• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Kızlarrrrrrr😊😊duam kabul olduuuuuuu test yapıp silik gördüm dedim ama var yok arası bir şeydi ve bugün adet günüm olmadım kan verdim hazırmısınız BEN GEBEYİM🤲🤲🤲🐞🌸23.21 çıktı
Çok Çok tebrik ederim😍🧿 sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏😍 Allahım bana da nasip etsin inşallah 🙏

Kızlar bu ay testlerim hep koyu çıkıyor anlayan yorumlaya bilir mi yumurtlama olmuş mu

Eklentiler

• WhatsApp Image 2025-02-01 at 16.01.03.jpeg
    WhatsApp Image 2025-02-01 at 16.01.03.jpeg
    181,1 KB · Görüntüleme: 2
Canm 36.7 mi 36.07 mi benimle paylaşır msn. 36.07 ise adet olacaksın demektir bence cok düşük ama 36.7 ise gebelik ısısı ortalama
Merhaba, 28 ocakta yumurtlama akıntısı yaşadım sıcak da basıyordu yani yumurtlama geçti. Son iki gündür ateşim 37.4 - 37.9 arası cıkıyor ve yogun beyaz akıntım var. Regl 10 gün kaldı sizce ne olabilir

Merhaba, 28 ocakta yumurtlama akıntısı yaşadım sıcak da basıyordu yani yumurtlama geçti. Son iki gündür ateşim 37.4 - 37.9 arası cıkıyor ve yogun beyaz akıntım var. Regl 10 gün kaldı sizce ne olabilir
Canm bence biraz mkrop kapmış olablrsn.37.3 üstü ateş sayılıyor. Gecen ay benm de 37.3 cıvarıydı ve rhatsızdım . 37.9 hele baya yüksek. Akıntı bence normal benm hep cok gelir regl öncesi. Daha da 10 gunun varmış

Back