2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar bir bucuk haftadir sabirla olgunlasmasini bekledigim avokadomu az once yedim:kk77:
Rahmin meyvesi diye duymustum hani beyninki ceviz falan derler ya.zaten bayilirim avokadoya kesinlikle tavsiye ederim bulantimi kesti istahla yedim.icinde cok fazla vitamin var gebelikte tuketmesi cok faydali kalsiyum magnezyum(kramplilara) b6vitamini(bulantililara) folik asit vs vss...tuz limon sarimsakla seviyorum ben imkaniniz varsa alin :skandal: bu kadar iyi gelceni tahmin etmiyordum

ben hiç sevmiyorum ama faydalı diye salata içinde kaptırmayı düşünüyorum

ben de bugün cips kaçamağı yaptım o_O az daha jelibon da alıyordum ama içindekilerde sığır jelatini yazısını görünce kusacaktım az daha
.
Sığır jelatini olsa iyiiiii Türkiyede jelatin üretimi yok..Hertürlü hayvan kemiğinden (domuz dahil) üretiliyor jelatin..gerisini siz düşünün..

kızlar günaydın benim de bu saatler olunca uyku basıyor progestanı bende ağız yoluyla alıyorum sanırım ondan uyku yapıyor pazartesiyi dört gözle bekliyorum bakalım ne diyecek 2.ayımı tamamladım
Fitil olarak kullaniyorum hem yan etkisi azaliyor hem de etkili. Doktorunuza sorun

Ayy hiç iyi değilim yaa :cry:
Hüngür hüngür ağlayasım var resmen. Çok midem bulanıyor deliricem. Hiç keyfim yok :silah:

.
Ben hepimize dua ediyorum valla..Hamileligimi öğrendiğim gün hatime başlamıştım.Her ay 1 hatim yapayım diye niye ettim.aBitti bile ..hepimize dua ettim bitince. Her namazda da ediyorum dua..

Allah razı olsun arkadaşım ... Allah kabul etsin dualarımızı :KK200:

Caniimmm düşünmeniz çok güzel iyi ki varsınız hepiniz. Buraya girmediğim zaman sizlerle konuşmadığım zaman eksik hissediyorum valla çok sagolun :KK200:

:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Merhaba arkadaşlar yerkes iyidir inşallah :))
Benim bulantılar ilginç bir şekilde öğleden sonra başlıyor :olamaz: yemek yapamıyorum düşüncesi bile rahatsız ediyor. Biri 13 ergen biri bu ay yaşına girecek bebek 2 oğlum la hiç ilgilenemiyorum :KK43: sürekli yatmak istiyorum yardımcı kimsede yok ne yapacagimi bilmiyorum :KK51:

Canım yemek , iş vs hadi savsaklaya savsaklaya idare eder de :) bebekle ilgilenmek ... Allah kolaylık versin canım .
Büyük oğlunun da yam ilgi alaka zamanı aslında.
Şu ay da bir geçsin ..vücut iyice alışacak ... toparlanacağız ..en rahat zamanlar 4-5-6 . aylar 2. trimester .

Merhaba arkadaslar ben de katildim araniza Allah saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin

Merhabalar hoşgeldin .. Aminnnnnn rabbim sana da sağ salim , hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin :KK68:

Kalp atışı duyuldu çok şükür
Sat 23 eylül
Tahminj doğum 30 haziran
Yaş 24
Aydın Ausencia Ausencia

merhabalar hoşgeldinn ...hemen ekliyorum :KK68:

Kizlar bir bucuk haftadir sabirla olgunlasmasini bekledigim avokadomu az once yedim:kk77:
Rahmin meyvesi diye duymustum hani beyninki ceviz falan derler ya.zaten bayilirim avokadoya kesinlikle tavsiye ederim bulantimi kesti istahla yedim.icinde cok fazla vitamin var gebelikte tuketmesi cok faydali kalsiyum magnezyum(kramplilara) b6vitamini(bulantililara) folik asit vs vss...tuz limon sarimsakla seviyorum ben imkaniniz varsa alin :skandal: bu kadar iyi gelceni tahmin etmiyordum

tadını da hiççç sevmem ama alayım bende .
Ben tıpkı ceviz gibi , her nimetin kendine benzediği organa iyi geldiğine inanırım ..Rabbim sanki onun için yaratmış

Cuma günü 122 iydi beta bugün 868 olmuş sanırım güzel ilerliyor hamileleigim sıra geldi keseyi görmeye Allah kucağımızı almayı nasip etsin 5.haftaya girdik

Maşallah subhanallah çok çook iyi yükselmiş arkadaşım :KK19: hadi inşallah önce kese , sonra kalp atışı haberi ile de gel

Ayy hiç iyi değilim yaa :cry:
Hüngür hüngür ağlayasım var resmen. Çok midem bulanıyor deliricem. Hiç keyfim yok :silah:

canım oluyor öyle ..inan yediğimden içtiğimden ..konuştuğumdan keyif almıyordum şu son 3 hafta ...
böğürmekten çok affedersin insan içine çıkamadın .
halsizlikten kapı dışarı çıkmadım .
bi iki kere araç kullandı kısa mesafe .. başım döndü bi tedirgin oldum .
Evde kapandım kaldım .
Ama bu dönemde böyle işte .
BU şekilde birbirimize moral vere vere atlatacağız inşallah :KK68:

Canım yemek , iş vs hadi savsaklaya savsaklaya idare eder de :) bebekle ilgilenmek ... Allah kolaylık versin canım .
Şu ay da bir geçsin ..vücut iyice alışacak ... toparlanacağız ..en rahat zamanlar 4-5-6 . aylar 2. trimester .

Merhabalar hoşgeldin .. Aminnnnnn rabbim sana da sağ salim , hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin :KK68:

Ben tıpkı ceviz gibi , her nimetin kendine benzediği organa iyi geldiğine inanırım ..Rabbim sanki onun için yaratmış

Maşallah subhanallah çok çook iyi yükselmiş arkadaşım :KK19: hadi inşallah önce kese , sonra kalp atışı haberi ile de gel

canım oluyor öyle ..inan yediğimden içtiğimden ..konuştuğumdan keyif almıyordum şu son 3 hafta ...
Evde kapandım kaldım .
Allah razı olsun canım inşallah o günlerde gelecek bir dahaki randevu da kese ve kalp atinisini duyar ver listeye benide eklersin inşallah

Evde kapandım kaldım .
Umarım öyle olur.
İlgilenemiyorum çok da üzülüyorum Allah yardımcımız olsun.
2 gebelikte de çok rahattım bulantı halsizlik hiçbir sıkıntım yoktu ama bu gebelik beni mahvetti :( sağlıklı olsunlar bunada şükür

Ay kiyamam ya ama onlar da daha bebek ve bizim ilgimize ihtiyaclari var ben en cok buna uzuluyorum
Bende basta cok uzulmustum ama alistim. Bir de ben tek bakmiyorum eltim var 2 kat altimda 2 cocugu var biri 4 biri 2 yasinda kayinvalidem var 1 kat altimda oturuyor babaabbesine cok dustu bu aralar kalabalikta buyuyor bir suru ilgi var uzerinde cok sukur.

Bu arada 55 ile hamile kaldim 2 ayda 2 kilo almisim bile. Oglumda 18 kilo almistim insallah bunda cok fazla almam :KK43:

Benim de ilk bebeğim. 52 ile hamile kaldım. 10 haftalığız. Hala 52 yiz.
Doktor zaten ilerde alırsın şimdilik almaman daha iyi dedi. Ama ben boyuma göre zayıfım almak istiyorum

Bende var canım Dr uma söyledim demir vermişti ya tok al ya da hiç alma dedi bende almıyorum ıkınmak yasak çünkü

Benden bugün dedim doktoruma . Ayıptır söylemesi benim makatimdan da kan gelmeye başladı artık o derece zorlanıyorum. Ama benim dr. Genel cerraha görün dedi o kadar. :63:

Evde kapandım kaldım .

Avokadonun sade halini yesem midem daha cok bulanir:D o halini ben de sevmiyorum. tuz limon sarimsakla nefis oluyor bencee:kk77:

Slm kızlar
Benim bugün muayenem vardı
Bebeğimin kalp atımını duyduk çok sukur:nazar::dua:
İğne az kalmıştı yazdırdım
Testlerin temiz çıktı sıkıntı yok
Başka doktor vardı
Maalesef kendi doktorum yoktu
Diğer hastaneye geçmiş
Başka doktor baktı oda sakın ılımlı bir adamdı
Neyse bakalım baktirdik geldim o kadar gitmişler
Bulantıları var huylanti daha doğrusu
İştah yok patates haşlaması ve yoğurtlu makarna yiyorum sürekli
İnsanın ne yiyeceğimizede şaşırdım
Çocuğum var ona zor hazırlıyorum kahvaltı
Ekmek Allah günah yazmasın en acayip huylandigim sey
Acayip kokuyor ekemek yemiyorum
Sürekli evde poğaça yapıyorum ev yapımı kete yapıp sıcak pişirip yiyorm
Çok çaresizim
Sizler neler yapiyorsunz

Slm kızlar
Benim bugün muayenem vardı
Bebeğimin kalp atımını duyduk çok sukur:nazar::dua:
İğne az kalmıştı yazdırdım
Testlerin temiz çıktı sıkıntı yok
Başka doktor vardı
Maalesef kendi doktorum yoktu
Diğer hastaneye geçmiş
Başka doktor baktı oda sakın ılımlı bir adamdı
Neyse bakalım baktirdik geldim o kadar gitmişler
Bulantıları var huylanti daha doğrusu
İştah yok patates haşlaması ve yoğurtlu makarna yiyorum sürekli
İnsanın ne yiyeceğimizede şaşırdım
Çocuğum var ona zor hazırlıyorum kahvaltı
Ekmek Allah günah yazmasın en acayip huylandigim sey
Acayip kokuyor ekemek yemiyorum
Sürekli evde poğaça yapıyorum ev yapımı kete yapıp sıcak pişirip yiyorm
Çok çaresizim
Sizler neler yapiyorsunz

Canım bende menemenin kokusuna hatta o kokuya benzeyen kokulara tahammülüm yok. Durup durup canım bisey istiyor. Hiç akla gelmicek şeyler. Ben hic birini de alıp yiyemiyorum. Aseripte yiyemeyince bir zararı var mı bir bilginiz var mi

Back