• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
ayy mide bulantilarim bu hafta fena..bgn 7 oldum Tansiyonum 8e 5..Halsizimm..Hep yatıyorum..Yemek hakgetire..Hazır yiyorum zorla o da mecburiyetten..Kraker ve leblebi ye devamm..Dr mide bulanti ilaci verdi ama hhiçbirşeye yaramıyor..
Geçmiş olsun inşallah Yeni mi başladı canım :( mide boş kalınca çok daha kötü oluyor boş bırakmamaya çalış. Bir de limonlu zencefilli su iyi geliyormuş daha denemedim ama ben yararlı mı zararlı mı onu da bilmiyorum araştıracağım inşallah. Çalışıyor musun bu arada. Evdeysen bol bol yat dinlen.

Hoşgeldiniz ❤️❤️

Ben de haftaya çarşamba gideceğim geçen hafta sadece kese görmüştük bakalım hayırlısı
Koca göbüşlü olmayayım bu sefer lütfeeeeeennn diye dua ediyorum :KK76:23 kilo almıştım çok feciydim yâ :KK1:

ben ilk gebeliğimde 48 ile hamile kalıp 60 ile dogurdum

bu arada bizde yalnızca keseyi gördük canım

Masallahiniz var Allah birbirinize bagislasin sizi uzun ömürler nasip etsin
Teşekkürler canım :KK200:
selam hatunlar koca göbüşler
nasılsınız? :)
bende ultrasonda gördüm kuşumu haftaya kalp atışını duyucaz inşallah
Ohhh maşallah darısı başımıza :emir_bebek:
Kıyamam ben de annemden hep uzaktaydım. Yemek vs zor oluyordu ama Allah kimsesizlerin kimsesi. Yardım ediyor annesi yanında olan arkadaşlarıma göre çok kolay geçmişti hamileliğim. İnşallah hepimiz rahat bir hamilelik geçiririz ☺️

Maşallah ne güzel görünüyorsunuz, yavrucak da pek mutlu ❤️❤️

İnanmayacaksın bugün bana 1.5 milyar fiyat verdiler bu testler için şaka gibi millet o fiyata doğuruyor. Devlet hastanesinden randevu aldım ben de :KK43:
hemde nasıl mutlu oldu oyunu kuzum o benim yaaa :dua:

bencede makine farki cunku bende gittimde kese bos gozuktu. bos gebelik dedi. ama almadan once ust duzey soktu. ordada bebek ve kalp atis gozuktu. haftaya beni bos goren doktor tekrar cagirdi gozumle gormedine itimat edemem dedi. bende dedin gibi 25 temmuz bende gec gebelik oldunu dusunmuyorum. ust duzeydeki doktor sıkı takip olacan degisebilir dedi kalbi durabilir

Ben bugün Zeynep Kamil e gittim orda da bebek görünmedi ama kese ve yolk sac çok düzgün görünüyor bir bozulma olmadığı için poliklinik takibi gerekli dedi başka bı yere göndermedi. Haftaya ctesi de gorunmezse sonlanacak sanırım gebeligim

Ben bugün Zeynep Kamil e gittim orda da bebek görünmedi ama kese ve yolk sac çok düzgün görünüyor bir bozulma olmadığı için poliklinik takibi gerekli dedi başka bı yere göndermedi. Haftaya ctesi de gorunmezse sonlanacak sanırım gebeligim
Vajinal mı bakıldı canım. Daha erken değil mi yâ haftaya belli olur inşallah. Benim ilk bebeğimde çok geç belli oldu meğer geç döllenmeymiş.

Vajinal mı bakıldı canım. Daha erken değil mi yâ haftaya belli olur inşallah. Benim ilk bebeğimde çok geç belli oldu meğer geç döllenmeymiş.

Bugün 6+4 canım.. benim çatlatma iğnesi ile oldu o yüzden geç olmadığını biliyorum. Vajinal bakıldı kese 14.3 mm oda haftayla uyumlu görünüyor. Kesede yolk sac olması biraz daha umut verici olduğu için haftayı beklicez mecbur. Bakalım hakkımızda hayırlısı olur inşallah

Bugün 6+4 canım.. benim çatlatma iğnesi ile oldu o yüzden geç olmadığını biliyorum. Vajinal bakıldı kese 14.3 mm oda haftayla uyumlu görünüyor. Kesede yolk sac olması biraz daha umut verici olduğu için haftayı beklicez mecbur. Bakalım hakkımızda hayırlısı olur inşallah
Bence daha cok erken bak yurtdisinda doktorlar bakmiyor bile kafa karistirmamak icin. Bence siz eger saglik sikintiniz olmazsa bir degil uc hafta bile bekleyin

Bhcg'nin iki güne bir en az ikiye katlaması lazım. Eğer değerler katlanmıyorsa kimyasal gebelik olur ve bunun icin herhangi bir tedavi uygulanmiyor. O kendiliginden adet kani gibi atiliyor zaten. Ben 4 kez bhcg baktirdim. Ve 1 kez doktora gittim o da keseyi görmek için 10 gun sonra da kalp atışı için gideceğim tekrar ama merak etme kanama yoksa sorun yok sayılır. 8 haftaya kadar enfeksiyon bile olsa antibiyotik verilmiyor. Ama gebeligin yerleşmesine ve gebelik öyküne göre progesteron takviyesi yapılıyor. Bu arada ben de 33 yaşındayım.
Evet sanirim mudahale etmeyecekleri icin bakmiyor. Neyseki kanamam yok, tek tarafli sancim filan yok. Pek bir belirtim kalmadi bile. Rahat olmaya calisiyorum. Yapacak bir sey yok..

Bence daha cok erken bak yurtdisinda doktorlar bakmiyor bile kafa karistirmamak icin. Bence siz eger saglik sikintiniz olmazsa bir degil uc hafta bile bekleyin

Başından beri çok rahatım hiç bir belirti yada rahatsızlık yaşamadım sadece 5 gün önce duzcedeydik 2 defa kahverengi 2 defa da pembe damla gelince endişe edip Bolu İzzet Baysal a gittik kan tahlilleri vs yapıldı sıkıntı yok dediler. K.dogum kontrol etti hatta embriyoyu gördü fakat daha küçük haftaya kalp atımını görebilirsiniz dedi. Orda görünen bebek burda yok deniyor bunu anlayabilmiş değilim. Ctesi ye artık 7.5 haftalık oluyoruz inşallah saklanmıştır biyerlere..

Burda 12 de tospik gibi olunca bakiyorlar. Bir sey yoktur bence bebisinizin. Siz sakin olun, bazen goremiyorlar bence. Hatta bu iki makinenin hassasiyeti farkli olabilir, bozuk olabilir. Bosuna uzulmeyin. Ayaklarinizi yukari dikip uzanin firsat buldukca. Su icmeyi unutmayin. Yumurta ve ceviz yiyebiliyorsaniz yiyin. Yumurtanizi organik aldirtin imkaniniz varsa.

bunun icin ozele gitmek lazim belkide. ben onumuzdeki carsamba gidecegim. olumsuz soylerse kizimi dogurdum hastane gidicem once. sonlandirmam hemen ben. bunda bebek goremedier bos gebelik dedi. eger ust duzeydede gozukmeseydi yine bir hafta bekleyip ozele gidecektim. cunku gercekden hastane makineleri eski

Bende sat 1 agustos. Mide bulantin yok, ara ara sanki neredeyse midem bulanacak gibi oluyor, bir hevesleniyorum sonra gidiyor. :)
Son iki gundur kasiklarimda adet olacakmisim gibi hafif bir sanci var, dun biraz yuzdum gecti. Goguslerim agrimaya var, gerci Ilk gunlere gore daha azaldi. Bir de sebepsiz agliyorum ara ara.
Burada saglik sistemi 8. Haftadan once hic bir tahlil yada ultrason yapmiyor. Idrardan bizim evde yaptigimiz gibi hamilelik dogrulayici basit test yaptilar o kadar.

Biraz oluruna birakmaya calisiyorum, bulanti olmamasi cok iyi degilmis, dusuk riskimiz daha cokmus ama bazilarinda bulanti gec baslarmis. Her kadin farkli, her hamilelik farkli. O yuzden karsilastirma yapmamaya calis sen de.
Ayyy deme öyle bende hamile olduğumu bilmesem hamilelik adına hiç bir belirti yok . Bulantim hiç olmadı :KK43:

Eklentiler

• IMG_20170908_213223.jpg
    IMG_20170908_213223.jpg
    53,4 KB · Görüntüleme: 43
bunun icin ozele gitmek lazim belkide. ben onumuzdeki carsamba gidecegim. olumsuz soylerse kizimi dogurdum hastane gidicem once. sonlandirmam hemen ben. bunda bebek goremedier bos gebelik dedi. eger ust duzeydede gozukmeseydi yine bir hafta bekleyip ozele gidecektim. cunku gercekden hastane makineleri eski

İkisine de gittim canım hatta ozeldeki USG daha eskiydi ama ikiside radyolojiye göndermedi nedense..

Ayyy deme öyle bende hamile olduğumu bilmesem hamilelik adına hiç bir belirti yok . Bulantim hiç olmadı :KK43:
Bende de yok. Ara ara neredeyse bulanacak gibi. Ne diyeyim. Neyse siz o dedigime bakmayin arastirmanin oranlari oyle aman aman dikkat cekici farkli degil. Arastirmanin kendisinde her kadin farklidir yaziyor zaten. O yuzden belirtisiz hamilelik gecirmenin tadini cikaralim. Sizin keseniz kalp atisiniz gorunmustu diye hatirliyorum. Dogru mu hatirliyorum?

Back