2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Gunaydin haziran anneleri :)
Bende bulantilar bu ara biraz artti gibi oglumda da 4 ay surmustu zaten. Uykumu tam alamiyorum. 1 yasindaki oglum gece surekli uyaniyor ve aramizda yatmak istiyor. Cok hareketli uyuyor uyutmuyor bizi. Simdi tam oglumu uyuttum tost yaptim yedim bir guzel uyurum diye dusunup yataga girdim ki oglum uyanmis bile o_O hersey guzel olacak insallah :KK200:
Ben uyumayi dusunemiyorum bile ve benim oglan da gece surekli uyaniyor daha ilk aylarda boyleyse son aylarda ne yapacaz bilmiyorum

Ay insallah ya dua edenlerden Allah razı olsun :KK200: En Büyük KK

Inşallah alicam kilo. Bizde biraz genetik benim annem 40 yaşında o da 47 kilo . Bana hamile kaldığında 38 kilo imiş bende 38 kiloyla hamile kaldım. Ama annem doğuma girmeden önce 70 kilo olmuş :halay: belkim bende olurum :KK48:
.
Ben hepimize dua ediyorum valla..Hamileligimi öğrendiğim gün hatime başlamıştım.Her ay 1 hatim yapayım diye niye ettim.aBitti bile ..hepimize dua ettim bitince. Her namazda da ediyorum dua..

Saç, birtek kesildikten sonra uzamıyor ki.. Şuan kestirmesek, 7-8ay uzamayacak mı yani? :işsiz:
Eskilerde elektrik olmadığı için, akşamları tırnak kesilmez denmiş ya, biryerlerini keserler diye.. Ama günümüze, akşam

saçı kestirince daha çabuk uzar ya onla ilgili sanırım, neyse benim de kestirmem lazım doğumdan sonra da uzun saç çok zor oluyor bir süre anne saçına devam :)

inşallah siz kilo alın arkadaşlar ya ...

Hele Beybisi123 Beybisi123 55 leri en az görmelisin bence ... @mi-nick canım senin dediğin gibi 60 lar olsa ... en azından sonradan en fazla 50 ye düşersiniz .. çook yiyin çok .
ceviz yiyin ...yer fıstığı yiyin ... fıstık ezmesi yiyin ... faydalı yağlar alın ..
meyvenizi yiyin ..yağlı süt ve muz yiyin ... hadi her ay kilo soracağım size :)

Caniimmm düşünmeniz çok güzel iyi ki varsınız hepiniz. Buraya girmediğim zaman sizlerle konuşmadığım zaman eksik hissediyorum valla çok sagolun :KK200:

.
Ben hepimize dua ediyorum valla..Hamileligimi öğrendiğim gün hatime başlamıştım.Her ay 1 hatim yapayım diye niye ettim.aBitti bile ..hepimize dua ettim bitince. Her namazda da ediyorum dua..

Allah razı olsun çok sagolun. Rabbim kabul etsin inşallah. Benimde her gece dualarimdasiniz :KK200:

Merhaba arkadaşlar yerkes iyidir inşallah :))
Benim bulantılar ilginç bir şekilde öğleden sonra başlıyor :olamaz: yemek yapamıyorum düşüncesi bile rahatsız ediyor. Biri 13 ergen biri bu ay yaşına girecek bebek 2 oğlum la hiç ilgilenemiyorum :( sürekli yatmak istiyorum yardımcı kimsede yok ne yapacagimi bilmiyorum :KK51:

Yaa birebir ben :KK70: 46 47 kiloyum hayatım da hiç daha fazla olduğumu bilmem hamileliğimi 60 kiloyla bitirmek istiyorum ama benim için çok zor, metabolizmam sağolsun sürekli lavabodayım :KK70:
Ben de ilk hamileligimde 48 kiloyla başladım ve 60 kiloda doğurdum, Sonra hepsi gitti, eski kiloma dönemedim ama maximum 52 de kaldım, ara ara aşağısına da düştüm ama 40 li kiloları göremedim ama memnunum halimden fazla zayıftım bakalım bu hamilelikte ne kadar alıcam 52 nin uatune

Kızlar maalesef ben de aşırı zayifim 42 ile hamile kaldım 5 haftada 45 oldum. Bulantim olsa da istahim yerindeydi taa ki geçen haftaya kadar. Bulantı 24 saat dayanılacak gibi değil. Hiçbir şey yiyemedim rengim sarardi soldu besinsizlikten başım dönmeye başladı. Mecburen bir gece hastanede yattım bir gün boyunca serum verdiler. Hala çok bulantim ama annem bana bakmaya geldi zorla agzima yemek sokuyor. O gidince ne olucak bilmiyorum. 40 in altına inersem bebeği tasiyamayacagimdan korkuyorum. Hangi depomdan faydalanacak yavrucak :KK43:

hiç bulantım yok maalesef o yüzden anlamıyorum hamile olduğumu dr'dan dr'a :KK70::KK70:[/QUOTkızlar merhaba ben calışıyorum merak edıyorum sacını sureklı boyatmak zorunda olan anneler napıcaz benım beyazım var özellikle dıpte calışıncada zor oluyor boyada yasak nasıl cözüm bulmak gerek sac spreylerı varmıs bılmem duydunuzmu reklı oluyormus kullannan olfumu yada fıkrınız varmı bakımlıda olmak gerek dıye dusunuyorum

Back