• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Burda 12 de tospik gibi olunca bakiyorlar. Bir sey yoktur bence bebisinizin. Siz sakin olun, bazen goremiyorlar bence. Hatta bu iki makinenin hassasiyeti farkli olabilir, bozuk olabilir. Bosuna uzulmeyin. Ayaklarinizi yukari dikip uzanin firsat buldukca. Su icmeyi unutmayin. Yumurta ve ceviz yiyebiliyorsaniz yiyin. Yumurtanizi organik aldirtin imkaniniz varsa.

İnşallah canım dua ediyorum sürekli :(

Ben yolk ve kese gordum. Bence kendinizi uzmeyin. Yolkun icindede bir karaltilar var, bebis oyle mi gorunuyor acaba. Tecrubeli anneler baksin

İçinde değil canım altında görünürmüş

Eklentiler

• Screenshot_20170910-092831.jpeg
    Screenshot_20170910-092831.jpeg
    34,9 KB · Görüntüleme: 37
Kıyamam ben de annemden hep uzaktaydım. Yemek vs zor oluyordu ama Allah kimsesizlerin kimsesi. Yardım ediyor annesi yanında olan arkadaşlarıma göre çok kolay geçmişti hamileliğim. İnşallah hepimiz rahat bir hamilelik geçiririz ☺️

Maşallah ne güzel görünüyorsunuz, yavrucak da pek mutlu ❤️❤️

İnanmayacaksın bugün bana 1.5 milyar fiyat verdiler bu testler için şaka gibi millet o fiyata doğuruyor. Devlet hastanesinden randevu aldım ben de :KK43:

Inşallah canim Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah.

Bebek hemen kendini göstermeden kız olur diyolar ama gerçekten öyle midir bilemiyorum

ayy mide bulantilarim bu hafta fena..bgn 7 oldum Tansiyonum 8e 5..Halsizimm..Hep yatıyorum..Yemek hakgetire..Hazır yiyorum zorla o da mecburiyetten..Kraker ve leblebi ye devamm..Dr mide bulanti ilaci verdi ama hhiçbirşeye yaramıyor..
Ben de aynı durumdayım canim bir çaresini bulursan bana da söyle hayattan zevk almıyorum böyle

Bebek hemen kendini göstermeden kız olur diyolar ama gerçekten öyle midir bilemiyorum
Ben kızımda 7 haftalıkken ilk kontrole gitmiştim kalp atışını falan duymuştuk bebeği görmüştük bu hamileliğimde erken gittim kalp atışını gördük ekranda ama duyamadık.kız erkek nasıl oluyor bilmiyorum ama kızımdan önce bir gebeliğim kalbi durduğu için sonlandı onun kalp atışlarını 6. Haftada duyduğumu söylemiştim bir ebe erken duyulmuş büyük ihtimalle erkekmiş dedi ne kadar doğru bilemem

Bende de yok. Ara ara neredeyse bulanacak gibi. Ne diyeyim. Neyse siz o dedigime bakmayin arastirmanin oranlari oyle aman aman dikkat cekici farkli degil. Arastirmanin kendisinde her kadin farklidir yaziyor zaten. O yuzden belirtisiz hamilelik gecirmenin tadini cikaralim. Sizin keseniz kalp atisiniz gorunmustu diye hatirliyorum. Dogru mu hatirliyorum?
Evet kalp atisinida duyarız ama yüksek frekans gönderiyor o yüzden sonraki kontrole erteledi ama yanıp sönen ışık vardı bu kalbi dedi şu an içinde bir kalp atıyor dedi

Ben kızımda 7 haftalıkken ilk kontrole gitmiştim kalp atışını falan duymuştuk bebeği görmüştük bu hamileliğimde erken gittim kalp atışını gördük ekranda ama duyamadık.kız erkek nasıl oluyor bilmiyorum ama kızımdan önce bir gebeliğim kalbi durduğu için sonlandı onun kalp atışlarını 6. Haftada duyduğumu söylemiştim bir ebe erken duyulmuş büyük ihtimalle erkekmiş dedi ne kadar doğru bilemem
Bende bilmiyorum doğruluk payı varmıdır Allah hakkimizda hayırlısını o versin gonlumuzden geceni hayırlı eylesin :)

İçinde değil canım altında görünürmüş
Sakin üzülme bu forumda senin gibi söylenip de bebeğini kucağına sağ salim alanı çok okudum. Yolk sac var düzgün diyorsun ve başka bir hastane embriyo var dedi diyorsun o zaman miniş bence çok yaramaz senle şimdiden oyun oynamaya başlamış saklanıyor

Evet kalp atisinida duyarız ama yüksek frekans gönderiyor o yüzden sonraki kontrole erteledi ama yanıp sönen ışık vardı bu kalbi dedi şu an içinde bir kalp atıyor dedi
İşte bizimde aynısı oldu ben tedirgin oldum hatta dra bir sorunmu var dedim neden duymuyoruz dedim sorun yok henüz küçük çok sessiz ortamda duyabiliriz dedi.eşim de bir sorun olsa söylerdi diyor.3hafta sonraya gelmemizi söyledi

İşte bizimde aynısı oldu ben tedirgin oldum hatta dra bir sorunmu var dedim neden duymuyoruz dedim sorun yok henüz küçük çok sessiz ortamda duyabiliriz dedi.eşim de bir sorun olsa söylerdi diyor.3hafta sonraya gelmemizi söyledi
Benim aklıma hiç olumsuz birşey gelmedi hatta iyi bir şey olarak düşündüm kalbi atmaya başlamış ama zarar görmesin diye dinletmedi bize.

Sakin üzülme bu forumda senin gibi söylenip de bebeğini kucağına sağ salim alanı çok okudum. Yolk sac var düzgün diyorsun ve başka bir hastane embriyo var dedi diyorsun o zaman miniş bence çok yaramaz senle şimdiden oyun oynamaya başlamış saklanıyor

:dua: hep çok istemekten galiba.. aşılama aşamasına kadar geldik Dr kendiliğinden oluşan 4 yum görünce çatlatma iğnesi yapalım kacirmayalim dedi bizde arkasından boş durmadik fırsat bu fırsat diyip çalıştık.. tam herşey yolunda gidiyor ne güzel rahat başladı hamilelik derken alt üst olduk tekrar.. haftaya kadar saklandığı yerden çıkar inşallah da daha fazla üzmez annesini tırtıl..

:dua: hep çok istemekten galiba.. aşılama aşamasına kadar geldik Dr kendiliğinden oluşan 4 yum görünce çatlatma iğnesi yapalım kacirmayalim dedi bizde arkasından boş durmadik fırsat bu fırsat diyip çalıştık.. tam herşey yolunda gidiyor ne güzel rahat başladı hamilelik derken alt üst olduk tekrar.. haftaya kadar saklandığı yerden çıkar inşallah da daha fazla üzmez annesini tırtıl..

Canım benim ben akrep burcuyum hissederim okuyunca direk boşuna üzmüşler kızcağızi pis doktorlar dedim bence minnoş bir yere saklandi ya da arkadaşların dediği gibi makina eskiydi göremedi ya bana çok saçma geliyor olan şeyin kaybolması

Bugün 6+4 canım.. benim çatlatma iğnesi ile oldu o yüzden geç olmadığını biliyorum. Vajinal bakıldı kese 14.3 mm oda haftayla uyumlu görünüyor. Kesede yolk sac olması biraz daha umut verici olduğu için haftayı beklicez mecbur. Bakalım hakkımızda hayırlısı olur inşallah

Günaydın canım bende yolk sac da yok. Ama ilk hanileliğimde de böyleydi herşeyi geç göründü. Aşılama olsa bile belki geç ilerliyordur bilemeyiz canım boş gebelik de o halka da olmuyor Ki. Misal bende Yok ondan bakalım haftaya görünecek mi. Bir de her doktorun gözü bir değil İnan önceki var dediyse vardır.

Canım benim ben akrep burcuyum hissederim okuyunca direk boşuna üzmüşler kızcağızi pis doktorlar dedim bence minnoş bir yere saklandi ya da arkadaşların dediği gibi makina eskiydi göremedi ya bana çok saçma geliyor olan şeyin kaybolması
Sence benim bebeğinin cinsiyeti ne olacak :) hislerim kuvvetlidir deyince sormadan edemedim

Back