• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    117
kızlar bu arada foto çekimi için konsept kıyafet aldınız mı?
doğumhane fotoğrafı için 8 bin istiyorlar, yenidoğan konsept içinde tek konsept 2500tl bana çok geldi.
sizde fiyatlar nasıl?

kendim kıyafet alıp çekmeyi düşünüyorum bende. nereden alabilirim var mı fikriniz :)

Kızlar günaydınnn
kapı süsü, çikolata ya da dağıtmak için hediyelik bi şeyler yaptırdınız mı? neler yaptınız? onları araştırıyorum ama güvenilir bi yer bulamadım henüz bilgisi olan yaptıran var mı? neler yaptırdınız?
Ben kapı süsü hediyelik ve takı yastığını instagramda @makrome_esraa ya yaptırdım. Güvenilir, çok ilgili , her adımı tek tek teyit ediyor yapılış sürecinde sürekli bilgilendiriyor, 15 gün içinde teslim ediyor.

Çikolata ve kolonyalıgı(hediye verdiler) yine instagramdan lunacikolata dan yaptırdım memnun kaldım kutusundan süslemesinden ve baskısından.

Ben kapı süsü hediyelik ve takı yastığını instagramda @makrome_esraa ya yaptırdım. Güvenilir, çok ilgili , her adımı tek tek teyit ediyor yapılış sürecinde sürekli bilgilendiriyor, 15 gün içinde teslim ediyor.

Çikolata ve kolonyalıgı(hediye verdiler) yine instagramdan lunacikolata dan yaptırdım memnun kaldım kutusundan süslemesinden ve baskısından.
çok teşekkürler canım bakacağımm

Kızlar nasılsınız uzun zamandır yazamadım yine buraya son aylarımız mide yanması ve çatı kemiği ağrısı perişan ediyor . Heleki kramp öldüm öldüm dirildim . Hazırlıklarınız bittimi hastane çantanız hazırmı neler aldınız ♥️
Kaç zamandır aklımdasınız sat kardeşliği🤩 geçmiş olsun az kaldı dayanalım. Çoğu kişi aldı sanırım her şeyi.

Kızlaar uzun zamandır yazamadım ama ara ara takip ettim burayı❤️ bugün 33 haftayı bitirdim ben 🥹 28 haftada bir erken doğum riski atlatmıştım çok şükür sağlıkla geldik bu günlere. Doktorum sezeryana karar verdi benim ufaklık biraz zorlayacakmış normal doğum olursa. Muhtemelen 20 Şubat gibi doğum yapacağım bu şekilde dayanmaya devam ederse. Umarım hepiniz sağlıkla bu haftalara gelirsiniz ve hep birlikte bebeklerimizi en güzel en sağlıklı şekliyle kucağımıza alırız 🫶

Nasıldı canım kasılma var mıymış doktor ne dedi
Ben kırk yılda bir devlete gidiyorum bugünde öyle kan vermek için devlete gittim Nstye gireceksin dedi girdim güzel çıkmış dedi kasılma falan yok demek ki. Bilirsiniz çok ilgili olmuyorlar 😊 kendi doktoruma pazartesi günü gideceğiz bakalım o daha detaylı ilgilenip açıklama yapar. Ama demek ki sıkıntı olmadığı için güzel dedi geçti 😂

Bende geçtiğimiz hafta devlette tahlil yaptırmaya gittiğimde nstye sokmuştu bugün kendi doktoruma gittim 31+4üm 3 hafta sonra gel dedi ondan sonrada herhafta gidecekmişim nst olacakmış normalde doğum 14 mart ama bana mart başı gibi dedi ilk doğumum sezaryen.

Kızlar günaydınnn
kapı süsü, çikolata ya da dağıtmak için hediyelik bi şeyler yaptırdınız mı? neler yaptınız? onları araştırıyorum ama güvenilir bi yer bulamadım henüz bilgisi olan yaptıran var mı? neler yaptırdınız?
Selam canım, ben eminönünden kapı süsü ve hediyelik atlı karınca aldım. Atlı karıncaları kutulayacağım sadece. Bayağı ekonomik oldu bu şekilde. Çikolatayı doğuma daha yakın elit ya da melodi çikolatadan kutu yapan birine yaptırmayı planlıyorum. #reklamdegil

Eklentiler

• IMG_0868.jpeg
    IMG_0868.jpeg
    263,7 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_0869.jpeg
    IMG_0869.jpeg
    272,6 KB · Görüntüleme: 36
Selam canım, ben eminönünden kapı süsü ve hediyelik atlı karınca aldım. Atlı karıncaları kutulayacağım sadece. Bayağı ekonomik oldu bu şekilde. Çikolatayı doğuma daha yakın elit ya da melodi çikolatadan kutu yapan birine yaptırmayı planlıyorum. #reklamdegil
Kapı süsünü Eminönünden nerden aldın canım nasıl yaptılar. Bir de ne kadara geldi

Ay ben de bu atlı karıncaları çok beğeniyorum. Eminönünden alınca ne kadara geldiii😍

Eminönünde nereden aldınız. ne kadar tuttu bunlar. ben şehir dışındayım ama ailem alabilir yarı yıl tatilinde buraya gelecekler var mı isim adres fiyat bilgisi acaba. çok sevinirim :)

Back