Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlarrrrrrrduam kabul olduuuuuuu test yapıp silik gördüm dedim ama var yok arası bir şeydi ve bugün adet günüm olmadım kan verdim hazırmısınız BEN GEBEYİM23.21 çıktı
Merhaba, 28 ocakta yumurtlama akıntısı yaşadım sıcak da basıyordu yani yumurtlama geçti. Son iki gündür ateşim 37.4 - 37.9 arası cıkıyor ve yogun beyaz akıntım var. Regl 10 gün kaldı sizce ne olabilir
Merhaba, 28 ocakta yumurtlama akıntısı yaşadım sıcak da basıyordu yani yumurtlama geçti. Son iki gündür ateşim 37.4 - 37.9 arası cıkıyor ve yogun beyaz akıntım var. Regl 10 gün kaldı sizce ne olabilir
Canm bence biraz mkrop kapmış olablrsn.37.3 üstü ateş sayılıyor. Gecen ay benm de 37.3 cıvarıydı ve rhatsızdım . 37.9 hele baya yüksek. Akıntı bence normal benm hep cok gelir regl öncesi. Daha da 10 gunun varmış