• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

m
Çok silik çıkmış beta daha 20lerde olabilir yarın ya da sonraki gün yine tekrarla istersen ya da direkt kan ver regl geçtiyse
mrb bende evde test yaptım baya belırgın cıktı ve gttım kan verdım 7.40 cıktı varmıdır ama kanamam var buugun doktor hıc bsy demeden yolladı yardımcı olurmusunux

Bence bir doktora gitmelisin belki ilaç verir bebeğin rahme tutunması için duphaston veriyorlar gerek görürse🌸yeni olduğu için değer inşaAllah artar
bugun pazar oldugu ıcın devlet hastanesı gttım gebelik var dedı kan ver sonuc 7.40 cıktı yarın kendi doktoruma gıdecem bakalım ınsallh hayırlısıysa yukselır ve duzgun gebelik olur

ben kımyasal gebelık gecırdım boyle deıldı kanama kahve rengı ve farklıydı bu oyle deıl 7.40 normalmıdır
5 üzeri gebelik başlıyor demek ama çok kücük oldugu için bekleniyor ama kırmızı gibi hafif kanama oluyorsa ve pıhtı yoksa yerleşme kanamasıdır. Ve beta hcg için 2 günde bir hep aynı hastanede aynı saatlerde kan vermelisin. Her hastanenin laboratuvar değerlendirmeleri farklı.

5 üzeri gebelik başlıyor demek ama çok kücük oldugu için bekleniyor ama kırmızı gibi hafif kanama oluyorsa ve pıhtı yoksa yerleşme kanamasıdır. Ve beta hcg için 2 günde bir hep aynı hastanede aynı saatlerde kan vermelisin. Her hastanenin laboratuvar değerlendirmeleri farklı.
bugun gttım bebek var ama daha kan parcadı ve yerlesme kanaması dedıler ama bol dınlrnmrn lazım kan parcası dusmese 10 gun sonra kan verıcem ona gore bakılacak

İnşaAllah hayırlısı ile yükselir🤲Benim teste bile çıkmadı düşün kan da öğrendim adet geçikince
cok tesekkur ederım kanınız kac cıkmıstı benm 2 yasında kızım öldu ondan sonra cok ıstıyoruz cocuklarımda baya yıprandı ve ben dıs gebelık gecırdım ıne yapıldı ıste suresı bıtınce denedım testtede cıktı bakalım rabbım yardımcımız olsun

Back