- 14 Kasım 2011
- 6.108
- 7.484
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #1.661
Geçmiş olsun inşallah Yeni mi başladı canımayy mide bulantilarim bu hafta fena..bgn 7 oldum Tansiyonum 8e 5..Halsizimm..Hep yatıyorum..Yemek hakgetire..Hazır yiyorum zorla o da mecburiyetten..Kraker ve leblebi ye devamm..Dr mide bulanti ilaci verdi ama hhiçbirşeye yaramıyor..
Hoşgeldiniz
Ben de haftaya çarşamba gideceğim geçen hafta sadece kese görmüştük bakalım hayırlısı
Koca göbüşlü olmayayım bu sefer lütfeeeeeennn diye dua ediyorum23 kilo almıştım çok feciydim yâ
Teşekkürler canımMasallahiniz var Allah birbirinize bagislasin sizi uzun ömürler nasip etsin
Ohhh maşallah darısı başımızaselam hatunlar koca göbüşler
nasılsınız? :)
bende ultrasonda gördüm kuşumu haftaya kalp atışını duyucaz inşallah
hemde nasıl mutlu oldu oyunu kuzum o benim yaaaKıyamam ben de annemden hep uzaktaydım. Yemek vs zor oluyordu ama Allah kimsesizlerin kimsesi. Yardım ediyor annesi yanında olan arkadaşlarıma göre çok kolay geçmişti hamileliğim. İnşallah hepimiz rahat bir hamilelik geçiririz
Maşallah ne güzel görünüyorsunuz, yavrucak da pek mutlu
İnanmayacaksın bugün bana 1.5 milyar fiyat verdiler bu testler için şaka gibi millet o fiyata doğuruyor. Devlet hastanesinden randevu aldım ben de
Oh maşallah ne güzel en idealiben ilk gebeliğimde 48 ile hamile kalıp 60 ile dogurdum
bu arada bizde yalnızca keseyi gördük canım
Siz kuzuyu büyütmüşsünüz çok şanslısınız maşallah benimki daha 2 yaş 4 ay. Hiç yetemiyorum resmenTeşekkürler canım
Ohhh maşallah darısı başımıza
hemde nasıl mutlu oldu oyunu kuzum o benim yaaa
bencede makine farki cunku bende gittimde kese bos gozuktu. bos gebelik dedi. ama almadan once ust duzey soktu. ordada bebek ve kalp atis gozuktu. haftaya beni bos goren doktor tekrar cagirdi gozumle gormedine itimat edemem dedi. bende dedin gibi 25 temmuz bende gec gebelik oldunu dusunmuyorum. ust duzeydeki doktor sıkı takip olacan degisebilir dedi kalbi durabilir
Vajinal mı bakıldı canım. Daha erken değil mi yâ haftaya belli olur inşallah. Benim ilk bebeğimde çok geç belli oldu meğer geç döllenmeymiş.Ben bugün Zeynep Kamil e gittim orda da bebek görünmedi ama kese ve yolk sac çok düzgün görünüyor bir bozulma olmadığı için poliklinik takibi gerekli dedi başka bı yere göndermedi. Haftaya ctesi de gorunmezse sonlanacak sanırım gebeligim
Vajinal mı bakıldı canım. Daha erken değil mi yâ haftaya belli olur inşallah. Benim ilk bebeğimde çok geç belli oldu meğer geç döllenmeymiş.
Bence daha cok erken bak yurtdisinda doktorlar bakmiyor bile kafa karistirmamak icin. Bence siz eger saglik sikintiniz olmazsa bir degil uc hafta bile bekleyinBugün 6+4 canım.. benim çatlatma iğnesi ile oldu o yüzden geç olmadığını biliyorum. Vajinal bakıldı kese 14.3 mm oda haftayla uyumlu görünüyor. Kesede yolk sac olması biraz daha umut verici olduğu için haftayı beklicez mecbur. Bakalım hakkımızda hayırlısı olur inşallah
Evet sanirim mudahale etmeyecekleri icin bakmiyor. Neyseki kanamam yok, tek tarafli sancim filan yok. Pek bir belirtim kalmadi bile. Rahat olmaya calisiyorum. Yapacak bir sey yok..Bhcg'nin iki güne bir en az ikiye katlaması lazım. Eğer değerler katlanmıyorsa kimyasal gebelik olur ve bunun icin herhangi bir tedavi uygulanmiyor. O kendiliginden adet kani gibi atiliyor zaten. Ben 4 kez bhcg baktirdim. Ve 1 kez doktora gittim o da keseyi görmek için 10 gun sonra da kalp atışı için gideceğim tekrar ama merak etme kanama yoksa sorun yok sayılır. 8 haftaya kadar enfeksiyon bile olsa antibiyotik verilmiyor. Ama gebeligin yerleşmesine ve gebelik öyküne göre progesteron takviyesi yapılıyor. Bu arada ben de 33 yaşındayım.
Bence daha cok erken bak yurtdisinda doktorlar bakmiyor bile kafa karistirmamak icin. Bence siz eger saglik sikintiniz olmazsa bir degil uc hafta bile bekleyin
Ben bugün Zeynep Kamil e gittim orda da bebek görünmedi ama kese ve yolk sac çok düzgün görünüyor bir bozulma olmadığı için poliklinik takibi gerekli dedi başka bı yere göndermedi. Haftaya ctesi de gorunmezse sonlanacak sanırım gebeligim
Ayyy deme öyle bende hamile olduğumu bilmesem hamilelik adına hiç bir belirti yok . Bulantim hiç olmadıBende sat 1 agustos. Mide bulantin yok, ara ara sanki neredeyse midem bulanacak gibi oluyor, bir hevesleniyorum sonra gidiyor. :)
Son iki gundur kasiklarimda adet olacakmisim gibi hafif bir sanci var, dun biraz yuzdum gecti. Goguslerim agrimaya var, gerci Ilk gunlere gore daha azaldi. Bir de sebepsiz agliyorum ara ara.
Burada saglik sistemi 8. Haftadan once hic bir tahlil yada ultrason yapmiyor. Idrardan bizim evde yaptigimiz gibi hamilelik dogrulayici basit test yaptilar o kadar.
Biraz oluruna birakmaya calisiyorum, bulanti olmamasi cok iyi degilmis, dusuk riskimiz daha cokmus ama bazilarinda bulanti gec baslarmis. Her kadin farkli, her hamilelik farkli. O yuzden karsilastirma yapmamaya calis sen de.
Benimki ilk gebelikte olmadı de şimdide hiç bulantım yokAyyy deme öyle bende hamile olduğumu bilmesem hamilelik adına hiç bir belirti yok . Bulantim hiç olmadı
cibi35 canım yolk sac görünüyorsa bebek vardır benimki boş gebelik yaşadığımda yolk sac yoktu mesela bomboştu ultrason resmin var mi
bunun icin ozele gitmek lazim belkide. ben onumuzdeki carsamba gidecegim. olumsuz soylerse kizimi dogurdum hastane gidicem once. sonlandirmam hemen ben. bunda bebek goremedier bos gebelik dedi. eger ust duzeydede gozukmeseydi yine bir hafta bekleyip ozele gidecektim. cunku gercekden hastane makineleri eski
Bende de yok. Ara ara neredeyse bulanacak gibi. Ne diyeyim. Neyse siz o dedigime bakmayin arastirmanin oranlari oyle aman aman dikkat cekici farkli degil. Arastirmanin kendisinde her kadin farklidir yaziyor zaten. O yuzden belirtisiz hamilelik gecirmenin tadini cikaralim. Sizin keseniz kalp atisiniz gorunmustu diye hatirliyorum. Dogru mu hatirliyorum?Ayyy deme öyle bende hamile olduğumu bilmesem hamilelik adına hiç bir belirti yok . Bulantim hiç olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?