2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
evet aynı ama bu hafta yapmak durumundayız deyince mecbur yaptırdım.Devlette 1 ay önceden randevu yok..Off valla bu sefer içime oturdu gerçekten ama sağlık olsun dedik geçtik...

evet aynı ama bu hafta yapmak durumundayız deyince mecbur yaptırdım.Devlette 1 ay önceden randevu yok..Off valla bu sefer içime oturdu gerçekten ama sağlık olsun dedik geçtik...
Off canım yaa mecbur kalınca veriliyor malesef hamilelikte insan daha tedirgin oluyor zamanında yaptıramama vakit kaybetme gibi kaygılarımız oluyor özellerde bunu fırsata çeviriyor ama canın sağolsun sağlık olsun

Allah korusun insallah bir sey olmaz. Biraz ayaklarinizi kaldirip dinlenin. Moralinizi cook bozmamaya calisin, vucutta stress hormonlarda salgilanmasin. Gecicek insallah.

Bende sat 1 agustos. Mide bulantin yok, ara ara sanki neredeyse midem bulanacak gibi oluyor, bir hevesleniyorum sonra gidiyor. :)
Son iki gundur kasiklarimda adet olacakmisim gibi hafif bir sanci var, dun biraz yuzdum gecti. Goguslerim agrimaya var, gerci Ilk gunlere gore daha azaldi. Bir de sebepsiz agliyorum ara ara.
Burada saglik sistemi 8. Haftadan once hic bir tahlil yada ultrason yapmiyor. Idrardan bizim evde yaptigimiz gibi hamilelik dogrulayici basit test yaptilar o kadar.

Biraz oluruna birakmaya calisiyorum, bulanti olmamasi cok iyi degilmis, dusuk riskimiz daha cokmus ama bazilarinda bulanti gec baslarmis. Her kadin farkli, her hamilelik farkli. O yuzden karsilastirma yapmamaya calis sen de.

selam hatunlar koca göbüşler
nasılsınız? :)
bende ultrasonda gördüm kuşumu haftaya kalp atışını duyucaz inşallah

ayy mide bulantilarim bu hafta fena..bgn 7 oldum Tansiyonum 8e 5..Halsizimm..Hep yatıyorum..Yemek hakgetire..Hazır yiyorum zorla o da mecburiyetten..Kraker ve leblebi ye devamm..Dr mide bulanti ilaci verdi ama hhiçbirşeye yaramıyor..

Düşük riski daha mi fazlaymış? Bunu bilmiyordum. Umarım sağlıklı gelişir. Sen nerde yaşıyorsun? BHcg takibi de mi yapılmadı?

Benim ilk cocugumdada bulantim olmamıştı şimdide yok yanlız sadece arada agzina Su geliyo onu anlayamadım neden acaba

bencede makine farki cunku bende gittimde kese bos gozuktu. bos gebelik dedi. ama almadan once ust duzey soktu. ordada bebek ve kalp atis gozuktu. haftaya beni bos goren doktor tekrar cagirdi gozumle gormedine itimat edemem dedi. bende dedin gibi 25 temmuz bende gec gebelik oldunu dusunmuyorum. ust duzeydeki doktor sıkı takip olacan degisebilir dedi kalbi durabilir

Düşük riski daha mi fazlaymış? Bunu bilmiyordum. Umarım sağlıklı gelişir. Sen nerde yaşıyorsun? BHcg takibi de mi yapılmadı?
Amerika da yasiyorum. Bhcg takibi bile yapilmadi. Beni kendi halime biraktilar. Sperm morfolojimiz cok kotuydu, bu bizim icin mucize gebelik. Ayrica yasim 34 diye riskli oldugumu dusunuyorum ama gel gor ki doktorum beni gormeye bile gerek duymuyor. Hemsireye sunu yesin bunu yesin dedirtip, 8. Haftaya kadar bir daha gelme diyor. 8 de de hemsire bakiyor doktor 12 de. Saka gibi.

But mide bulantisi icin okudugum link ingilizce, yapistirmama izin vermiyor site. Browser degistirip tekrar denerim.

Bu arada sizin bhcg takibiniz iyi cikmis miydi? Bchg iyi gitmiyorsa bir mudahalede bulunuyorlar mi, takviye hormon filan veriyorlar mi?

Bu da link
https://www.verywell.com/does-having-morning-sickness-mean-i-wont-miscarry-2371534
Bhcg'nin iki güne bir en az ikiye katlaması lazım. Eğer değerler katlanmıyorsa kimyasal gebelik olur ve bunun icin herhangi bir tedavi uygulanmiyor. O kendiliginden adet kani gibi atiliyor zaten. Ben 4 kez bhcg baktirdim. Ve 1 kez doktora gittim o da keseyi görmek için 10 gun sonra da kalp atışı için gideceğim tekrar ama merak etme kanama yoksa sorun yok sayılır. 8 haftaya kadar enfeksiyon bile olsa antibiyotik verilmiyor. Ama gebeligin yerleşmesine ve gebelik öyküne göre progesteron takviyesi yapılıyor. Bu arada ben de 33 yaşındayım.

Aynen annemin hakkını üstümdeki emegini daha yolun basından anladım bulantılarla anne hakkı ödenmez diye bizim valide hanım uzakta ya duygusal a bağladım iyice
Kıyamam ben de annemden hep uzaktaydım. Yemek vs zor oluyordu ama Allah kimsesizlerin kimsesi. Yardım ediyor annesi yanında olan arkadaşlarıma göre çok kolay geçmişti hamileliğim. İnşallah hepimiz rahat bir hamilelik geçiririz

Eki Görüntüle 2042523 doğum günümüzden karemizi sizinle paylaşalım
Maşallah ne güzel görünüyorsunuz, yavrucak da pek mutlu

evet canım ya ssk olmasına rağmen 520 tlbende devlete randevu alamadım nerdeyse 1 ay dolu
İnanmayacaksın bugün bana 1.5 milyar fiyat verdiler bu testler için şaka gibi millet o fiyata doğuruyor. Devlet hastanesinden randevu aldım ben de

merhabalar bende kısmetse 2018 mayıs annesi olacağım.
Hoşgeldiniz
selam hatunlar koca göbüşler
nasılsınız? :)
bende ultrasonda gördüm kuşumu haftaya kalp atışını duyucaz inşallah
Ben de haftaya çarşamba gideceğim geçen hafta sadece kese görmüştük bakalım hayırlısı
Koca göbüşlü olmayayım bu sefer lütfeeeeeennn diye dua ediyorum 23 kilo almıştım çok feciydim yâ

Bu arada sizin bhcg takibiniz iyi cikmis miydi? Bchg iyi gitmiyorsa bir mudahalede bulunuyorlar mi, takviye hormon filan veriyorlar mi?

Bu da link
https://www.verywell.com/does-having-morning-sickness-mean-i-wont-miscarry-2371534
Bu arada makaleyi okudum. Biz kalan yüzde 35 kısımdayız belki. Kötü yormamak gerekli. Kaldi ki kandaki bhcg yükselmesine bağlı artar bulantı ve bhcg'nin artik durduğu ve düşüşe geçtiği 3.ayda bulanti problemi biter. Mesela benim bhcg artmasında bi sorun yok. Senin de durum muhtemelen böyledir kanama olmadığına göre diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…