• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Hadi kızlar bulantılar, kanamalar vs derken modumuz düşmüş hayır herkes şu an itibariyle güzel şeyler düşünüyor düşen modu yerine getiriyor hayal edin cinsiyetini, doğumunuzu onu kucağınıza ilk aldığınız anı ismini odasını süslediğinizi aldığınız kıyafetlerini cicileri hem bebek alışveriş sitelerine girip bakının biraz hadi kòtuyu düşünüp kötüyü çağirmiyoruz hersey hayırlısıyla en güzel şekilde olacak
İnsallah canin

Hadi kızlar bulantılar, kanamalar vs derken modumuz düşmüş hayır herkes şu an itibariyle güzel şeyler düşünüyor düşen modu yerine getiriyor hayal edin cinsiyetini, doğumunuzu onu kucağınıza ilk aldığınız anı ismini odasını süslediğinizi aldığınız kıyafetlerini cicileri hem bebek alışveriş sitelerine girip bakının biraz hadi kòtuyu düşünüp kötüyü çağirmiyoruz hersey hayırlısıyla en güzel şekilde olacak
İnşallah :anneadayı::anneadayı::KK200:

Kizlar napiyosunuz yeni gelenlerallah sagdalim kucaginiza almayi nasio ettiniz hosgeldiniz vala bende kendimi cok yorgun hissediyorum midem bulaniyor basim agriyir ilk gebeligimde hic bole olmamisti
Benim ilk hamileliğim ve o bulantılar fena halde bende de var başımı kaldıramıyorum dün izin aldım îsten pazartesiyi kara kara düşünüyorum nasıl gideceğim bu halde diye

Evet kesinlikle katılıyorum ooo daha neler çıkacak karşımıza hepsini atlatırız evelallah. Annelik öncesi sınav işte

Can'ım benim kahve lekelenme ile başladı. 2 gün sonra kırmızıya döndü. Ama hiç öyle birçoğu gibi aşırı kanamam olmadı. Azar azar kanadı hep. O ara düşürmüşüm bebeği. Bir gün sonra yoktu. Parçası kaldığı için kürtaj oldum. Meğer rahim ağzım çok darmış doktor bu şekilde tamamen düşürmen imkansızdı dedi. Yani herkesin farklı olabiliyor. Genelde aşırı kanama ile düşürüyorlar. Özellikle ilk haftalarda.
Sen bunları bil sadece. Kötüyü düşünme. Olacağı varsa oluyor. Ben yattığım halde kaybettim. İnşallah hepimiz sağlıklı dünyaya getiricez.
Amin canım inşallah. Allah bi daha size de yaşatmasın. Düşünmemeye çalışıyorum ama ister istemez korku oluyor. Nasibimizde yoksa kendimizi pamuklara sarıp yatalim yine olan olur. Her şeyin hayırlısı olsun.

Evet kesinlikle katılıyorum ooo daha neler çıkacak karşımıza hepsini atlatırız evelallah. Annelik öncesi sınav işte

Aynen annemin hakkını üstümdeki emegini daha yolun basından anladım bulantılarla anne hakkı ödenmez diye bizim valide hanım uzakta ya duygusal a bağladım iyice

Allah uzun ömürler versin onlara bende bayramda da göremedim :KK42:

Ben de bayramda gonderdim bu bayram bol bol arkalarından ağladım hala ağlıyorum kötü hissedince annem olsaydı söyle yapardı böyle yapardı diye artık biz anne olacağız da hala o moda giremedim yalnız annemin kuzusuyum hala

Ben de bayramda gonderdim bu bayram bol bol arkalarından ağladım hala ağlıyorum kötü hissedince annem olsaydı söyle yapardı böyle yapardı diye artık biz anne olacağız da hala o moda giremedim yalnız annemin kuzusuyum hala
Eminim kaç yaşına gelirsek gelelim kaç çocuğumuz olursa olsun hala annem olsaydı diyeceğiz . Hayatta olsunlar sağlıklı olsunlar da uzakta olsunlar ahhh anneler ahhh:KK200::KK200::KK200:

IMG_20170909_180335_457.jpg
doğum günümüzden karemizi sizinle paylaşalım

Eminim kaç yaşına gelirsek gelelim kaç çocuğumuz olursa olsun hala annem olsaydı diyeceğiz . Hayatta olsunlar sağlıklı olsunlar da uzakta olsunlar ahhh anneler ahhh:KK200::KK200::KK200:

Amin hepimizin annesine Rabbim sağlık sıhhat versin başımızdan eksik etmesin inşaallah

evet canım ya ssk olmasına rağmen 520 tl:skandal::skandal:bende devlete randevu alamadım nerdeyse 1 ay dolu
Yuhh yaa abartmışlar ne taliliymişde o kadar istiyolar yaa bu insanlarda hiç vicdan kalmamış bu tahliller normal bir devlet hastanesinin yaptığı tahlillerle aynı canım ya hemogram eliza hormon eğer kan grubun negatifse kan grubu testi iki test daha vardı unuttum

Son adet tarihim 27 temmuz. Benimle aynı tarihte olan var miii? 6+2 oldum bugün. Ama bulantim yok. Gecen hafta da yazmıştım. Benimle ayni olanlar dr sizlere ne dedi, hangi ilaclari kullanmanizi istedi paylaşırsanız çok sevinirim.

Back