2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Benim rekoru geçmişsin 3.5 kiloda ben aldım ve haftada 1 kilo aldığım bile oluyor

Canım çok denk gelemedik seninle

Tabii ki de çoook güzel olacak her şey İnşallah 1 yaşındaki paşanı da öperim kocaman

Insallah cok almayiz canim. Simdiden dogurup kiloyu nasil verecegim diye dusunmeye basladim bile. Kendimi cirkin hissediyorum. Dogum da yaza geliyor. Biz ailecek yazliga gidiyoruz yazin. Ince kiyafetlerle bu kilo nasil saklanacak bilmiyorummnm

Benim rekoru geçmişsin 3.5 kiloda ben aldım ve haftada 1 kilo aldığım bile oluyor
almak istemiyorum yaaa o kadar kilo verdim şimdi şak diye birde tutamıyorum da kendimi tutsam almam biliyorum 1,5 ay yattım ayağım kırılmıştı o zaman almadım şimdi aaayyyy boğazımı tutamıyorum

Insallah cok almayiz canim. Simdiden dogurup kiloyu nasil verecegim diye dusunmeye basladim bile. Kendimi cirkin hissediyorum. Dogum da yaza geliyor. Biz ailecek yazliga gidiyoruz yazin. Ince kiyafetlerle bu kilo nasil saklanacak bilmiyorummnm
ya valla zararı olmayacağını bilsem dukan ekspes yapıcam hamile ve emzirenler için ama gözüm de kesmiyor

inşallah siz kilo alın arkadaşlar ya ...

Hele Beybisi123 55 leri en az görmelisin bence ... mi-nick canım senin dediğin gibi 60 lar olsa ... en azından sonradan en fazla 50 ye düşersiniz .. çook yiyin çok .
ceviz yiyin ...yer fıstığı yiyin ... fıstık ezmesi yiyin ... faydalı yağlar alın ..
meyvenizi yiyin ..yağlı süt ve muz yiyin ... hadi her ay kilo soracağım size :)

ya valla zararı olmayacağını bilsem dukan ekspes yapıcam hamile ve emzirenler için ama gözüm de kesmiyor
Bebeklerimiz icin yememiz lazim. Ama sorun su ki canim saglikli yiyecekleri istemiyor hamur isi abur cubur falan istiyor tutamiyorum kendimi. Bulantilara da iyi geliyor. Cok kiskaniyorum dogum yapip ta 1 ay sonra fit olan insanlari yaa

almak istemiyorum yaaa o kadar kilo verdim şimdi şak diye birde tutamıyorum da kendimi tutsam almam biliyorum 1,5 ay yattım ayağım kırılmıştı o zaman almadım şimdi aaayyyy boğazımı tutamıyorum

aynı ben
tutsam tutarım .... yemesem yemem .... gelip gidip mutfağa dalıyorum .
Ki ben son 1.5 senede 35 kilo civarı vermiş insanım .

Amaaaaaaaaaaaaan diyorum bazen :)

Gebeligin kotu yanlarından biri hastalikta ilac kullanamiyorsun elin kolun baglaniyor.kas agrisi ama acilma duzlesme ne ararsan var.fibromiyalji var iste o fena zorluyor beni.Allah yardimcimiz olsun gazamiz mübarek olsun

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Geçmiş olsun sana da canım .. sabahta yazdım ..ağrıya ağrıya ..bulana bulana derken bir bakmışız kucağımızdalar

Ne güzel ya bu gittiğimde nasipse bende o şekli görürüm ..yaklaşık 1 ay üzerine gideceğim çünkü .

Bulantılar geçecek inşallah yavaş yavaş ..bende de çok vardı ..inanılmaz ... 11 hafta ile beraber çok azaldı

İnşallah canım ben şimdi hastaneden geldim idrar yolu enfeksiyonu olmusum çok fenayım kızlar dikkat edin kendinize banada bol dua edin

Dualarımızdasın canım . Çok geçmiş olsun

Yarın gitcem galiba ama korkuyorum yine kimyasal gebelik yasiycam diye

Hayırlı güzel haberlerle gel inşallah

.
Bende de kansızlık çıktı ama pekmezle falan olmaz..boşuna kg alırsın dedi ilaç verdi canım.

Amin canım inşallah verdim bugün kan öğleden sonra haber veririm

Bebeklerimiz icin yememiz lazim. Ama sorun su ki canim saglikli yiyecekleri istemiyor hamur isi abur cubur falan istiyor tutamiyorum kendimi. Bulantilara da iyi geliyor. Cok kiskaniyorum dogum yapip ta 1 ay sonra fit olan insanlari yaa
aynen yaaaa cips yiyen biri değilimdir 3 akşam da bir yemeye başladım geceleri bazen yumurta bazen tost yapar yerim

aynen yaaaa cips yiyen biri değilimdir 3 akşam da bir yemeye başladım geceleri bazen yumurta bazen tost yapar yerim

cips ben çok eli maşalı bir kaptandım burda da ele almayayım seni :))

Cips hayatımıza hiç girmemeli bence ki ..hele de hamile iken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…