• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    117
Kizlar icinizde bebek kiyafetlerini sivi degilde toz olan bebek deterjaniyla yikayan olldumu ? Ddeterjjan kalintisi oluyor diolar bende toz olandan almistim. Gidip sıvı olandanda alsammi
Ben ilk bebeğimde kullanmaya çalıştım tozlar makineyi bile maf etti sürekli tıkanıyordu o yüzden toz almayı bir daha hiç düşünmüyorum canım

Günaydın kızlaar🥰❤️🌸bu bebelerin biberonudur emziğidir yıkayım dıyorum bugun.ama nasıl yıkayacagız bılgısı olan bı aydınlatsın please😀🫣🥰kaynatacakmıyız yoksa sadece sıcak sudamı bekletecegız
Selam canım biberon temizleyici deterjanlar var kullanırsak onlardan almamız gerekecek onlarla güzelce yıkayıp sonra da kaynatabilirsin ☺️

Merhaba. Kızıma doğum yaptığımda elinde fazladan mama olan bir arkadaşı gerekirse diye eşime vermişti o marka mamayı. Ama doktor uygun bulmamıştı. Keçi sütlü olduğu için uygun bulmamıştı sanırım. Ben şu an mama almayı düşünmüyorum. Sezeryan olacağım, hastanede ihtiyaç olursa zaten hemşireler hazırlar, şırınga ile içiririz. Doğunca her ağlaması açlık olarak zannediliyor, özellikle bize yardıma gelen büyükler tarafından. Hemen "mama ver" direktifleri geliyor. Bunu bir kez daha yaşamak istemiyorum. Doğsun bi, sütüm evde hâlâ gelmemiş olursa eczaneden bir kutu mama alırız diye düşünüyorum.
Yani evet bende bu şekilde düşünüyorum yeterli gelmemişti kullanmıştık ama yeterli de gelebilir gelmediğinde eşim hemen eczaneden almıştı zaten yine aynı şekilde ilerleriz hastane civarında da mutlaka eczane oluyor zaten süt gelirse de gerek kalmaz ☺️

yağıda clooe deneyeceğim galiba nebilim çok seçenek var deneye yanıla bulacağız birşeyler:confused:

Eklentiler

• resim_2025-01-14_091401363.png
    resim_2025-01-14_091401363.png
    234,4 KB · Görüntüleme: 44
Sütyeni falan nasıl alsam bende bilmiyorum

Hayır ücretsiz izin zaten birde senelik izin vardı bebek 9 aylık olunca başlamak zorundaydim bende mecbur çıkış istedim baktiracak kimsem yok
ailem şehir dışında biraz onlar gelip idare edeceğiz. sonrasında 6 7 aylık olunca ya bakıcı ya kreş bi haline yoluna bakacağım ben de. yoksa benim de baktıracak kimsem yok ailemle aynı şehirde değilim :(

Muhendisinoğlu ilk bebeğimden beri takip ediyordum aslında ona bakmayı ihmal etmişim inceledim şampuanları temiz içerikli olanlardan birine karar vereceğim. Ecowell, biopedin, clooe, babys green, babyton, minoris. Bunlar temiz içerikli kızlar baktım ve yazdım sizin için fikir olur diye düşündüm. Bunlardan birini alacağım ben de. #reklamdeğil

Hergün on kere şeker ölçüyorumdur herhalde çünkü benim aletmi böyle hepsimi bilemedim farklı ölçümler çıkıyor. geçen gün açlık tokluk kan verdim hastanede şeker ölçüm cihazını yanımda götürmüştüm açlık kanı verir vermez çıktım kendim ölçtüm 100 çıktı. Hastanenin sonuçlarında ne çıktı dersiniz açlık 85 :silah:
ya sahi neden öyle oluyor acaba bi tık bekliyor kan ondan mı? Doktor bana bekleyen kanda şeker düşer demişti

Kızlar günaydınnn
kapı süsü, çikolata ya da dağıtmak için hediyelik bi şeyler yaptırdınız mı? neler yaptınız? onları araştırıyorum ama güvenilir bi yer bulamadım henüz bilgisi olan yaptıran var mı? neler yaptırdınız?

Henüz yaptırmadım şubatta yaptıracağım . Ben bu sayfadan yaptırmayı düşünüyorum canım
Kızlar günaydınnn
kapı süsü, çikolata ya da dağıtmak için hediyelik bi şeyler yaptırdınız mı? neler yaptınız? onları araştırıyorum ama güvenilir bi yer bulamadım henüz bilgisi olan yaptıran var mı? neler yaptırdınız?

Eklentiler

• IMG_7484.jpeg
    IMG_7484.jpeg
    202,3 KB · Görüntüleme: 37
Kızlar günaydınnn
ben instagramda baykuş concepte yaptırdım. Kapı süsü, hediyelik, çikolata #reklamdeğil

Oy maşallah bayağı hızlısın bende 15 tatili bekliyorum çantayı o zaman halledicem inşallah 🙏🏻 😄
Hızlı değil de g*t korkusu diyelim zjxbjsndjd o hafta full erken doğuranlara denk geldim okudum falan dedim yapam dursun 😂
Benim gibi şampuan konusunda hala düşünen var mı kızlar 😅 ya ben ne güzel Mustela alacaktım 🥲 niye böyle oldu şimdi #reklamdeğil
Evet ya mustela alıp gececektim diğer seceneklere bakarim artık en azından yenidoğan olduğu dönemde kokusuz vs olsun isterim 🥲

Back