- 24 Kasım 2015
- 47
- 66
- 88
- 36
- Konu Sahibi elektroforez
- #24.701
hiç fikrim yok inan sağlıkla bebeklerimize kavuşalımda artık kafam almıyorya sahi neden öyle oluyor acaba bi tık bekliyor kan ondan mı? Doktor bana bekleyen kanda şeker düşer demişti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiç fikrim yok inan sağlıkla bebeklerimize kavuşalımda artık kafam almıyorya sahi neden öyle oluyor acaba bi tık bekliyor kan ondan mı? Doktor bana bekleyen kanda şeker düşer demişti
bakayım canım çok teşekkürlerben instagramda baykuş concepte yaptırdım. Kapı süsü, hediyelik, çikolata #reklamdeğil
Ben kapı süsü hediyelik ve takı yastığını instagramda @makrome_esraa ya yaptırdım. Güvenilir, çok ilgili , her adımı tek tek teyit ediyor yapılış sürecinde sürekli bilgilendiriyor, 15 gün içinde teslim ediyor.Kızlar günaydınnn
kapı süsü, çikolata ya da dağıtmak için hediyelik bi şeyler yaptırdınız mı? neler yaptınız? onları araştırıyorum ama güvenilir bi yer bulamadım henüz bilgisi olan yaptıran var mı? neler yaptırdınız?
çok teşekkürler canım bakacağımmBen kapı süsü hediyelik ve takı yastığını instagramda @makrome_esraa ya yaptırdım. Güvenilir, çok ilgili , her adımı tek tek teyit ediyor yapılış sürecinde sürekli bilgilendiriyor, 15 gün içinde teslim ediyor.
Çikolata ve kolonyalıgı(hediye verdiler) yine instagramdan lunacikolata dan yaptırdım memnun kaldım kutusundan süslemesinden ve baskısından.
Kaç zamandır aklımdasınız sat kardeşliği geçmiş olsun az kaldı dayanalım. Çoğu kişi aldı sanırım her şeyi.Kızlar nasılsınız uzun zamandır yazamadım yine buraya son aylarımız mide yanması ve çatı kemiği ağrısı perişan ediyor . Heleki kramp öldüm öldüm dirildim . Hazırlıklarınız bittimi hastane çantanız hazırmı neler aldınız
Nasıldı canım kasılma var mıymış doktor ne dediKızlar ben bugün Nstye girdim
Ben kırk yılda bir devlete gidiyorum bugünde öyle kan vermek için devlete gittim Nstye gireceksin dedi girdim güzel çıkmış dedi kasılma falan yok demek ki. Bilirsiniz çok ilgili olmuyorlar kendi doktoruma pazartesi günü gideceğiz bakalım o daha detaylı ilgilenip açıklama yapar. Ama demek ki sıkıntı olmadığı için güzel dedi geçtiNasıldı canım kasılma var mıymış doktor ne dedi
Nst heyecan vericiydi ilk defa yaşadığım için biraz kemeri sıktı gibi geldi rahatsız oldum bebişimde oynadı durdu o da sevmedi benceNasıldı canım kasılma var mıymış doktor ne dedi
Yaaaaa ne kadar sürdüüüKızlar ben bugün Nstye girdim
15, 20 dk gibi sürüyor yani bende öyleydiYaaaaa ne kadar sürdüüü
Selam canım, ben eminönünden kapı süsü ve hediyelik atlı karınca aldım. Atlı karıncaları kutulayacağım sadece. Bayağı ekonomik oldu bu şekilde. Çikolatayı doğuma daha yakın elit ya da melodi çikolatadan kutu yapan birine yaptırmayı planlıyorum. #reklamdegilKızlar günaydınnn
kapı süsü, çikolata ya da dağıtmak için hediyelik bi şeyler yaptırdınız mı? neler yaptınız? onları araştırıyorum ama güvenilir bi yer bulamadım henüz bilgisi olan yaptıran var mı? neler yaptırdınız?
Kapı süsünü Eminönünden nerden aldın canım nasıl yaptılar. Bir de ne kadara geldiSelam canım, ben eminönünden kapı süsü ve hediyelik atlı karınca aldım. Atlı karıncaları kutulayacağım sadece. Bayağı ekonomik oldu bu şekilde. Çikolatayı doğuma daha yakın elit ya da melodi çikolatadan kutu yapan birine yaptırmayı planlıyorum. #reklamdegil
Yaaaa nasıldı bitanemKızlar ben bugün Nstye girdim
Ay ben de bu atlı karıncaları çok beğeniyorum. Eminönünden alınca ne kadara geldiiiSelam canım, ben eminönünden kapı süsü ve hediyelik atlı karınca aldım. Atlı karıncaları kutulayacağım sadece. Bayağı ekonomik oldu bu şekilde. Çikolatayı doğuma daha yakın elit ya da melodi çikolatadan kutu yapan birine yaptırmayı planlıyorum. #reklamdegil
Eminönünde nereden aldınız. ne kadar tuttu bunlar. ben şehir dışındayım ama ailem alabilir yarı yıl tatilinde buraya gelecekler var mı isim adres fiyat bilgisi acaba. çok sevinirim :)Selam canım, ben eminönünden kapı süsü ve hediyelik atlı karınca aldım. Atlı karıncaları kutulayacağım sadece. Bayağı ekonomik oldu bu şekilde. Çikolatayı doğuma daha yakın elit ya da melodi çikolatadan kutu yapan birine yaptırmayı planlıyorum. #reklamdegil
Ben de kadın doğum acilde girmiştim geçen hafta. Benimki de tekmeleyip durmuştu kemeriNst heyecan vericiydi ilk defa yaşadığım için biraz kemeri sıktı gibi geldi rahatsız oldum bebişimde oynadı durdu o da sevmedi bence