• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    130
Merhaba arkadaşlar.Bugün 21+5im. Dün asm de aşı yaptırdım ve kan idrar vermiştim. idrarda az enfeksiyon ve kan görüldü. Aile hekimim kum döküyor olabilisin dedi. Yarın ayrıntılı ultrason var artık drumla konuşurum. Ayrıntılı için kaygılı ve çok heyecanlıyım.
Bebeğimin cinsiyeti kesin değil ama kıza benzetmişti dr. Eğer kız olursa ismi Mercan olacak inşallah.
Hepimize sağlıklı ve rahat zamanlar diliyorum
Ayrıntılı ultrason güzel geçer umarım. 🙏🏼 Mercan ismi de çok güzel sağlıkla gelsin.

evet teyzesi ya 🌸 senin minnoşun nasıl iyi mi ? her şey yolundadır umarım. İsmine karar vermiş miydiniz ?
En son gördüğümde iyiydi, bu aralar da fazlasıyla kıpır kıpır :) pazartesi detaylı ultrasonumuz var. Biraz gergin biraz heyecanlı bekliyorum bakalım inşallah güzelce atlatırız bunu da.
Aklımızda isimler var ama bir türlü karar veremedik biz, ne olacak böyle :D

En son gördüğümde iyiydi, bu aralar da fazlasıyla kıpır kıpır :) pazartesi detaylı ultrasonumuz var. Biraz gergin biraz heyecanlı bekliyorum bakalım inşallah güzelce atlatırız bunu da.
Aklımızda isimler var ama bir türlü karar veremedik biz, ne olacak böyle :D
maşallah 🥰 güzel geçer içini ferah tut canım. isim için de daha vakit var ya bulursunuz :)

maşallah 🥰 güzel geçer içini ferah tut canım. isim için de daha vakit var ya bulursunuz :)
İnşallah, sorunsuzca geçsin hepimizin. :) Bu kadar zor olacağını düşünmemiştik. Aklımızda Ela, Gökçe, Ahsen, Sena, Ece, Asya, Duru ve Ayla isimleri var. Çok var da işte içimize sineni bulamadık. :)

Bizim ilk ismi Zeynep olacak babası çok istiyordu bende seviyorum ama ben ikinci bir isimde istiyorum İnci , Duru yada Ceylin olabilir 🥰
Zeynep ismi çok güzel bir isim bence, eskimeyen çok kibar, kardeşimin adı da Zeynep. Duru da öyle. 🥰 Sevdiğim isimlerin hepsi çevremde var bana bir şey kalmadı :D

Zeynep ismi çok güzel bir isim bence, eskimeyen çok kibar, kardeşimin adı da Zeynep. Duru da öyle. 🥰 Sevdiğim isimlerin hepsi çevremde var bana bir şey kalmadı :D
Bende de aynı sorun var hatta yakın arkadaşımın kızının ismi de Zeynep ama böyle şeyleri problem etmiyorlar Allahtan :D

İnşallah, sorunsuzca geçsin hepimizin. :) Bu kadar zor olacağını düşünmemiştik. Aklımızda Ela, Gökçe, Ahsen, Sena, Ece, Asya, Duru ve Ayla isimleri var. Çok var da işte içimize sineni bulamadık. :)
Ben Ela ve Duru yu çok sevmiştim ama Doğa da karar verdik. Bir kızım daha olursa ya Ela ya Duru koyarım :)

Sağlık ocağından aradılar az önce gebelik takibi yapmamız gerekiyor çok geç kalmışsınız mutlaka gelin diyor :D komikler ya keşke telefonu açsaydınız ya da bana bir hekim atasaydınız da bilginiz olsaydı dedim. Salı günü aşıya gidicem, hiç olmak istemiyorum ama mecbur yaptırcaz :/

Sağlık ocağından aradılar az önce gebelik takibi yapmamız gerekiyor çok geç kalmışsınız mutlaka gelin diyor :D komikler ya keşke telefonu açsaydınız ya da bana bir hekim atasaydınız da bilginiz olsaydı dedim. Salı günü aşıya gidicem, hiç olmak istemiyorum ama mecbur yaptırcaz :/
Cok ilgincler, hamile oldugunuzu nasil ogrendiler? :)

Cok ilgincler, hamile oldugunuzu nasil ogrendiler? :)
kişiye bağlı hekim ve ebeler var aslında onların sistemine hemen düşüyor gebelik durumu beni ve çevremdekileri 10.hafta civarı aradılar. ben evlilik içinde sağlık belgesi almak için hem hekimime hem de bana bağlı ebeye göründüm öyle aldım sağlık kağıdımı. bunlar biraz ihmalkar kalmış sarınım 🤷‍♀️

Back