- 4 Kasım 2019
- 1.793
- 2.868
- 133
İnşallah. Kanamam kahverengi hep.İstirahat çok faydalı olabiliyor inşallah istirahatle bu sureci atlatirsiniz kanamaniz ne renkti sizin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah. Kanamam kahverengi hep.İstirahat çok faydalı olabiliyor inşallah istirahatle bu sureci atlatirsiniz kanamaniz ne renkti sizin
Çok geçmiş olsun, inşallah sorunsuzca geçer bu süreçGünaydın kızlar. Düşük riskim varmış kese iyice alta doğru inmiş. Vücut atmaya calısıyor dedi doktor. Bebeğin büyümesi yerinde haftasıyla uyumlu ama kesesi vajina girişine kadar inmiş. Tuvalete bile kalkmayacaksın 10 gün istirahat dedi. Ne gelirse Allahtan artık. Nasip kısmet
Rabbim şifalar versin inşallah çalışmıyorsan 10 gün değil bence full dinlenerek geçirGünaydın kızlar. Düşük riskim varmış kese iyice alta doğru inmiş. Vücut atmaya calısıyor dedi doktor. Bebeğin büyümesi yerinde haftasıyla uyumlu ama kesesi vajina girişine kadar inmiş. Tuvalete bile kalkmayacaksın 10 gün istirahat dedi. Ne gelirse Allahtan artık. Nasip kısmet
Cok gecmis olsun hic kipirdamadan yat. Kesenin asagi indigini ilk defa duydumGünaydın kızlar. Düşük riskim varmış kese iyice alta doğru inmiş. Vücut atmaya calısıyor dedi doktor. Bebeğin büyümesi yerinde haftasıyla uyumlu ama kesesi vajina girişine kadar inmiş. Tuvalete bile kalkmayacaksın 10 gün istirahat dedi. Ne gelirse Allahtan artık. Nasip kısmet
Tavuk dusununce bile midem kalkiyo. Aklimdan “ta” demeye baslayim bulanmaya basliyo. Gece 2 tane prilam aldim elimde posetle dolasiyorum evde halaSaç diplerim, çizik bardaklar, kendi tenim yeni duş alsam bile 2 saat içinde, herşey kokuyor bu normal mi ağlicam
Bence de imkan varsa daha uzun sure yatınRabbim şifalar versin inşallah çalışmıyorsan 10 gün değil bence full dinlenerek geçir
Çalışıyorum ama rapor verdi doktor hemen sağolsun. Haftaya cumartesiye kadar progestan iğnesi fitili bir ton şey verdi. Bu 10 günü geçirirsek sonrası tamam artık bir şey olmaz dedi. İnşallah sağlıklı ise tutunur bebeğim. Çok üzüldüm tabii şok oldum ama insan bunu da kabulleniyormuşRabbim şifalar versin inşallah çalışmıyorsan 10 gün değil bence full dinlenerek geçir
Doktor da şaşırdı. Normalde bebek geri kalır ya da kalp atışı durur vücut öyle atar dedi. Bebekte her sey bu kadar yolunda olup vücudun atmaya calısması enteresan dedi. Yine de bilemiyoruz tabii belki de genetik bir anomali var. Ultrason görüntüsünde de görünüyor rahim ağzına o kadar yakın ki kese… 1-2 cm var sadece arada. Ve ilk yerleştiğinde rahmin en üstündeydiCok gecmis olsun hic kipirdamadan yat. Kesenin asagi indigini ilk defa duydum
Çok zor gerçekten hem psikolojik olarak hem de fiziksel olarak. dizi falan aç düşünmemeye çalış , inşallah geçecek sorunsuzcaÇalışıyorum ama rapor verdi doktor hemen sağolsun. Haftaya cumartesiye kadar progestan iğnesi fitili bir ton şey verdi. Bu 10 günü geçirirsek sonrası tamam artık bir şey olmaz dedi. İnşallah sağlıklı ise tutunur bebeğim. Çok üzüldüm tabii şok oldum ama insan bunu da kabulleniyormuş
Canım hiç kalkma yerinden Allah'ın izniyle birşey olmayacak.benim arkadaşıminda öyleydi şuan 33 haftasında ilaçlarla bugüne geldi.Rabbim ol derse olur dualarım seninle.Günaydın kızlar. Düşük riskim varmış kese iyice alta doğru inmiş. Vücut atmaya calısıyor dedi doktor. Bebeğin büyümesi yerinde haftasıyla uyumlu ama kesesi vajina girişine kadar inmiş. Tuvalete bile kalkmayacaksın 10 gün istirahat dedi. Ne gelirse Allahtan artık. Nasip kısmet
Allah Allah. Neyse sen yat dinlen bu surecte evi vs hic biseyi umursama sakin. İlk gebeligimde 10 gun yatis bana da vermislerdi kanamam vardi ama hic sorun olmadi. Gecenlerde bi arkadasim da 10 gun istirahat aldi kanamasi vardi simdi cok iyi. Dusunme hic kendine odaklan dinlen insallahDoktor da şaşırdı. Normalde bebek geri kalır ya da kalp atışı durur vücut öyle atar dedi. Bebekte her sey bu kadar yolunda olup vücudun atmaya calısması enteresan dedi. Yine de bilemiyoruz tabii belki de genetik bir anomali var. Ultrason görüntüsünde de görünüyor rahim ağzına o kadar yakın ki kese… 1-2 cm var sadece arada. Ve ilk yerleştiğinde rahmin en üstündeydi
Canım çok geçmiş olsun bol bol dinlen. Serklaj işlemi var acaba bu onunla ilgili mi bilmiyorum ama aklıma geldi. Bilen arkadaşlar yazarGünaydın kızlar. Düşük riskim varmış kese iyice alta doğru inmiş. Vücut atmaya calısıyor dedi doktor. Bebeğin büyümesi yerinde haftasıyla uyumlu ama kesesi vajina girişine kadar inmiş. Tuvalete bile kalkmayacaksın 10 gün istirahat dedi. Ne gelirse Allahtan artık. Nasip kısmet
Canım çok geçmiş olsun. Bebeğin iyi olmasına çok sevindim kalbi atıyorsa ve sağlığı yerindeyse, di lenme ve ilaclarinla birlikte gayet sağlıklı ilerler ge eligin icini ferah tut dualarım seninle inşallahGünaydın kızlar. Düşük riskim varmış kese iyice alta doğru inmiş. Vücut atmaya calısıyor dedi doktor. Bebeğin büyümesi yerinde haftasıyla uyumlu ama kesesi vajina girişine kadar inmiş. Tuvalete bile kalkmayacaksın 10 gün istirahat dedi. Ne gelirse Allahtan artık. Nasip kısmet
Ahahaha hormonlardan. Asıl lohusalıkta öyle bir kokuyor ki insan anlatamam terlemeden ter korkuyordum bebek memeyi buldun anneyi tanısın diye feromonlar çalışıyor bu iyi bir şey yani kötü kokumuzla barışalımYani sana şu kadarını söyleyeyim, hayatımda hiç bu kadar kötü koktuğumu (şüpheli) hatırlamıyorum. Sanki bir kilo pastırma yemiş gibiyim. Pide gibi kokuyorum desem yalan olmaz
Amin canım inşallah Rabbim nasip ettiyse olacaktır, nasip değilse de vardır bir sebebi. Teslimim tamamen ama üzülmekten de alıkoyamıyorum kendimi…Canım hiç kalkma yerinden Allah'ın izniyle birşey olmayacak.benim arkadaşıminda öyleydi şuan 33 haftasında ilaçlarla bugüne geldi.Rabbim ol derse olur dualarım seninle.
Böyle hikayeler duymak iyi geliyor canım çok sağol. Şimdi sağlık ocağına iğne olmaya gittim, hemşire de çok sağolsun hiç korkma endişelenme dedi. İnşallah sağlıkla atlatırım bu süreciAllah Allah. Neyse sen yat dinlen bu surecte evi vs hic biseyi umursama sakin. İlk gebeligimde 10 gun yatis bana da vermislerdi kanamam vardi ama hic sorun olmadi. Gecenlerde bi arkadasim da 10 gun istirahat aldi kanamasi vardi simdi cok iyi. Dusunme hic kendine odaklan dinlen insallah
Herhangi bir ilaç vs kullanıyor musun? Ben progestana da bağlıyorum biraz. Bıraktım şimdi nakalım nolcak. Bir de emzirmeyi kesecek misin? Bana doktor bir ay sonra kes dedi ama benim bebek asla hazır değil. Napcam bilmiyorum çok yorgun yapıyor beni.Sana yazdıktan sonra yattım uyumaya çalıştım ama bulantıdan uyuyamadım ve başladım ağlamaya sinirim bozuldu iyiceben de emziriyorum bıraktırmadım henüz.onunla uğraşacak gücüm yok şuan
Hayır doktor Onzyd vermişti onu denedim hiçbir işe yaramadı, bu hafta da aynı devam ederse deneyeyim, teşekkür ederim.Prilam denediniz mi sabah bir gece iki tablet seklinde
Benim ilk gebeliğim öyleydi. Bir anda kusuyordum ama normalde sürekli mide bulantısı hali yoktu böyle. Bu haftalardan sonra geçmişti.Benim durumum da değişik midem pek bulanmadan direkt kusmaya gittigim oldu yani bir bes on saniye mide bulantisi belki sonra zor yetiştim kusmaya. Bu sekilde haftada bir defa oldu bende toplam dort kere kustum. Onun dışında wc ye girdiğimde afedersiniz boş öğürme oluyor yani mide bulantisi yok ama öğürme hali peşpeşe sonra wcden ciktigim anda geçiyor. Şimdi 10+1 im sanki o da azaldı gibi
Aaaa bu ben. İlk gebelikte balıktan tiksindim, şimdi de tavuğu düşünmek bile bak şuan mahvetti beni. Dediğin gibi ilk hecesi bile iğrençççç geliyor. Prilam da mı işe yaramıyor?Tavuk dusununce bile midem kalkiyo. Aklimdan “ta” demeye baslayim bulanmaya basliyo. Gece 2 tane prilam aldim elimde posetle dolasiyorum evde hala