2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canim birden bire olmadi aslinda.5+5de keseyi gordum sorun yoktu.6+5de kese bostu,doktorum saglikli gebelik olmayabilir bekleyelim dedi.7+5de embriyo olusmustu,kalp atisi azdi.yine bekleyelim dedi.ben gec dollenme oldugunu dusunmustum ama 8+5de kese yine bostu cunku embriyoyu vucut emmis.yok olmus :KK43:
Kanamam falan da olmayinca anlamamistim ama zaten bi belirsizlik vardi.

Çok üzüldüm çok şaşırdım. Nasip olmayacaksa olmuyor. Rabbim tekrar nasip etsin inş. :(

Geçmiş olsun. Baş ağrısı için ilaç almak istemediğinde ikiye böldüğü patatesi alnına tülbentle sabitlerdi. İstersen bir dene. Su içemiyorsan o da baş ağrısı yapıyor. Bir de nane yağını sinüslerine ve burun deliklerinin yakınına sürünce de yarım saat içinde ağrı kesiliyor.
evet su içemiyorum canım sabah akşam ilaç alırken içiyorum sadece günde 4 bardağı geçmez tükettiğim su , dün kv böyle yaparsan düşük yaparsın diyo içemiyorum ne yapayım

Yaa birebir ben :KK70: 46 47 kiloyum hayatım da hiç daha fazla olduğumu bilmem hamileliğimi 60 kiloyla bitirmek istiyorum ama benim için çok zor, metabolizmam sağolsun sürekli lavabodayım :KK70:
benim metabolizmam öyle sık sık çalışmıyor bi de çalışsa daha da zayıflarım kurban olduğum Allah biliyo işini :)

Ikizlerde 3. Ay 2li test yapilmiyormus arkadaslar . Sadece ense kalinligina bakiliyor mus. Bilen var mi yada size ne dediler
12. haftada kan testi yapılıyor test ile beraber usg kontrolüne de bakılıyor sonuçla birlikte ikisi değerşendirilecek ense kalınlığı falan ölçülecek ikisi kombine edildiği için ikili test deniyor.ikide üçüzde farklımı hiç bilmiyorum
16 . Hafta da belli oluyormuş ya keskedaha erken belli olsa bizim 8 -9 haftamiz var ahh insan cok merak ediyor da ama rabbim hepimize saglikli bebişler nasip etsin
kızımı 12. haftada öğrenmiştim ama usg iyi bir makineydi devlet hastanesinde 20 haftadan önce net söylenmez

Benim tahmini doğum tarihim 2 haziran. Acaba haziran annesi mı olurum mayıs mı
arkadaşım bence mayıs annelerine takıl derim 40 haftayı tamamlasan bile yine de mayıs annesi sayılırsın ben aralık annesi iken kasımda doğum yapmıştım. mayıs topiğindekilerle daha yakın tarihin tecrübelerinden yararlanırsın. hayırlı olsun

Ben yine bulantılarla uyandım üzerine bi sürü rüya gördüm başım çatlıyor.. Allah hepimizin yardımcısı olsun hamilelikten önce işi bırakmıştım iyi ki bırakmışım bu halde nasıl çalışırdım bilmem :ruh:
Bende aynı ya hamile kaldığımdan beri o kadar rüya görüyorum ki rüya görmekten uyku uyuyup dinlenemiyorum sanki her sabah baş ağrısı ile uyanıyorum dinlenmeden kalkıyorum bana kalsa biraz daha uyumaya çalışırım ama bu seferde mide bulantısından uyuyamıyorum, bende evdeyim iki sene olacak çalışmıyorum ilk hamileliğimde bulantılar daha yoğun hatta ne yesem çıkarıyordum ve çalışıyordum çok fenaydı şükür şimdi evdeyim rahat rahat dinleniyorum bu arada tsh ilacına bugün başladım sabah içtim tekrar yattım yarım saat daha uyudum ayakta olsam çıkarırdım kesin, pzt ölçtürdüm 3 97 den 2 97 ye düşmüş ama yinede 2,5 civarı olması gerektiği için 0,25 başlattı

Güzel günler Haziran anneleri ...

Az ağrılı .. az bulantılı ..sağlıklı ... nohutların biraz daha büyüdüğü ... güzel bir gün olsun :KK200:

Evet evet benim bulantılar gidiyor artık ... bu 2. gün %50 azalma var ... iyiyim yani şükür .

Amaaaaaaaaa... . :KK48:

Biri biter biri başlar ..uyku nanay ... :KK49: bir ateş basıyor ...bir rüyalar ... bir uyanmalar ... karnımda gerilmeler ...bacağımda kasılmalar ... HAMDOLSUN :dua:

Duygu geçişleri azaldı ama ..o öfkeler ..sinirler ...
Biraz duygusallık devam ediyor ... o da çok alışık olmadığım bir ruh hali ..böyle alınmalar falan :skandal: sinir olurum ... o da geçer ...

Benden böyle...

Bakayım geçmişe sizde ne var ne yok hele :KK68: Herkes iyidir umarım ..

kızlar günaydın benim de bu saatler olunca uyku basıyor progestanı bende ağız yoluyla alıyorum sanırım ondan uyku yapıyor pazartesiyi dört gözle bekliyorum bakalım ne diyecek 2.ayımı tamamladım

bi an yanlış okuduğumu filan sandım bende kendime aşırı zayıfım derdim :KK57: hadi inşallah bebişin sana bol bol yedirsin kan can olsun doğum sonrası daha yorucu ve hareketli geçiyor o yüzden hamilelikte aldığın her kilo şu an senin için avantaj olur..

Ay insallah ya dua edenlerden Allah razı olsun :KK200: En Büyük KK

Inşallah alicam kilo. Bizde biraz genetik benim annem 40 yaşında o da 47 kilo . Bana hamile kaldığında 38 kilo imiş bende 38 kiloyla hamile kaldım. Ama annem doğuma girmeden önce 70 kilo olmuş :halay: belkim bende olurum :KK48:

bana saglık ocagı doktoru verdi. kadın dogumcumda dun sordu kan srubu başlandımı diye.
Vala bilmiyorum canim peki hangisi gno ferro sonal diye bi kapsul var demir vitamin bide b12 iceriyor baya iyimiş bana doktor hangisini verir bilemiyorum ama mini surup var bi icmelik ooysa ben daha oncede kullanmistim etkisi var

Canim birden bire olmadi aslinda.5+5de keseyi gordum sorun yoktu.6+5de kese bostu,doktorum saglikli gebelik olmayabilir bekleyelim dedi.7+5de embriyo olusmustu,kalp atisi azdi.yine bekleyelim dedi.ben gec dollenme oldugunu dusunmustum ama 8+5de kese yine bostu cunku embriyoyu vucut emmis.yok olmus :KK43:
Kanamam falan da olmayinca anlamamistim ama zaten bi belirsizlik vardi.
Yaaa okuyunca cok sasirdim canim hayirlisi olsun hakkinda inslh tez vakitte yeniden saglikli bir sekilde gelir bebegin

Arkadaşlar kilo aldınız mı? Ben çok kilo almak istemiyorum. Kızımda 11 kg almıştım ama almamak için epey çabalamıştım. Dr yürüyüş yapabilirsin dedi ama ben 30 40 dk ayakta durunca bile yoruluyorum. Bir de ilk trimesterde yürüyüş yapmaktan çekiniyorum. Siz yürüyüş yapıyor musunuz?
Bu ara canım ekşi, baharatlı ve acılı şeyler istiyor. İştahım şimdilik normal. Sonra açılır mı bilmem. Siz de durum nedir?

Umarım almam 65 ile hamile kaldım çünkü:olamaz: Bende halsizlik çok var. İş yerinde oturarak çalışıyorum iyi ki, azıcık ayakta dikilsem bacaklarım ağrıyor sanki. Hiç yürüyüş yapabilecek gibi hissetmiyorum kendimi, ev işlerini zor yapıyorum. 3. aydan sonra evde yapılan egzersizlere, ya da hastanelerin hamile yogası,pilatesi günlerine katılmak istiyorum bende eğer saatleri tutarsa..

Gunaydin haziran anneleri :)
Bende bulantilar bu ara biraz artti gibi oglumda da 4 ay surmustu zaten. Uykumu tam alamiyorum. 1 yasindaki oglum gece surekli uyaniyor ve aramizda yatmak istiyor. Cok hareketli uyuyor uyutmuyor bizi. Simdi tam oglumu uyuttum tost yaptim yedim bir guzel uyurum diye dusunup yataga girdim ki oglum uyanmis bile o_O hersey guzel olacak insallah :KK200:

Güncelleriz görürsem bebeğimi 25 eylül 3 gebelik yaş 37 istanbul tahmini doğum 27.06.2018

Ausencia Ausencia

Yaşım20, SAT 27 ağustos 2017, Tahmini doğum tarihi 4 haziran 2018 ,şehir kayseri
Kalp atışı izlendi.
Beni de tabloya ekler misiniz?

Ausencia Ausencia
Canım yaş 31 bartin ilk çocuk

Ausencia Ausencia canım merhaba uzun zamandır bakamıyordum buraya. Bizim haberlerimiz var :) geç döllenme olmuş tahmini doğum tarihi değişti haliyle 27.06. Pazartesi de kalp atışını duyduk ponçiğimin çok şükür. :))

Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz :KK200::KK200:

Sizleri ekledim ..

Diğer güncellemeleri de ekledim ... E Ebrulim5809 seni de ekledim canım ... Hayırlı olsun bu kalp atışları :KK68::KK68:

Bu arada 55 ile hamile kaldim 2 ayda 2 kilo almisim bile. Oglumda 18 kilo almistim insallah bunda cok fazla almam :KK43:
benim ilk hamilelik ben şimdiden 4-5 kilo aldım düşünemiyorum kendimi tam zayıflıyorum dedim 95'ten 84,9 'a düştüm hamile kaldım zaten tombik hamile kaldık 2 ayda bu kadar aldıysam sonum hayra gitmiyor demektir:rolleyes::rolleyes::KK70:gerçi bu 3 ayı atlatayım bol bol yürüyüş yapıcam en azından aynı kilo da kalırım belki

Arkadaşlar kilo aldınız mı? Ben çok kilo almak istemiyorum. Kızımda 11 kg almıştım ama almamak için epey çabalamıştım. Dr yürüyüş yapabilirsin dedi ama ben 30 40 dk ayakta durunca bile yoruluyorum. Bir de ilk trimesterde yürüyüş yapmaktan çekiniyorum. Siz yürüyüş yapıyor musunuz?
Bu ara canım ekşi, baharatlı ve acılı şeyler istiyor. İştahım şimdilik normal. Sonra açılır mı bilmem. Siz de durum nedir?

almaz olur muyum canım hiç :KK48::KK48:

Bu konuda Haziran annelerinde sanırım ben ve asivemai asivemai önde gidiyoruz ...

Ben 56.5 ile başladım .... Çok şükür :) 60 ı gördüm :rolleyes: 3.5 kilo ... çok fazla .

Oğlumda toplamda 6-7 kilo almıştım ... ama tabii o zaman 90 ile hamile kalmıştım ...kişinin kilosu da çok önemli oluyor .

Back