- 9 Ağustos 2016
- 7.090
- 22.957
- 348
- Konu Sahibi elektroforez
- #24.661
Aaa kullanıyor musun insülin? Ben kullanmıyorsun sanıyordum. Kaçı geçince insülin veriliyorValla ben de anlamadım gitti ya bu şekeri 6 ünite levemir kullan dedi akşam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa kullanıyor musun insülin? Ben kullanmıyorsun sanıyordum. Kaçı geçince insülin veriliyorValla ben de anlamadım gitti ya bu şekeri 6 ünite levemir kullan dedi akşam
Bugün yazdı canım daha kullanmadım üç haftadır diyet yapıyorum aslında bence normal gibi değerler ama bazı günler sınırda çıkmış başlayalım dedi perşembe aile hekiminde yazdırıcam o gün müsaitm sadeceAaa kullanıyor musun insülin? Ben kullanmıyorsun sanıyordum. Kaçı geçince insülin veriliyor
Benim de bazı günler 140 a yakın çıkıyor bana da mı başlatırlar ki acabaBugün yazdı canım daha kullanmadım üç haftadır diyet yapıyorum aslında bence normal gibi değerler ama bazı günler sınırda çıkmış başlayalım dedi perşembe aile hekiminde yazdırıcam o gün müsaitm sadece
Benim açlıklar da 95e yakın çıkıyor ya ondan belki . Seninki düşükse başlatmayabilirBenim de bazı günler 140 a yakın çıkıyor bana da mı başlatırlar ki acaba
Ben açlık ölçmüyordum yükleme de açlık 82 çıkmıştı. Dün 98 çıktı. Bugün 91 çıktıBenim açlıklar da 95e yakın çıkıyor ya ondan belki . Seninki düşükse başlatmayabilir
Benim de yüklemede düşük çıkmıştı ama şimdi kendim ölçünce 95i buluyor işte tokluklar da 130da kalsa iyiydi o da arada yükseliyor maalesefBen açlık ölçmüyordum yükleme de açlık 82 çıkmıştı. Dün 98 çıktı. Bugün 91 çıktı
Ben de karbon tüketince yükseliyor maalesefBenim de yüklemede düşük çıkmıştı ama şimdi kendim ölçünce 95i buluyor işte tokluklar da 130da kalsa iyiydi o da arada yükseliyor maalesef
Doğuma kadar idare edicez artıkBen de karbon tüketince yükseliyor maalesef
Dahiliye doktoru öyle yazdı ama biraz kullanayım etki etmezse değiştirir heralde . Gerçekten çok yorucu bi süreç
Ay hadi inşallah darısı banaŞekeri olan derttaşlarım sıkıntı etmeyin bende levemir kullanıyorum 10 ünite şekerlerim düzeldi cillop gibi zararı yok faydasını gördüm. Tabi diyete de devam. Hatta minik minik tatlıya bile başlattılar
Doktorunu dinle takiptesin zaten kullan onu canım şifa olsun diyetede dikkat et. Düzene giriyor. Zaten az kaldı doğurcaz. Sonrasında özgürüzAy hadi inşallah darısı bana
29. Haftadayım ben yıkadım ütüledim kaldırdım. Ağırlaşınca zor olur. Hatta hastane çantası için olanları hurçladım sadece tam hazırlamadım amaKızlar bu arada 29. haftadayım şimdi deterjan sorusu gelince. kıyafetleri yıkayıp ütüleyip kaldırdınız mı? daha erken mi? daha doğuma yakın mı yapacaksınız yoksa vakit iyi mi? beni aydınlatın :)
Sizin yine 9 ay iyiymiş. Ben 5 6 ay olduğunda bırakıp başlamak zorunda kalacağım. Artık hayırlısı bakalımEvet kadınlarin çalışma şartlarını düzenlemeleri gerekiyo 9 aylık bebeği kime bırakıp işe gireyim ben oyuzden çıkış aldım
Sütyeni falan nasıl alsam bende bilmiyorumKizlar hastanede pijama altina giymek icin atlet aldinizmi. Aldiysaniz nasl bisey aldinz. Emzirme atletlerine baktim ama cok pratik degil sanki. Yani ne alcam kararsiz kaldim
Hayır ücretsiz izin zaten birde senelik izin vardı bebek 9 aylık olunca başlamak zorundaydim bende mecbur çıkış istedim baktiracak kimsem yokSizin yine 9 ay iyiymiş. Ben 5 6 ay olduğunda bırakıp başlamak zorunda kalacağım. Artık hayırlısı bakalım
Askıları esnek 1 beden büyük atlet de aldım, emzirme atleti de aldım. Aldığım emzirme atletinin sevdiğim yönü içine südyene gerek olmaması. bunun dışında bence çok da gerekli değil.Kizlar hastanede pijama altina giymek icin atlet aldinizmi. Aldiysaniz nasl bisey aldinz. Emzirme atletlerine baktim ama cok pratik degil sanki. Yani ne alcam kararsiz kaldim
Oy maşallah bayağı hızlısın bende 15 tatili bekliyorum çantayı o zaman halledicem inşallahBenim tam bir karambole tarih de yok ortada belki geç gelmek ister bilemiyorum her şey her an olabilir ondan eksikleri Kasım sonu halletmistim yıkama ütü vs hurclara koydum hepsini tozlanmasinlar diye. Hastahane için de bebegin benim hazır. Bana terlik lazim olcak dediler ama ne tip bir şey almam gerekiyor hiç bilmiyorum sjbdjsndkd bugün babymall gittik geberdim bir şey de alamadan döndüm bebisin alez de bizim yatağın ölçü kalmamiş kendi yatağıma da alez alcam onu yarın özdilege gidersem halledicem artık çok yoruldum bugün 5 saattir de uyuyorum zaten emzirme sütyeni vs yok onları belki ebebegin gördüm güzel duruyor süngerli olursa daha rahat ederim düz atlet gibi olsun istemiyorum dışarıda vs giymek için bebeğe de emzik alacaktim genelde tutuyor diye avent ultra air falan önerildi ama chicco da benzer gibi duruyor diye onu deneyelim dedik aldik tutarsa tutar tutmazsa yapcak bir şey yok zaten
Aklıma başka eksik de gelmiyo ama bi yandan da sanki eksiğim var gibi hissediyorum bi garip
Ben bi ara hızımı alamadım ekim 2024 kasim falan hepsini okuyodum neler yaşamışlar vs diye skxndkjdkdjdjdj
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız Hamilelik kapalı bir kutu resmenKordosentez yaptırdım bir ayda çıkıyor sonuç iki haftamız kaldı sonuca cnvli wes yaptırdım