• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    1
Evet özellikle kendim test yapıp öğrendiğim gün kasıklarım çok ağrıdı acaba psikolojik mi diye düşündüm. 2 gündür de ara ara hem sağ hem sol kasığa giriyor ağrı. Aile hekimim sordu kasık ağrısı oldu mu diye oldu dedim olumsuz bir şey söylemedi, normal sanırım
Doktorum bana kasık ağrın , beyaz-sarı akıntın mide bulantın olacak dedi:) rahmimiz genişliyor normal bunlar. akıntı kahve-pembe-kırmızı olmazsa üzmeyin kendinizii

Evet özellikle kendim test yapıp öğrendiğim gün kasıklarım çok ağrıdı acaba psikolojik mi diye düşündüm. 2 gündür de ara ara hem sağ hem sol kasığa giriyor ağrı. Aile hekimim sordu kasık ağrısı oldu mu diye oldu dedim olumsuz bir şey söylemedi, normal sanırım
Bana dün gece kadın doğum acilde ebe dedi sancın olması çok normal çünkü yerleşme , tutunma bu süreçte oluyor dedi.

Kızlar merhaba.Ben de iki ay önce kimyasal gebelik geçirdim.Çok şükür bu ay gebelik testim pozitif çıktı.Dün de kan verdim acilde beta hcg 5000 çıktı.Randevu aldım ama ayın 31’ine var en erken.Sabırsızlanıyorum :) aslında bir kızım var 7 yaşında ama araya baya zaman girince insan tekrar baştan başlıyor gibi oluyor 😊 Allah hepimize hayırla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Kızlar selam 5 haftalık hamileyim bulantı kusma halsizliklik hiç biri daha başlamadı ama yüzüm sivilce doldu ya deli olucam bi kızım var onda hiç böle olmamıştım aynı durumu yaşıyan var mı yüz temizleme jeliyle yıkayıp saf gül suyuyla tonikliyorum ama sabah uyanıyorum yine çıkıyor 😞
Ben beeen son adete göre 4+3 normalde asla sivilcem çıkmaz ama sivilcelendim

Kızlar merhaba.Ben de iki ay önce kimyasal gebelik geçirdim.Çok şükür bu ay gebelik testim pozitif çıktı.Dün de kan verdim acilde beta hcg 5000 çıktı.Randevu aldım ama ayın 31’ine var en erken.Sabırsızlanıyorum :) aslında bir kızım var 7 yaşında ama araya baya zaman girince insan tekrar baştan başlıyor gibi oluyor 😊 Allah hepimize hayırla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
maşallah canım hayırlı olsun sağlıkla al kucağına :) benim de 31 inde randevum. sat nedir?

canım hangi tahlillere baktıracaksın doktor mu talep etti?
benden hiç kan almadı sordum 8.haftada bakcam dedi
Kontrol ettiğimde kan grubundan lenf bezlerine varana kadar tahlil istemiş, normal mi bu kadari bileniniz var mı?
Hayırlısıyla su hafta bir geçse. Gerçi arkadaşlar da yazmış bu stresli süreç hiç bitmiyor diye bakalım 🙂

Kontrol ettiğimde kan grubundan lenf bezlerine varana kadar tahlil istemiş, normal mi bu kadari bileniniz var mı?
Hayırlısıyla su hafta bir geçse. Gerçi arkadaşlar da yazmış bu stresli süreç hiç bitmiyor diye bakalım 🙂
Normaldir herhalde ya bilmiyorum canımm
hep bir sonraki randevunun stresiyle geçecek gibi

Bendende doktorum 2 sayfa test istedi. 30 ocak randevu verdi o tarihe kadar yaptırmam lazım. Bence normal ve yapılması gereken bir şey diye düşünüyorum

merhaba, tahlilleri özelde mi yaptırıyorsunuz yoksa devlet hastanesinde mi

Back