• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Bende çektim 4 gün feci şekilde detaylı ultrason da bakti hiç aksi bir durum yok dedi ama poposunu oraya yaslamış annesi belki o geriyordur seni dedi. Sizde söylersiniz gittiğinizde fıtık vs olabilir diye detaylı incelemişti
Olabilir belki benim bebiş de dayadı bi yerlerini 🫠 şuan sıkıntı yok ama yine olursa yarın gideceğim.

Kızlar ben de bugün idrar tahlili/kültürü verdim. Tahlil sonucu çıktı ‘5-6 lökosit ve bol epitel hücresi görüldü’ diyor, doktorla konuşmadım henüz de ne ilaç veriyorlardı bu durumda? Ya da veriyorlar mı? Ay nedir bu çişten çektiğimiz gerçekten ya😭
Monurol şase vermişti bana 1 tane 1 hafta sonra tekrar yaptırdım temiz çıktı. Çok sıkıntılı bir durum değil ben farkında bile değildim belirti yoktu. Hemen geçmiş zaten. Geçmiş olsun sana da geçer hızlıca merak etme

Kizlar bugun hic tekme hissetmiom ya bir sey mi olmustur bebime :((
Bende dün hiç hissetmedim canım daha minicikler her zaman çok hareketli değiller biraz tatlı bir şey yiyip 15 dakikalık bir yürüyüş yap sonra sevdiğiniz bir müzik açıp bacaklarını uzat dinlen mutlaka annesine tepki verecektir içini ferah tut :)

Monurol şase vermişti bana 1 tane 1 hafta sonra tekrar yaptırdım temiz çıktı. Çok sıkıntılı bir durum değil ben farkında bile değildim belirti yoktu. Hemen geçmiş zaten. Geçmiş olsun sana da geçer hızlıca merak etme
Teşekkür ederiiim 🌹 Kültür sonucunu bekliyoruz, tekrar konuşacağız sonra.

Kızlar oje sürüyor musunuz? Ben ara verdim ve ojeli tırnaklarımı çok özledim. Bu kadar dikkat ederek abartıyor muyum acaba🙈

Kızlar oje sürüyor musunuz? Ben ara verdim ve ojeli tırnaklarımı çok özledim. Bu kadar dikkat ederek abartıyor muyum acaba🙈
bende hamileliğim süresince iki kere sürdüm ama dediğin gibi özledim bende :) oje bir nebzede beni en çok aseton düşündürüyor o yüzden sürmüyorum. 💅😂

bende hamileliğim süresince iki kere sürdüm ama dediğin gibi özledim bende :) oje bir nebzede beni en çok aseton düşündürüyor o yüzden sürmüyorum. 💅😂
Asetonsuz oje çıkarıcılar var gratisten almıştım bi tane bayağı da iyi iş görüyordu. Ama onların içeriği nasıldır bilmiyorum.

Back
X