2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
benim ilk hamilelik ben şimdiden 4-5 kilo aldım düşünemiyorum kendimi tam zayıflıyorum dedim 95'ten 84,9 'a düştüm hamile kaldım zaten tombik hamile kaldık 2 ayda bu kadar aldıysam sonum hayra gitmiyor demektir:rolleyes::rolleyes::KK70:gerçi bu 3 ayı atlatayım bol bol yürüyüş yapıcam en azından aynı kilo da kalırım belki

Benim rekoru geçmişsin :KK12: 3.5 kiloda ben aldım ve haftada 1 kilo aldığım bile oluyor :KK53:

Gunaydin haziran anneleri :)
Bende bulantilar bu ara biraz artti gibi oglumda da 4 ay surmustu zaten. Uykumu tam alamiyorum. 1 yasindaki oglum gece surekli uyaniyor ve aramizda yatmak istiyor. Cok hareketli uyuyor uyutmuyor bizi. Simdi tam oglumu uyuttum tost yaptim yedim bir guzel uyurum diye dusunup yataga girdim ki oglum uyanmis bile o_O hersey guzel olacak insallah :KK200:

Canım çok denk gelemedik seninle :KK19:

Tabii ki de çoook güzel olacak her şey İnşallah :KK200: 1 yaşındaki paşanı da öperim kocaman

benim ilk hamilelik ben şimdiden 4-5 kilo aldım düşünemiyorum kendimi tam zayıflıyorum dedim 95'ten 84,9 'a düştüm hamile kaldım zaten tombik hamile kaldık 2 ayda bu kadar aldıysam sonum hayra gitmiyor demektir:rolleyes::rolleyes::KK70:gerçi bu 3 ayı atlatayım bol bol yürüyüş yapıcam en azından aynı kilo da kalırım belki
Insallah cok almayiz canim. Simdiden dogurup kiloyu nasil verecegim diye dusunmeye basladim bile. Kendimi cirkin hissediyorum. Dogum da yaza geliyor. Biz ailecek yazliga gidiyoruz yazin. Ince kiyafetlerle bu kilo nasil saklanacak bilmiyorummnm:KK43:

Benim rekoru geçmişsin :KK12: 3.5 kiloda ben aldım ve haftada 1 kilo aldığım bile oluyor :KK53:
almak istemiyorum yaaa o kadar kilo verdim şimdi şak diye birde tutamıyorum da kendimi tutsam almam biliyorum 1,5 ay yattım ayağım kırılmıştı o zaman almadım şimdi aaayyyy boğazımı tutamıyorum

Insallah cok almayiz canim. Simdiden dogurup kiloyu nasil verecegim diye dusunmeye basladim bile. Kendimi cirkin hissediyorum. Dogum da yaza geliyor. Biz ailecek yazliga gidiyoruz yazin. Ince kiyafetlerle bu kilo nasil saklanacak bilmiyorummnm:KK43:
ya valla zararı olmayacağını bilsem dukan ekspes yapıcam hamile ve emzirenler için ama gözüm de kesmiyor

Bazen çok iyi yiyorum bazen de hiç yiyemiyorum. Mide bulantılarım ve bitmek bilmeyen gaz sancılarım var. Sürekli geğirme isteği. :oops:

Çatlayacak gibi oluyorum. 38 39 kilo ile hamil e kaldım 40 olmuşum :KK54: inşallah bol bol kilo alırım çok ihtiyacım var :KK17:

İştahım iyi yada kötü diyemem ama hiçbişey yiyemiyorum o yüzden muhtemelen de kilo verdim, oğlum da 52 kiloyla doğuma girmiştim, bulantılar geçince bu sefer 9 aya kadar 60 olma planım var, kısmetse tabii... şu an 46-47 kiloyum çok halsiz ve güçsüzüm yürüyüş filan kesinlikle yapamam ilk 3 ayda da gerek yok bence

inşallah siz kilo alın arkadaşlar ya ...

Hele Beybisi123 Beybisi123 55 leri en az görmelisin bence ... mi-nick mi-nick canım senin dediğin gibi 60 lar olsa ... en azından sonradan en fazla 50 ye düşersiniz .. çook yiyin çok .
ceviz yiyin ...yer fıstığı yiyin ... fıstık ezmesi yiyin ... faydalı yağlar alın ..
meyvenizi yiyin ..yağlı süt ve muz yiyin ... hadi her ay kilo soracağım size :)

ya valla zararı olmayacağını bilsem dukan ekspes yapıcam hamile ve emzirenler için ama gözüm de kesmiyor
Bebeklerimiz icin yememiz lazim. Ama sorun su ki canim saglikli yiyecekleri istemiyor hamur isi abur cubur falan istiyor tutamiyorum kendimi. Bulantilara da iyi geliyor. Cok kiskaniyorum dogum yapip ta 1 ay sonra fit olan insanlari yaa

almak istemiyorum yaaa o kadar kilo verdim şimdi şak diye birde tutamıyorum da kendimi tutsam almam biliyorum 1,5 ay yattım ayağım kırılmıştı o zaman almadım şimdi aaayyyy boğazımı tutamıyorum

aynı ben :confused:
tutsam tutarım .... yemesem yemem .... gelip gidip mutfağa dalıyorum .
Ki ben son 1.5 senede 35 kilo civarı vermiş insanım .

Amaaaaaaaaaaaaan diyorum bazen :)

Gebeligin kotu yanlarından biri hastalikta ilac kullanamiyorsun elin kolun baglaniyor.kas agrisi ama acilma duzlesme ne ararsan var.fibromiyalji var iste o fena zorluyor beni.Allah yardimcimiz olsun gazamiz mübarek olsun:KK70:

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :KK68:

Geçmiş olsun sana da canım .. sabahta yazdım ..ağrıya ağrıya ..bulana bulana derken bir bakmışız kucağımızdalar
:KK200:

Kizlar nasilsiniz?

Dün doktordaydim, resmen bi bebek seklini almis melegim rabbime sükür.

Hala inanamiyorum bazen. Devamli sükür ediyorum.

Midem cok fena yedigim ictigim hersey 15 dakika sonra geri cikiyor. O yüzden internete falan girmeyede halim kalmiyor.

Ne güzel ya :KK68: bu gittiğimde nasipse bende o şekli görürüm ..yaklaşık 1 ay üzerine gideceğim çünkü .

Bulantılar geçecek inşallah yavaş yavaş ..bende de çok vardı ..inanılmaz ... 11 hafta ile beraber çok azaldı

İnşallah canım ben şimdi hastaneden geldim idrar yolu enfeksiyonu olmusum çok fenayım kızlar dikkat edin kendinize banada bol dua edin :KK43:

Dualarımızdasın canım . Çok geçmiş olsun :KK68:

Yarın gitcem galiba ama korkuyorum yine kimyasal gebelik yasiycam diye

Hayırlı güzel haberlerle gel inşallah :KK200:

Canım vermedi yani kan tahlili aldı tekrardan sonuclar icin bu ayın 16 da gidicem ben konustum doktor ile bana ilk haftalarda vermiyecegini soyledi yani bu dogru degil dedi ama ilerki zamanlar da seni dahiliye sevk edebkirim rengin aşırı soluk falan dedi biraz korkuyorum bol böl pekmez tuket dedi fakat ben hiç tuketemiyorum
.
Bende de kansızlık çıktı ama pekmezle falan olmaz..boşuna kg alırsın dedi ilaç verdi canım.

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :KK68:

Geçmiş olsun sana da canım .. sabahta yazdım ..ağrıya ağrıya ..bulana bulana derken bir bakmışız kucağımızdalar
:KK200:

Ne güzel ya :KK68: bu gittiğimde nasipse bende o şekli görürüm ..yaklaşık 1 ay üzerine gideceğim çünkü .

Bulantılar geçecek inşallah yavaş yavaş ..bende de çok vardı ..inanılmaz ... 11 hafta ile beraber çok azaldı

Dualarımızdasın canım . Çok geçmiş olsun :KK68:

Hayırlı güzel haberlerle gel inşallah :KK200:
Amin canım inşallah verdim bugün kan öğleden sonra haber veririm

Bebeklerimiz icin yememiz lazim. Ama sorun su ki canim saglikli yiyecekleri istemiyor hamur isi abur cubur falan istiyor tutamiyorum kendimi. Bulantilara da iyi geliyor. Cok kiskaniyorum dogum yapip ta 1 ay sonra fit olan insanlari yaa
aynen yaaaa cips yiyen biri değilimdir 3 akşam da bir yemeye başladım geceleri bazen yumurta bazen tost yapar yerim:oops:

aynen yaaaa cips yiyen biri değilimdir 3 akşam da bir yemeye başladım geceleri bazen yumurta bazen tost yapar yerim:oops:

cips :KK12::KK12::KK12: ben çok eli maşalı bir kaptandım :rolleyes: burda da ele almayayım seni :))

Cips hayatımıza hiç girmemeli bence ki ..hele de hamile iken

Back