• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kizlar Allah kolay bir hamilelik ve kolay bir doğum nasip etsin sizlere.Bebislerinizi sağlıklıca kucaginiza alın insaallah ben de 2017 ocak annesiyim kızım sezeryanle doğdu hiç hesapta yokken çünkü doğuma 1 hafta kala 38. Haftada preeklamsi olduğunu öğrendim çok zordu ödem şişlik cogalmisti lütfen tuzlu yemeyin tansiyinlarinizn yüksek olmamasına dikkat edin :) kızım şu an 3 buçuk aylik insaallah seneye bu zamanlar siz de minnaklarinizla vakit geçiriyor olursunuz :KK200:

O zaman ayaklarını yukarı dik biraz öyle bekle başka ne verdi sana seninki kaç hastalıktırhastalıktır
Öyle de yapıyorum canım. Doktor bana sadece progestan verdi. Başka hiç bi şey vermedi. Zaten hemşire kanamanın rengine baktı. Doktora kanama Yok dedi. Benim açık kahve akıntı geliyodu. Onun için gittim acile. Senin rengi nasıl.? Kırmızı olmadığı sürece sıkıntı Yok dediler

Canım leken gelmişti senin ne kadar sürdü.Bugun benimde leke geldi dr gittim acil iğne büründüm ilaç verd.KIZLAR NOLUR DUA EDIN BİŞEY OLMASIN 2 senenin sonunda buldum mucizemi:KK42:
Üç gün lekelenmem devam etti canim. Şimdi elhamdulillah progestan kesti lekeyi. Benim kendi hesabıma göre bugün 7 hafta2. Gün. Ama acildeki doktorun hesabına göre 8 haftaya girmek üzereyim.

Öyle de yapıyorum canım. Doktor bana sadece progestan verdi. Başka hiç bi şey vermedi. Zaten hemşire kanamanın rengine baktı. Doktora kanama Yok dedi. Benim açık kahve akıntı geliyodu. Onun için gittim acile. Senin rengi nasıl.? Kırmızı olmadığı sürece sıkıntı Yok dediler
Canım benimkide kahverengi hap verdi bana genede moralim bozuldu.keseyide gördüm şükür ama hevesim kursağımda kaldı devam ediyormu peki?esin ne iş yapıyor

İnşallah kolay geçer yada rapor falan erken izin aliniyormu bilmiyorum ben tarih öğretmeni tüm aramadın çalışmıyorum
32. haftada ayrılabilirsin. ama izni sonraya aktaramazsin. simdi ben 37.ye kadar calismam gerekecek insallah bir sıkıntı cikamzsa tabi. sonra calistigim 5 haftayi dogum somrasina aktaracagim.

Canım leken gelmişti senin ne kadar sürdü.Bugun benimde leke geldi dr gittim acil iğne büründüm ilaç verd.KIZLAR NOLUR DUA EDIN BİŞEY OLMASIN 2 senenin sonunda buldum mucizemi:KK42:
sakin sikma canını canım. karnindakini dusun bak etkileniyor annesi

Canım benimkide kahverengi hap verdi bana genede moralim bozuldu.keseyide gördüm şükür ama hevesim kursağımda kaldı devam ediyormu peki?esin ne iş yapıyor
Yok canım benim ilacı aldığım gün kesildi çok şükür. Eşim polis senin eşin ne iş yapıyo. Sen de sıkma canını keseyi gördüysen sıkıntı olmaz Allahım izniyle. Dün ben de çok kötü oldum. Çaresiz bi şekilde evde oturdum ağladım. Elhamdulillah şimdi bi sıkıntı Yok gibi.

8 yaşında oğlum var.Oda çok heveslendi.Ya şu korku Endişe mahvetti beni
ben gecen sene mayis ayinda gamile oldugumu ogrendim. temmuz 15 de öldüğünü ogrendim. operasyon yapilirken oglum yanimda kaldi gitmedi. gece uyuyakaldi yanimda. simdi birsey oldu mu anne kardesim öldü mü yine diyo. en cok bu sorular acitiyo beni.

Yok canım benim ilacı aldığım gün kesildi çok şükür. Eşim polis senin eşin ne iş yapıyo. Sen de sıkma canını keseyi gördüysen sıkıntı olmaz Allahım izniyle. Dün ben de çok kötü oldum. Çaresiz bi şekilde evde oturdum ağladım. Elhamdulillah şimdi bi sıkıntı Yok gibi.
Benim eşimde polis 3 gun surdu dedin ya leke bende bugun aldım ilacı

ben gecen sene mayis ayinda gamile oldugumu ogrendim. temmuz 15 de öldüğünü ogrendim. operasyon yapilirken oglum yanimda kaldi gitmedi. gece uyuyakaldi yanimda. simdi birsey oldu mu anne kardesim öldü mü yine diyo. en cok bu sorular acitiyo beni.
Ya işte zorrr Allahım inşallah sağlıklı bir gebelik olur hepimizin

Benim eşimde polis 3 gun surdu dedin ya leke bende bugun aldım ilacı
O zaman içini ferah tut yarına bi şeyin kalmaz inşallah. Endişe çok kötü bi şey. İçini kemirip duruyo. Allah size bağışlasın yavrunuzu. Maşallah kocaman bi oğlunuz var. Benim daha ilk bebeğim. İnşallah hepimiz suhuletle sağlıkla kucaklarız bebişlerimizi

O zaman içini ferah tut yarına bi şeyin kalmaz inşallah. Endişe çok kötü bi şey. İçini kemirip duruyo. Allah size bağışlasın yavrunuzu. Maşallah kocaman bi oğlunuz var. Benim daha ilk bebeğim. İnşallah hepimiz suhuletle sağlıkla kucaklarız bebişlerimizi
Amin Allahım şifa versin muhafaza etsin İNŞALLLLLAH

Back