- 14 Ocak 2024
- 99
- 91
- 8
- Konu Sahibi Mervenur277
- #12.621
Kaç çıktı canım demirin?Sürekli uyandığım için sabahları wc kalktığımda alıyorum üzerinden 2 saat geçiyor kahvaltı yapıyorum. Ama bence ben çok az et yiyorum ondan yükselmiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç çıktı canım demirin?Sürekli uyandığım için sabahları wc kalktığımda alıyorum üzerinden 2 saat geçiyor kahvaltı yapıyorum. Ama bence ben çok az et yiyorum ondan yükselmiyor
Olabilir belki benim bebiş de dayadı bi yerleriniBende çektim 4 gün feci şekilde detaylı ultrason da bakti hiç aksi bir durum yok dedi ama poposunu oraya yaslamış annesi belki o geriyordur seni dedi. Sizde söylersiniz gittiğinizde fıtık vs olabilir diye detaylı incelemişti
Monurol şase vermişti bana 1 tane 1 hafta sonra tekrar yaptırdım temiz çıktı. Çok sıkıntılı bir durum değil ben farkında bile değildim belirti yoktu. Hemen geçmiş zaten. Geçmiş olsun sana da geçer hızlıca merak etmeKızlar ben de bugün idrar tahlili/kültürü verdim. Tahlil sonucu çıktı ‘5-6 lökosit ve bol epitel hücresi görüldü’ diyor, doktorla konuşmadım henüz de ne ilaç veriyorlardı bu durumda? Ya da veriyorlar mı? Ay nedir bu çişten çektiğimiz gerçekten ya![]()
8.günde gelmişti.Kızlar eurofinste DNA testi yaptıranlar sonuçlarınız ne zaman çıktı ? 8 gün oldu hala çıkmadı ölücem stresten
Canım bende de oluyor endişelenme. Soluna uzan bir süre, bir de kulaklık varsa müzik aç göbüşüne tak kulaklığı bir dene bakalım. Birkaç kez endişelendim ben de bu şekilde denedim coştuKizlar bugun hic tekme hissetmiom ya bir sey mi olmustur bebime(
Bende dün hiç hissetmedim canım daha minicikler her zaman çok hareketli değiller biraz tatlı bir şey yiyip 15 dakikalık bir yürüyüş yap sonra sevdiğiniz bir müzik açıp bacaklarını uzat dinlen mutlaka annesine tepki verecektir içini ferah tut :)Kizlar bugun hic tekme hissetmiom ya bir sey mi olmustur bebime(
Teşekkür ederiiimMonurol şase vermişti bana 1 tane 1 hafta sonra tekrar yaptırdım temiz çıktı. Çok sıkıntılı bir durum değil ben farkında bile değildim belirti yoktu. Hemen geçmiş zaten. Geçmiş olsun sana da geçer hızlıca merak etme
Demir bağlanma kapasitesi 381 çıkmış referans aralığı 155 ile 355 arasıymış. Demir takviyesini ikiye çıkardıkKaç çıktı canım demirin?
Bazı günler çok sakin geçiyor bizimde öyle oluyor telaşlanma. Karnımız büyüyor konumuna göre bazen hissetmiyoruz benceKizlar bugun hic tekme hissetmiom ya bir sey mi olmustur bebime(
bende hamileliğim süresince iki kere sürdüm ama dediğin gibi özledim bende :) oje bir nebzede beni en çok aseton düşündürüyor o yüzden sürmüyorum.Kızlar oje sürüyor musunuz? Ben ara verdim ve ojeli tırnaklarımı çok özledim. Bu kadar dikkat ederek abartıyor muyum acaba![]()
Canım arkasını dönmüş olabilir bazen benim de çok sakin oluyor.Kizlar bugun hic tekme hissetmiom ya bir sey mi olmustur bebime(
Bende geçen hafta perşembe verdim kanı, 22. Haftada verdim erken çıkar diye bekliyordum ama gelmedi bugün de çıkar mı bilmiyorum. Arkadaşımın 6. Gün çıkmıştı neden böyle uzuyor değişiyor anlamıyorum8.günde gelmişti.
Ben normalde kalıcı oje yaptırıyordum ama uzun zamandır yaptırmadım. Çok özledimKızlar oje sürüyor musunuz? Ben ara verdim ve ojeli tırnaklarımı çok özledim. Bu kadar dikkat ederek abartıyor muyum acaba![]()
Asetonsuz oje çıkarıcılar var gratisten almıştım bi tane bayağı da iyi iş görüyordu. Ama onların içeriği nasıldır bilmiyorum.bende hamileliğim süresince iki kere sürdüm ama dediğin gibi özledim bende :) oje bir nebzede beni en çok aseton düşündürüyor o yüzden sürmüyorum.![]()
Şuan resmen kırmızı oje aşeriyorum ahahahahaBen normalde kalıcı oje yaptırıyordum ama uzun zamandır yaptırmadım. Çok özledim![]()
Zaten normalde bekleme süresi 15 gün pazartesi çıkar bence stres yapmayın.Bende geçen hafta perşembe verdim kanı, 22. Haftada verdim erken çıkar diye bekliyordum ama gelmedi bugün de çıkar mı bilmiyorum. Arkadaşımın 6. Gün çıkmıştı neden böyle uzuyor değişiyor anlamıyorum
Bana 10 gün demişti özellikle bugünü sormuştum büyük ihtimalle cumaya çıkar demişti, beklemek can sıkıcı acaba kötü birşey mi var hissi oluşuyor maalesefZaten normalde bekleme süresi 15 gün pazartesi çıkar bence stres yapmayın.
Hayır merak etmeyin bana özellikle kan alınırken gecikmenin kötü bir şeye işaret etmediğini söylediler.Bana 10 gün demişti özellikle bugünü sormuştum büyük ihtimalle cumaya çıkar demişti, beklemek can sıkıcı acaba kötü birşey mi var hissi oluşuyor maalesef