- 4 Kasım 2017
- 811
- 1.184
- 28
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #7.061
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
![Kalp Kalbe Karşıymış :KK200: :KK200:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk200.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim dr xanim cok cips istiyor yiyecegim galibaa. Bende yemek degil de ekmek arasi falan yemek istiyorumaynen yaaaa cips yiyen biri değilimdir 3 akşam da bir yemeye başladım geceleri bazen yumurta bazen tost yapar yerim![]()
o ekmek arasını deme zaten habire tost yapıyorumBenim dr xanim cok cips istiyor yiyecegim galibaa. Bende yemek degil de ekmek arasi falan yemek istiyorum
hayırlı olsun cnm darısı bana
Allah yardimcimiz olsun canim. Oglen midem bulaniyordu koltukta uzanayim dedim. Basima gelmis sacimi cekiyor bir baktim ki kusmus kaka yapmis Allah 'm az daha kusacaktimBen uyumayi dusunemiyorum bile ve benim oglan da gece surekli uyaniyor daha ilk aylarda boyleyse son aylarda ne yapacaz bilmiyorum
Alah razi olsun senden canim.
Ben hepimize dua ediyorum valla..Hamileligimi öğrendiğim gün hatime başlamıştım.Her ay 1 hatim yapayım diye niye ettim.aBitti bile ..hepimize dua ettim bitince. Her namazda da ediyorum dua..
Çok geçmiş olsun canim insan kendinden cok bebegi dusunuyor ldogal olarak iştahsızlık cok kotu bebeki ac diye dusunnuyoruz haliyle iştahını acicak gıdalar tuketsen insan tek olunca d yiyemiyor kalabalik ortamda nedense istah açılıyor eşin kardeşi veya kuzenlerinden biri gelse annenler gittikten sonra sana iyi gelir biraz elinden geldigi kadar Ye canm ama hic bsy yiyemeswnde süt iç iyi gelir hafif acı da iştahını açar cok gecmis olsun tekrardanKızlar maalesef ben de aşırı zayifim 42 ile hamile kaldım 5 haftada 45 oldum. Bulantim olsa da istahim yerindeydi taa ki geçen haftaya kadar. Bulantı 24 saat dayanılacak gibi değil. Hiçbir şey yiyemedim rengim sarardi soldu besinsizlikten başım dönmeye başladı. Mecburen bir gece hastanede yattım bir gün boyunca serum verdiler. Hala çok bulantim ama annem bana bakmaya geldi zorla agzima yemek sokuyor. O gidince ne olucak bilmiyorum. 40 in altına inersem bebeği tasiyamayacagimdan korkuyorum. Hangi depomdan faydalanacak yavrucak![]()
Sorma ya sabah tost yedim. Simdi ekmek arasi. Ne olacak bu halim bilmiyorum. Normal yemek yemek istemiyorummmo ekmek arasını deme zaten habire tost yapıyorum![]()
benim hayatım da ekmeğe yer yoktu canım ne olduysa hamile olduğumu öğrendikten sonra oldu dikkat edicez frenlicez kendimiziSorma ya sabah tost yedim. Simdi ekmek arasi. Ne olacak bu halim bilmiyorum. Normal yemek yemek istemiyorummm
Ay Allahim dunyada bu kadar zayiflarinin oldugunu bilmiyorum gercekten. Zayif olmak guzel saniyordum ama zormusKızlar maalesef ben de aşırı zayifim 42 ile hamile kaldım 5 haftada 45 oldum. Bulantim olsa da istahim yerindeydi taa ki geçen haftaya kadar. Bulantı 24 saat dayanılacak gibi değil. Hiçbir şey yiyemedim rengim sarardi soldu besinsizlikten başım dönmeye başladı. Mecburen bir gece hastanede yattım bir gün boyunca serum verdiler. Hala çok bulantim ama annem bana bakmaya geldi zorla agzima yemek sokuyor. O gidince ne olucak bilmiyorum. 40 in altına inersem bebeği tasiyamayacagimdan korkuyorum. Hangi depomdan faydalanacak yavrucak![]()
Bende cok yemezdim ekmek yada cavdar bugday falan yerdim. Simdi direk beyaz ekmek yemeye basladim. Bulantilarim gecsin belki azaltirim yine.benim hayatım da ekmeğe yer yoktu canım ne olduysa hamile olduğumu öğrendikten sonra oldu dikkat edicez frenlicez kendimizi
Inşallah canım benim kanamam oluyo kahverengi sabah oldu kontrole gittik duyduk seninde kanaman varmıydı canımhayırlı olsun cnm darısı bana
Bende 3 gün önce aldım bugün bugün yemeye hazir olgunlaşmış ama ben ogluma yediriyorum. Yarısını bebeğim yarısını ben yiyeyim bariKizlar bir bucuk haftadir sabirla olgunlasmasini bekledigim avokadomu az once yedim
Rahmin meyvesi diye duymustum hani beyninki ceviz falan derler ya.zaten bayilirim avokadoya kesinlikle tavsiye ederim bulantimi kesti istahla yedim.icinde cok fazla vitamin var gebelikte tuketmesi cok faydali kalsiyum magnezyum(kramplilara) b6vitamini(bulantililara) folik asit vs vss...tuz limon sarimsakla seviyorum ben imkaniniz varsa alinbu kadar iyi gelceni tahmin etmiyordum
Cuma günü 122 iydi beta bugün 868 olmuş sanırım güzel ilerliyor hamileleigim sıra geldi keseyi görmeye Allah kucağımızı almayı nasip etsin 5.haftaya girdikHadi bakalım ..dua edelim bol bol
İsim tanıdık doğru yaaa ... gebelik izni değil mi ? hadi dönünce bireysel derecelerle kilo verirsin inşallah![]()
Ay kiyamam ya ama onlar da daha bebek ve bizim ilgimize ihtiyaclari var ben en cok buna uzuluyorumAllah yardimcimiz olsun canim. Oglen midem bulaniyordu koltukta uzanayim dedim. Basima gelmis sacimi cekiyor bir baktim ki kusmus kaka yapmis Allah 'm az daha kusacaktim![]()
Bende 3 gün önce aldım bugün bugün yemeye hazir olgunlaşmış ama ben ogluma yediriyorum. Yarısını bebeğim yarısını ben yiyeyim bari![]()
bal ve limonluda dene afiyet olsun bende cok severim :)Kizlar bir bucuk haftadir sabirla olgunlasmasini bekledigim avokadomu az once yedim
Rahmin meyvesi diye duymustum hani beyninki ceviz falan derler ya.zaten bayilirim avokadoya kesinlikle tavsiye ederim bulantimi kesti istahla yedim.icinde cok fazla vitamin var gebelikte tuketmesi cok faydali kalsiyum magnezyum(kramplilara) b6vitamini(bulantililara) folik asit vs vss...tuz limon sarimsakla seviyorum ben imkaniniz varsa alinbu kadar iyi gelceni tahmin etmiyordum
Bende yok sukur canim keseyi gördük ama bebeği göremedik 6 haftaligiz cuma gidicez bakalimInşallah canım benim kanamam oluyo kahverengi sabah oldu kontrole gittik duyduk seninde kanaman varmıydı canım