• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
merhaba,
27 aylık oğlumla tatile gidicez.geçen sene kumu hiç sevmemişti denize de üzeri tenteli simitlerle girmişti.bu sene kolluk almayı düşünüyorum hatta normal kolluk alıcaktım internette myminibaby ve chereks kolluk gördüm.bana çok pahalı geldi.sizce eski usul kolluk için henüz küçük mü onunla denizden korkabilir mi.denize sokanlarınız var mı bu yaz aranızda ne kullandınız?

Merhaba, ben oturma yeri olan simitle soktum bu senede. Seneye kolluk düşünüyorum. O kolluklar çok pahalı gerçekten, değermi bilmiyorum. Yıllardır kullanılan kolluklar da yetiyor bence çocuklara.

Merhaba, ben oturma yeri olan simitle soktum bu senede. Seneye kolluk düşünüyorum. O kolluklar çok pahalı gerçekten, değermi bilmiyorum. Yıllardır kullanılan kolluklar da yetiyor bence çocuklara.
teşekkürler cevabınız için. peki mayo olarak ne kullandınız?yani bez mayolar mı yoksa normal deniz şortu mu ve üzerine deniz tısortlerı de var onlar kullanıslı olur mu ?

teşekkürler cevabınız için. peki mayo olarak ne kullandınız?yani bez mayolar mı yoksa normal deniz şortu mu ve üzerine deniz tısortlerı de var onlar kullanıslı olur mu ?

Bez mayo kullandım sadece. Deniz tişörtü hiç kullanmadım ne geçen sene 1 yaşındayken, nede bu sene. Bolca mustela nın güneş kremi ile kremledim vücudunu, zaten 12 gibi güneşte durmamaya dikkat ettik. Bir sıkıntı olmadı.

Bu arada benim kız 26 aylık ve hala meme biraktirmadim 🙊
Nedense büyüklerim yazın bıraktırma dediler baskı yaptılar ve eylülü bekliyorum Napayim onlara bir noktadan sonra uymak durumunda kaliyorum
Tuvalet eğitimi için lazimlik aldık ama her deneme.fiyasko Oraya çıplak oturmayı reddediyor Külotla oturmak istiyor Belki de daha hazır değil bilmiyorum
kilotla otursun, baski yapmayin. Biz karsilikli oturup sohbet ediyorduk, sonra karsilikli tuvalet yapmaya dondu olay. Tuvaleti gelince soylemiyor, ama oturunca kucuk tuvaletini yapiyor kizim. sabah kim buyuk klozete oturacak diye kosuyoruz :)

Buyuk konusunda inatci, yapmadan yakalayabilsem bezle oturtma planim var, orda yapsin diye. Sonra bezin altini kesip yaptiklarin klozete dusmesini saglamak planim.

Selamlar herkese . Bebeklerinize vitamin kullaniyo musunuz ? Kullaniyosaniz neler ? Bi de oglum inanlmaz zayif 29 aylik oldu hala 12 kilo istah acan bi sey kullaniyo musunz ?

Selamlar herkese . Bebeklerinize vitamin kullaniyo musunuz ? Kullaniyosaniz neler ? Bi de oglum inanlmaz zayif 29 aylik oldu hala 12 kilo istah acan bi sey kullaniyo musunz ?
Canım merhaba polivit bence bu anlamda ise yariyor. Kızım istahsizdi bu ilacı içtikten sonra biraz da olsa açıldı yemeye başladı en azından sevdiği şeyleri tekrar yemeye başladı. Bı de keçi boynuzu özütü icirebilirse. Günde bı tatlı kaşığı o da aciyor

Nutrigen balık yağı ,Nutrigen omega, Nutrigen propolis aldım. Sırayla kulllanıyorum. Aslında oğlum için aldım krese basladı bağısıklıgı guclu olsun istiyorum. Kızım benım de meyve suyuma kat deyince başlamış oldu. Balık yağına oğlum da bu aylarda başlamıştı. Konuşma gecıkmesı olunca doktor tavsiye etmişti.
Meyve suyuna katarak kullanıyorum.

Biz de bezi bıraktık ama gece bezliyorum . Parkta veya oyun oynarken unutup kaçırdığı oluyor . Her zaman çişim var demiyor genelde diyor. Başta hiç demiyordu ben saati geldi diye götürüyordum. . Benim hatırlatmam gerekiyor.
Bazen lazımlıga gitmek istemiyordu. Herhalde eglencesiz bir vakıt kaybına donuşmuştu onun için. Başta oo aferin çiş yaptın yada bir bonibon ödülü ilgi çekiciydi tabi ama sıkıldı. Biz de lazımlığın üstüne bir resim çizdik adı lazımlık kız. Diyelimki bir boyama yaptık kızım uzun zaman çiş yapmadı. Diyorum ki gidip lazımlık kıza anlatalım . Heycanla koşup. Lazımlık kız biliyomusun biz boyama yaptık diyoruz. Ben sesimi değiştirip oo öyle mi falan diyordum . Artık kızım da rol alıyor lazımlık kızın yerine konuşuyor bazen. Lazımlık kızdan sıkıldığında alışkanlık yerlesmiş olur inşallah .

Ya bizim ucuzlerde normal dogum hesaplanirsa 29 ayliklar.2 ay eksik dogdular tabi.bizimkilerde 12 13 kilo arasi.mama iciyoruz hala.cok sıska zayif geliyolar gozume kafaya takmamak elde degil cok uzuluyorum

Evet asiri zayif geliyo yiyo aslinda da oyle aciktim falan demiyo ben zorlarsam anca. Mollers in balik yagini veriyorum ama ekstra vitamin vermeli mym bilemedim . Vitaminlerin de fazlasi toksik etki yapiyo sonucta sizlere bi danismak istedim. Bu arada biz hala baslamadik tuvalet egitimine cunku hazir degil . Bezi hic kuru kalkmiyo lazimliga da oturmak istemiyo bezime yapicam diyor zorlamiyorm ben de .

Arkadaslar bi sorum daha var. Oglum inanilmaz kafasini vuruyor bes dakika geciyor bi daha vuruyor ozellikle dizimize gelip gidip geciriyor bizim dizimiz asiri aciyor onun kafasina bisiy olmuyo mu anlamadim . Boyle bi durumda olan var mi

Dikkat çekmeye çalışıyor galiba.
Bırde tepki veriyorsanız oyun sanmıştır.
.
1-)Hareket başlamadan fark edip dikkat dağıtın olay oluşmasın . Yapmadıkça da unutur inşallah diye düşündüm .
2-)sevdiği bir karakter üzerinden hikaye ile de anlatabilirsiniz.
3-) babası size aynısını yapsın sizde babasına çok kızın babası da özür dilesin bida yapmıcam desin çok da üzülsün . Çocugunuz izleyerek öğrenebilir

Tesekkur ederim onerileriniz icin dedilerinizin hepsini denedik ama asla sonuc vermiyo durmaksizin kafa atma ve vurma davranisi devam ediyo 😞

Siz Koltukta otururken oluyor galiba. Bi hafta yere minder atıp oturun . Kısa sürede unutur bence . Yine de arada size doğru koşarsa kucaklayıp seversiniz. Unutturursunuz.

Yok koltukta yerde ayakta mesela bulasik yikarken kosa kosa geliyor cat popoma kafasini geciriyor . İlgisiz de buyumuyo babane dede hep yaninda niye boyle anlamadik 🙁

Selam 2018 Mayıs anneleri aranızda ikinci çocuğuna hamile olan veya doğum yapmış annelerinden akıl almak istiyorm. Eşimle ikinci çocuğu planlıyoruz ama ben bı yandan çok korkuyorum kızım çok zor bı çocuk oldu 3 yaş itibariyle. Tek başıma bakıyorum çok ilgi istiyor istedigi olmayınca kendini yere atıyor çok zorlandiniz mi iki çocukla bana en yakın şuan sizlersiniz sorabilcegim 🥺

Kızlar hala giren var mı bilmiyorum ama. 16 haftalık hamileyim bebeğimin beyninde kist görüldü başına gelen ya da bilgisi olan var mı?

Back