- 27 Aralık 2015
- 316
- 547
- 53
- 31
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #7.081
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen tabi rahatlar senin kaçıncı haftan cnm
Kizlar bir bucuk haftadir sabirla olgunlasmasini bekledigim avokadomu az once yedim
Rahmin meyvesi diye duymustum hani beyninki ceviz falan derler ya.zaten bayilirim avokadoya kesinlikle tavsiye ederim bulantimi kesti istahla yedim.icinde cok fazla vitamin var gebelikte tuketmesi cok faydali kalsiyum magnezyum(kramplilara) b6vitamini(bulantililara) folik asit vs vss...tuz limon sarimsakla seviyorum ben imkaniniz varsa alin bu kadar iyi gelceni tahmin etmiyordum
Benim dr xanim cok cips istiyor yiyecegim galibaa. Bende yemek degil de ekmek arasi falan yemek istiyorum
.ben de bugün cips kaçamağı yaptım az daha jelibon da alıyordum ama içindekilerde sığır jelatini yazısını görünce kusacaktım az daha
Fitil olarak kullaniyorum hem yan etkisi azaliyor hem de etkili. Doktorunuza sorunkızlar günaydın benim de bu saatler olunca uyku basıyor progestanı bende ağız yoluyla alıyorum sanırım ondan uyku yapıyor pazartesiyi dört gözle bekliyorum bakalım ne diyecek 2.ayımı tamamladım
Bayanlar kabızlık sorunu olan var mı acaba aranız da ?
.
Ben hepimize dua ediyorum valla..Hamileligimi öğrendiğim gün hatime başlamıştım.Her ay 1 hatim yapayım diye niye ettim.aBitti bile ..hepimize dua ettim bitince. Her namazda da ediyorum dua..
Caniimmm düşünmeniz çok güzel iyi ki varsınız hepiniz. Buraya girmediğim zaman sizlerle konuşmadığım zaman eksik hissediyorum valla çok sagolun
Merhaba arkadaşlar yerkes iyidir inşallah :))
Benim bulantılar ilginç bir şekilde öğleden sonra başlıyor yemek yapamıyorum düşüncesi bile rahatsız ediyor. Biri 13 ergen biri bu ay yaşına girecek bebek 2 oğlum la hiç ilgilenemiyorum sürekli yatmak istiyorum yardımcı kimsede yok ne yapacagimi bilmiyorum
Merhaba arkadaslar ben de katildim araniza Allah saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin
Kizlar bir bucuk haftadir sabirla olgunlasmasini bekledigim avokadomu az once yedim
Rahmin meyvesi diye duymustum hani beyninki ceviz falan derler ya.zaten bayilirim avokadoya kesinlikle tavsiye ederim bulantimi kesti istahla yedim.icinde cok fazla vitamin var gebelikte tuketmesi cok faydali kalsiyum magnezyum(kramplilara) b6vitamini(bulantililara) folik asit vs vss...tuz limon sarimsakla seviyorum ben imkaniniz varsa alin bu kadar iyi gelceni tahmin etmiyordum
Cuma günü 122 iydi beta bugün 868 olmuş sanırım güzel ilerliyor hamileleigim sıra geldi keseyi görmeye Allah kucağımızı almayı nasip etsin 5.haftaya girdik
Ayy hiç iyi değilim yaa
Hüngür hüngür ağlayasım var resmen. Çok midem bulanıyor deliricem. Hiç keyfim yok
Allah razı olsun canım inşallah o günlerde gelecek bir dahaki randevu da kese ve kalp atinisini duyar ver listeye benide eklersin inşallahAllah razı olsun arkadaşım ... Allah kabul etsin dualarımızı
Canım yemek , iş vs hadi savsaklaya savsaklaya idare eder de :) bebekle ilgilenmek ... Allah kolaylık versin canım .
Büyük oğlunun da yam ilgi alaka zamanı aslında.
Şu ay da bir geçsin ..vücut iyice alışacak ... toparlanacağız ..en rahat zamanlar 4-5-6 . aylar 2. trimester .
Merhabalar hoşgeldin .. Aminnnnnn rabbim sana da sağ salim , hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin
merhabalar hoşgeldinn ...hemen ekliyorum
tadını da hiççç sevmem ama alayım bende .
Ben tıpkı ceviz gibi , her nimetin kendine benzediği organa iyi geldiğine inanırım ..Rabbim sanki onun için yaratmış
Maşallah subhanallah çok çook iyi yükselmiş arkadaşım hadi inşallah önce kese , sonra kalp atışı haberi ile de gel
canım oluyor öyle ..inan yediğimden içtiğimden ..konuştuğumdan keyif almıyordum şu son 3 hafta ...
böğürmekten çok affedersin insan içine çıkamadın .
halsizlikten kapı dışarı çıkmadım .
bi iki kere araç kullandı kısa mesafe .. başım döndü bi tedirgin oldum .
Evde kapandım kaldım .
Ama bu dönemde böyle işte .
BU şekilde birbirimize moral vere vere atlatacağız inşallah
Umarım öyle olur.Allah razı olsun arkadaşım ... Allah kabul etsin dualarımızı
Canım yemek , iş vs hadi savsaklaya savsaklaya idare eder de :) bebekle ilgilenmek ... Allah kolaylık versin canım .
Şu ay da bir geçsin ..vücut iyice alışacak ... toparlanacağız ..en rahat zamanlar 4-5-6 . aylar 2. trimester .
Merhabalar hoşgeldin .. Aminnnnnn rabbim sana da sağ salim , hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin
Ben tıpkı ceviz gibi , her nimetin kendine benzediği organa iyi geldiğine inanırım ..Rabbim sanki onun için yaratmış
Maşallah subhanallah çok çook iyi yükselmiş arkadaşım hadi inşallah önce kese , sonra kalp atışı haberi ile de gel
canım oluyor öyle ..inan yediğimden içtiğimden ..konuştuğumdan keyif almıyordum şu son 3 hafta ...
Evde kapandım kaldım .
Bende basta cok uzulmustum ama alistim. Bir de ben tek bakmiyorum eltim var 2 kat altimda 2 cocugu var biri 4 biri 2 yasinda kayinvalidem var 1 kat altimda oturuyor babaabbesine cok dustu bu aralar kalabalikta buyuyor bir suru ilgi var uzerinde cok sukur.Ay kiyamam ya ama onlar da daha bebek ve bizim ilgimize ihtiyaclari var ben en cok buna uzuluyorum
Bende var canım Dr uma söyledim demir vermişti ya tok al ya da hiç alma dedi bende almıyorum ıkınmak yasak çünküBayanlar kabızlık sorunu olan var mı acaba aranız da ?
O zaman cok sanslisin ne guzelBende basta cok uzulmustum ama alistim. Bir de ben tek bakmiyorum eltim var 2 kat altimda 2 cocugu var biri 4 biri 2 yasinda kayinvalidem var 1 kat altimda oturuyor babaabbesine cok dustu bu aralar kalabalikta buyuyor bir suru ilgi var uzerinde cok sukur.
Bu arada 55 ile hamile kaldim 2 ayda 2 kilo almisim bile. Oglumda 18 kilo almistim insallah bunda cok fazla almam
Ara sıra oluyo bende de,4-5 gün kurusu kayısıyı cezveye dogruyorum üstüne 1 su bardagi su ve 4-5 damla zeytinyagi damlatip kaynatiyorum cok iyi geliyo hemen rahatlatiyo tavsiye ederim.suyunu içip dibindeki kayısıları da yiyorum
Bende var canım Dr uma söyledim demir vermişti ya tok al ya da hiç alma dedi bende almıyorum ıkınmak yasak çünkü
Allah razı olsun arkadaşım ... Allah kabul etsin dualarımızı
Evde kapandım kaldım .
Slm kızlar
Benim bugün muayenem vardı
Bebeğimin kalp atımını duyduk çok sukur
İğne az kalmıştı yazdırdım
Testlerin temiz çıktı sıkıntı yok
Başka doktor vardı
Maalesef kendi doktorum yoktu
Diğer hastaneye geçmiş
Başka doktor baktı oda sakın ılımlı bir adamdı