• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım kesem büzüşmüştü demişsin ya nasıldı ki ilk hali sonra şekli çok mu bozulmuştu merak ettim
Evet canım. Normalde oval yuvarlak gibiydi. Kasıktan görünüyordu. Acile gittiğimizde kasıktan görünmedi. Vajinal baktı kalp atışı çok yavaş dedi. Ve kese büzüşmüş dedi. Sekli bozulmuştu ultrason kağıdında gördüm.
Zaten internetten bakınca da düşük başlayınca büzüştüğünü şeklinin bozulduğunu gördüm.

Ne güzel eşin yemek yapabiliyor. Benimki anca yumurta kırabilir garibim ☺️
Mide bulantın ne zaman şiddetlendi canım ben de acaba bir iki haftaya şiddetlenir mi
Ben yumurtayı hiç sevmem yumurtalı ekmek yapıyorum tavada anca öyle
Garibim bir yemek yapıyor geçen mutfağa bir girdi akşam 10 u buldu mutfak harabeydi en son girdigim gibi bulantiyla cikmam bir oldu bulantimin ilk günüydü ağlamaya başladım annem olaydi bir çorba yapardı aç bıraktın sen beni diye:eek:6 +4 üm şimdi 3 gündür var demekki 6 dan sonra başladı yumuşatıcı kokusundan bile midem bulanıyor. Yumurtayı normalde çok severim yumurtasız kahvaltıya kahvaltı demem ama şimdi görmek bile istemiyor aynı şekilde süt ve cevize de:skandal:geçsin tez zamanda inşallah

Kızlar düşügün başladığını akıntıyla mi öğrendiniz yoksa baslangicta sanci falan oluyor mu ? Cok aci ama bunu tecrübe etmiş arkadaşlar var aramızda. Bizlerde bilinclenelim.Allah korusun böyle bir şey yaşarsak önceden onlemimizi alabiliriz.

Kızlar düşügün başladığını akıntıyla mi öğrendiniz yoksa baslangicta sanci falan oluyor mu ? Cok aci ama bunu tecrübe etmiş arkadaşlar var aramızda. Bizlerde bilinclenelim.Allah korusun böyle bir şey yaşarsak önceden onlemimizi alabiliriz.
canım bende hıc agrı olmadı sadece kanama oldu ve gittikce fazlalastı. hayatımda o kdar kırmızı biir rengi ilk defa gördüm. son olur inşallah . allah kimseye yaşatmasın.

Hayır canım söylemedi .benim transferden beri ilişki yasağım var ve uyduk da zaten. Ayrıca hiç iş yapmadım eşimin yanına geldim otelde kalıyorum bol istirahat ediyorum . Neden oldu bilmiyorum . Kaç gündür mide bulantılarım çoktu pek bişi yiyemiyorum açıkcası. Doktorum en kötü 1 bardak sütünü iç demişti. Kahvaltıda yiyorum herşeyi ama diğer öğünlerde yiyemiyorum tost ekmek peynir vs giyebiliyorum midem çok kötü. İnşallah benimle kalır sağlıkla devam eder Gebeliğim. Çok sağol
canim cok gecmis.olsun.ilaclarini al dinlenmene bak Allahin izniyle birsey olmaz.aklina kotu getirme.ben.isde bu yuzden korkuyorum vajinal ultrasondan o yuzden beklemek taraftariyim.6+3um gitmedim henuz.burada gebelere vajinal bakilmiyor pek

Kızlar merhaba :KK61: kötü bi sabaha uyandım gece boyu kasık ağrılarım vardı normaldir dedim sabah crinone jeli yaptım 11 gibi wc ye gittim jel ile birlikte mukus yapıda kahverengi parçalar gelmeye başladı . Doktorumu aradım acile gidip kese baktırmamı ve Progestan vurunmamı söyledi. Şu anda eşimin yanındayım küçük bi ilde çalışıyor kendi tüp bebek tedavi merkezimin olduğu ilde değilim. Acile gittim kadın doğumcu çağırdılar , karından ultrason baktı kese yerinde dddi normalde salı günü vajinal ultrasonda kendi doktorum keseyi ve yolk sacı görmüştü bu doktor vajinal bakamam düşük riskin var dedi . Sadece kese görünüyordu bulanık bir şekilde. 50 lik progestan vurdular bol istirahat , düşük riskin var dedi doktor . Kendi doktorumda 5 gün iğneni kullan 5 gün sonunda tekrar kontrole git dddi. Çok ağladım çok üzüldüm . Moralim yerle bir oldu. Herşey nasip kısmet diye inanan biriyim ama insan bu kadar uğraştan sonra kaybetme korkusu yaşayınca çok kötü oluyor. Rabbim ben ve benim durumumda olanlara yardım etsin . Dualarınızı eksik etmeyin. Önerisi olan varsa da lütfen yorum yazsın . :KK61:

Canim çok çok geçmiş olsun ama böyle ağlayınca hırpalayınca kendini ona iyilik yapmış oluyor musun dirençli olacaksın inşallah sağlıcakla kucağına almayı da göreceksin hem bak bilinçli bir annesin geç kalmadan gitmişsin doktoruna herşeye dikkat et şu ilk zamanlar kalkma yerinden beslenmene dikkat et zorla kendini besleyici şeyler yemeye bu zamanda beslenmenin bebeğe faydası yok belki ama sen sağlıklı olursan o da sağlıklı olacak

Çok sağol Allah korktuğumuza uğratmasın bizleri
Çok sağol Allah korktuğumuza uğratmasın bizleri
Amin canım Allah'a emanetiz
Evet canım. Normalde oval yuvarlak gibiydi. Kasıktan görünüyordu. Acile gittiğimizde kasıktan görünmedi. Vajinal baktı kalp atışı çok yavaş dedi. Ve kese büzüşmüş dedi. Sekli bozulmuştu ultrason kağıdında gördüm.
Zaten internetten bakınca da düşük başlayınca büzüştüğünü şeklinin bozulduğunu gördüm.
Benim bugünkü şekil itibari ile aynıydı inşallah herşey yoluna girer sende hepiniz de sağlıkla kucağımıza alırız

canim cok gecmis.olsun.ilaclarini al dinlenmene bak Allahin izniyle birsey olmaz.aklina kotu getirme.ben.isde bu yuzden korkuyorum vajinal ultrasondan o yuzden beklemek taraftariyim.6+3um gitmedim henuz.burada gebelere vajinal bakilmiyor pek
Aynen . Ben baktırdım bi kere doktoruma güvenip bugün bakmadılar riskli diye mesela . Sağol canım dinlenicem
Canim çok çok geçmiş olsun ama böyle ağlayınca hırpalayınca kendini ona iyilik yapmış oluyor musun dirençli olacaksın inşallah sağlıcakla kucağına almayı da göreceksin hem bak bilinçli bir annesin geç kalmadan gitmişsin doktoruna herşeye dikkat et şu ilk zamanlar kalkma yerinden beslenmene dikkat et zorla kendini besleyici şeyler yemeye bu zamanda beslenmenin bebeğe faydası yok belki ama sen sağlıklı olursan o da sağlıklı olacak
tamam canım daha dikkat edicem kendime çok sağol

Benimde kontrolüm dündü vajinal baktı bakmadan önce hiçbir zararı yok düşüğe neden olur kanamam olur diye korkma dedi.güveniyoruz işte Allaha emanetiz hepimiz Allah işini iyi yapan drlarla karşılaştırsın

Amin canım Allah'a emanetiz
Benim bugünkü şekil itibari ile aynıydı inşallah herşey yoluna girer sende hepiniz de sağlıkla kucağımıza alırız

Aynen . Ben baktırdım bi kere doktoruma güvenip bugün bakmadılar riskli diye mesela . Sağol canım dinlenicem
tamam canım daha dikkat edicem kendime çok sağol
evet canim insallah birsey olmaz..aslinda mantikli gebelik olustugu andan itibaren rahim agzinda tikac olusmaya baslar vajinal ultrason probu hicde kisa degil o tikaci bozuyor bence..Allah yardimcin olsun.bence korkmana gerek yok gececk bu da

evet canim insallah birsey olmaz..aslinda mantikli gebelik olustugu andan itibaren rahim agzinda tikac olusmaya baslar vajinal ultrason probu hicde kisa degil o tikaci bozuyor bence..Allah yardimcin olsun.bence korkmana gerek yok gececk bu da

Amin insallah Allah işini iyi yapan doktorlarla karsilastirsin arife günü gittiğimde keseyi gördü karından bakarak belki vajinalden baksa kalp atışını da duyacaktık ama ne kendi teklif etti ne ben istedim bence şu an çok erken o şekilde kendim de gerilecegim strese gireceğim dolaylı olarak da bebek de gerek yok bence haa çok riskli bir durum olur ayrıntılı bakmak gerekir Allah korusun ancak o zaman

canım bende hıc agrı olmadı sadece kanama oldu ve gittikce fazlalastı. hayatımda o kdar kırmızı biir rengi ilk defa gördüm. son olur inşallah . allah kimseye yaşatmasın.
Amin inşallah kimse yaşamaz. Size de çok geçmiş olsun. Sağlıcakla alın bebeğinizi kucağıniza inşallah :KK200:

Hadi kızlar bulantılar, kanamalar vs derken modumuz düşmüş hayır herkes şu an itibariyle güzel şeyler düşünüyor düşen modu yerine getiriyor hayal edin cinsiyetini, doğumunuzu onu kucağınıza ilk aldığınız anı ismini odasını süslediğinizi aldığınız kıyafetlerini cicileri hem bebek alışveriş sitelerine girip bakının biraz hadi kòtuyu düşünüp kötüyü çağirmiyoruz hersey hayırlısıyla en güzel şekilde olacak

Hadi kızlar bulantılar, kanamalar vs derken modumuz düşmüş hayır herkes şu an itibariyle güzel şeyler düşünüyor düşen modu yerine getiriyor hayal edin cinsiyetini, doğumunuzu onu kucağınıza ilk aldığınız anı ismini odasını süslediğinizi aldığınız kıyafetlerini cicileri hem bebek alışveriş sitelerine girip bakının biraz hadi kòtuyu düşünüp kötüyü çağirmiyoruz hersey hayırlısıyla en güzel şekilde olacak
İnşallah canım

Can'ım benim kahve lekelenme ile başladı. 2 gün sonra kırmızıya döndü. Ama hiç öyle birçoğu gibi aşırı kanamam olmadı. Azar azar kanadı hep. O ara düşürmüşüm bebeği. Bir gün sonra yoktu. Parçası kaldığı için kürtaj oldum. Meğer rahim ağzım çok darmış doktor bu şekilde tamamen düşürmen imkansızdı dedi. Yani herkesin farklı olabiliyor. Genelde aşırı kanama ile düşürüyorlar. Özellikle ilk haftalarda.
Sen bunları bil sadece. Kötüyü düşünme. Olacağı varsa oluyor. Ben yattığım halde kaybettim. İnşallah hepimiz sağlıklı dünyaya getiricez.

Kizlar napiyosunuz yeni gelenlerallah sagdalim kucaginiza almayi nasio ettiniz hosgeldiniz vala bende kendimi cok yorgun hissediyorum midem bulaniyor basim agriyir ilk gebeligimde hic bole olmamisti

Back