• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

cok tesekkur ederım kanınız kac cıkmıstı benm 2 yasında kızım öldu ondan sonra cok ıstıyoruz cocuklarımda baya yıprandı ve ben dıs gebelık gecırdım ıne yapıldı ıste suresı bıtınce denedım testtede cıktı bakalım rabbım yardımcımız olsun
Canım bende dış gebelik geçirdim ilk başta 3 aşılama da tuttu adet günüm gelince kan verdim yeni olduğu için 23.21 iki sonra da 153 .87 çıktı doktora sordum yeni olduğu için teste çıkmaması normal dedi yani test için adetin 4 günü ya da 3 günü geçmesi gerek diyor rabbim yardımcınız olsun🌸

Gayet iyi, hayırlı olsun 🥰 belirtilerin neler canım, yarın adet günüm merak ediyorum kıyaslayacagim kendimle
Valla ben grip geçirdim ağır baya anlayamadım ikisi bir olunca ama 3.aşılama sürecinden tecrübeme dayanırsam göğüs hassasiyeti ağzım da değişik bir tat en belirgini koku hassasiyeti çok oldu herkes koktu burnuma bir de aşılama olan sağ kasığım çok ağrıdı Benim hissettiğim hadi inşaAllah hayırlı haber 🧿🌸

Canım bende dış gebelik geçirdim ilk başta 3 aşılama da tuttu adet günüm gelince kan verdim yeni olduğu için 23.21 iki sonra da 153 .87 çıktı doktora sordum yeni olduğu için teste çıkmaması normal dedi yani test için adetin 4 günü ya da 3 günü geçmesi gerek diyor rabbim yardımcınız olsun🌸
sız kac ay korundunuz

Kızlar bir şey soracağım adetime 4 gün kala kan testi yaptım sonuç negatif çıktı .Bugünde adetim 2 gün gecikti hiç bir belirtim yok yani akıntı falan olarak .Sadece karnımın altında adet olacak gibi ufak ufak sancı var leke falan yok hiç .Birde normalde benim adet öncesi göğüslerim çok çok hasas olur bu ay göğüs hasasiyetim de yok sadece bugün sol göğsümün yan tarafında ağrı hissetim .Bu şekilde olup gebelik öğrenen var mı acaba?

Kızlar bir şey soracağım adetime 4 gün kala kan testi yaptım sonuç negatif çıktı .Bugünde adetim 2 gün gecikti hiç bir belirtim yok yani akıntı falan olarak .Sadece karnımın altında adet olacak gibi ufak ufak sancı var leke falan yok hiç .Birde normalde benim adet öncesi göğüslerim çok çok hasas olur bu ay göğüs hasasiyetim de yok sadece bugün sol göğsümün yan tarafında ağrı hissetim .Bu şekilde olup gebelik öğrenen var mı acaba?
Ek olarak beyaz şeffaf arası akıntım var .Kahverengi lekelenme olarak akıntım yok :⁠-⁠)

kan kac cıktı sızın

IMG_4200.jpeg
kızlar bakarmısınız

Back