- Konu Sahibi topraktonlari
- #1.181
Cok guzel canımKızlar artış nasıl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok guzel canımKızlar artış nasıl
doktora gitmedim henüz, yarın yeniden sağlık ocağına gideceğimBende pazartesi 2. Günüydü döngülerimiz aynı sayılır Benm sat 15 Aralık bugünde verecekmişim kan doktora gözüktünmğ
Bende de çok sivilce çıktı 5 6 tane birden çıktı çok sinir bozucu maalesef biri bitip diğeri başlıyor. Bir de üstüne dün belim tutuldu ve hareketsiz yatıyorum. İlaçta kullanamıyorumKızlar selam 5 haftalık hamileyim bulantı kusma halsizliklik hiç biri daha başlamadı ama yüzüm sivilce doldu ya deli olucam bi kızım var onda hiç böle olmamıştım aynı durumu yaşıyan var mı yüz temizleme jeliyle yıkayıp saf gül suyuyla tonikliyorum ama sabah uyanıyorum yine çıkıyor
Anladım artık kullanma bende bilmeden antibiyotik kullanmışımBen hamileligi dusunmedigim icin evet kullaniyordum. Surpriz oldu
Tabi ki kullanmiyorum. Bilse insan icer miAnladım artık kullanma bende bilmeden antibiyotik kullanmışım
Selam.Sivilce yok ama bulantı halsizlik var aşırıKızlar selam 5 haftalık hamileyim bulantı kusma halsizliklik hiç biri daha başlamadı ama yüzüm sivilce doldu ya deli olucam bi kızım var onda hiç böle olmamıştım aynı durumu yaşıyan var mı yüz temizleme jeliyle yıkayıp saf gül suyuyla tonikliyorum ama sabah uyanıyorum yine çıkıyor
Malesef içen çok ya hastanenin önünde kaç defa gebe kadınlar elinde sigara görmüşlüğüm var..canım o kadar zararlı yiyecekler istiyorki ama zararlı diye yemiyorumTabi ki kullanmiyorum. Bilse insan icer mi
2 katı artmış güzel canım maşallahKızlar artış nasıl
geçen bir video izledim ilk trimester 3 aylık süren bir hangover dır diyordu yemek iyi mi gelecek kötü mü bilemezsin miden ne olacak bilemezsin diye bende de garip hisler var. yemem etkilenmedi ama böyle değişikgünaydın kızlar 2 gündür bulantım azalmıştı. yine başladı tam bulantı gibi değilde böyle midem karışıyor gibi
Ben de görüyorum sigara içenleri arkadaşlarımda içti. Canın bir şey istiyorsa bir iki tane tadına bak bence ya da sağlıklı versiyonlarını hazırla ye. Fırında patates çips gibi yani canın ne çekiyorsa artık . Benim aksine iştahım yok zararlı bir şey yiyemiyorum iyi oldu sadece kahve istiyorum ama içmem zaten emziriyorjm iki bebeğimde iyi olsunMalesef içen çok ya hastanenin önünde kaç defa gebe kadınlar elinde sigara görmüşlüğüm var..canım o kadar zararlı yiyecekler istiyorki ama zararlı diye yemiyorum
Hala hiç doktora gidemedim. 20 Ocak randevum var kan tahlili de keseyi de görürüm diye düşünüyorum . Zor sabrediyorum artıkk mecbur bekledim 1,5 aydırrr31 ine kalp atısı için randevu aldım. bugün 6 haftalık olduk :) gittiğimde 8+1 olacak ama naısl sabredeceğim bilmiyorum. sizde durumlar ne ? duydunuz mu kalp atışını?
Git tabii sen de mi yurt dışındaısn? genelde yurtdışında yaşayanlar sabredebilyiyor bu kadar :)Hala hiç doktora gidemedim. 20 Ocak randevum var kan tahlili de keseyi de görürüm diye düşünüyorum . Zor sabrediyorum artıkk mecbur bekledim 1,5 aydırrr
ya ben de çok dikkat ediyorum canım da istemiyo allah var ama biraz cips yesem olur mu sizce? canım istiyoBen de görüyorum sigara içenleri arkadaşlarımda içti. Canın bir şey istiyorsa bir iki tane tadına bak bence ya da sağlıklı versiyonlarını hazırla ye. Fırında patates çips gibi yani canın ne çekiyorsa artık . Benim aksine iştahım yok zararlı bir şey yiyemiyorum iyi oldu sadece kahve istiyorum ama içmem zaten emziriyorjm iki bebeğimde iyi olsun
doğru gerçekten öylegeçen bir video izledim ilk trimester 3 aylık süren bir hangover dır diyordu yemek iyi mi gelecek kötü mü bilemezsin miden ne olacak bilemezsin diye bende de garip hisler var. yemem etkilenmedi ama böyle değişik
bende 25 ine aldım ama çok mu geç aldım diye düşüüyourm sabredemiyorum31 ine kalp atısı için randevu aldım. bugün 6 haftalık olduk :) gittiğimde 8+1 olacak ama naısl sabredeceğim bilmiyorum. sizde durumlar ne ? duydunuz mu kalp atışını?
Ben de görüyorum sigara içenleri arkadaşlarımda içti. Canın bir şey istiyorsa bir iki tane tadına bak bence ya da sağlıklı versiyonlarını hazırla ye. Fırında patates çips gibi yani canın ne çekiyorsa artık . Benim aksine iştahım yok zararlı bir şey yiyemiyorum iyi oldu sadece kahve istiyorum ama içmem zaten emziriyorjm iki bebeğimde iyi olsun
[/QUOTE
Allah'tan bende eşimde içmiyor ondan oğlum doğduktan sonra o konuda rahattım.Var ya oğluma zor yemek yapıyorum kokusunu götüremiyorum ama bebeğim iyi beslenmeli daha küçük dediğin gibi ikisinide düşünmeliyim birde
benimde asla iştahım yok sabah kahvaltısını hiç yapamıyorum
Canım doktorum bana günde 3 kere yemek yerine 6 küçük porsiyon ye böylelikle miden boş kalmayınca bulantıda minimuma iner dedi. Zaten dayanamıyorumda sürekli acıkıyorum bir iki lokma yiyip doyuruyorum. Bu şekilde sadece sabah uyandığımda bulantım oluyor yemek yiyince geçiyor. Dene iyi gelebilirgünaydın kızlar 2 gündür bulantım azalmıştı. yine başladı tam bulantı gibi değilde böyle midem karışıyor gibi