2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar maalesef ben de aşırı zayifim 42 ile hamile kaldım 5 haftada 45 oldum. Bulantim olsa da istahim yerindeydi taa ki geçen haftaya kadar. Bulantı 24 saat dayanılacak gibi değil. Hiçbir şey yiyemedim rengim sarardi soldu besinsizlikten başım dönmeye başladı. Mecburen bir gece hastanede yattım bir gün boyunca serum verdiler. Hala çok bulantim ama annem bana bakmaya geldi zorla agzima yemek sokuyor. O gidince ne olucak bilmiyorum. 40 in altına inersem bebeği tasiyamayacagimdan korkuyorum. Hangi depomdan faydalanacak yavrucak :KK43:
Çok geçmiş olsun canim insan kendinden cok bebegi dusunuyor ldogal olarak iştahsızlık cok kotu bebeki ac diye dusunnuyoruz haliyle iştahını acicak gıdalar tuketsen insan tek olunca d yiyemiyor kalabalik ortamda nedense istah açılıyor eşin kardeşi veya kuzenlerinden biri gelse annenler gittikten sonra sana iyi gelir biraz elinden geldigi kadar Ye canm ama hic bsy yiyemeswnde süt iç iyi gelir hafif acı da iştahını açar cok gecmis olsun tekrardan

Kızlar maalesef ben de aşırı zayifim 42 ile hamile kaldım 5 haftada 45 oldum. Bulantim olsa da istahim yerindeydi taa ki geçen haftaya kadar. Bulantı 24 saat dayanılacak gibi değil. Hiçbir şey yiyemedim rengim sarardi soldu besinsizlikten başım dönmeye başladı. Mecburen bir gece hastanede yattım bir gün boyunca serum verdiler. Hala çok bulantim ama annem bana bakmaya geldi zorla agzima yemek sokuyor. O gidince ne olucak bilmiyorum. 40 in altına inersem bebeği tasiyamayacagimdan korkuyorum. Hangi depomdan faydalanacak yavrucak :KK43:
Ay Allahim dunyada bu kadar zayiflarinin oldugunu bilmiyorum gercekten. Zayif olmak guzel saniyordum ama zormus

Kizlar bir bucuk haftadir sabirla olgunlasmasini bekledigim avokadomu az once yedim:kk77:
Rahmin meyvesi diye duymustum hani beyninki ceviz falan derler ya.zaten bayilirim avokadoya kesinlikle tavsiye ederim bulantimi kesti istahla yedim.icinde cok fazla vitamin var gebelikte tuketmesi cok faydali kalsiyum magnezyum(kramplilara) b6vitamini(bulantililara) folik asit vs vss...tuz limon sarimsakla seviyorum ben imkaniniz varsa alin :skandal: bu kadar iyi gelceni tahmin etmiyordum

Kizlar bir bucuk haftadir sabirla olgunlasmasini bekledigim avokadomu az once yedim:kk77:
Rahmin meyvesi diye duymustum hani beyninki ceviz falan derler ya.zaten bayilirim avokadoya kesinlikle tavsiye ederim bulantimi kesti istahla yedim.icinde cok fazla vitamin var gebelikte tuketmesi cok faydali kalsiyum magnezyum(kramplilara) b6vitamini(bulantililara) folik asit vs vss...tuz limon sarimsakla seviyorum ben imkaniniz varsa alin :skandal: bu kadar iyi gelceni tahmin etmiyordum
Bende 3 gün önce aldım bugün bugün yemeye hazir olgunlaşmış ama ben ogluma yediriyorum. Yarısını bebeğim yarısını ben yiyeyim bari :kk77:

Hadi bakalım ..dua edelim bol bol :KK68:

İsim tanıdık doğru yaaa ... gebelik izni değil mi ? hadi dönünce bireysel derecelerle kilo verirsin inşallah :sampiyon:
Cuma günü 122 iydi beta bugün 868 olmuş sanırım güzel ilerliyor hamileleigim sıra geldi keseyi görmeye Allah kucağımızı almayı nasip etsin 5.haftaya girdik

bal ve limonluda dene afiyet olsun bende cok severim :)

Back