2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Benim allah kısmet ederse ikinci sezeryanım olacak ilkim sezeryandı ama maalesef yaşamadı, allah nasip ederse ona kardeşte istiyoruz yani en az 3 sezeryan olacak ne yazık ki ama 5 sezeryana kadar olan varmış 5 ten sonra sıkıntı
Allahım bu bebeğinizi sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin ben ilk defa şimdiden korkuyorum hayırlısı bakalım.

Şaka yaptım canım. Bugün yaş muhabbeti oldu da oradan kaldı bu sanırım.

İnşallah iştahın kısa zamanda düzelir. Ne güzel düşük kiloyla hamile kalmışsın. Bir an önce toparlanırsın inşallah.​

Şimdi nasılsın, kanama hala sürüyor mu?

İnşallah dilediğin gibi olur. Kusmalar da tez zamanda biter umarım.

Yediklerin lop lop et olsun diye dua edelim o zaman :) Hep bu kilolarda mıydın?

Evet canım hiç 41 olamadım hayatımda.. maalesef.

Ausencia Ausencia

Yaşım20, SAT 27 ağustos 2017, Tahmini doğum tarihi 4 haziran 2018 ,şehir kayseri
Kalp atışı izlendi.
Beni de tabloya ekler misiniz?

İnşallah canım ben şimdi hastaneden geldim idrar yolu enfeksiyonu olmusum çok fenayım kızlar dikkat edin kendinize banada bol dua edin :KK43:
Canim kizilcik suyu bulabilirsen al gunde bir bardak ic cok faydasi oluyor yurt disinda yasiyorum ben burda doktorlarin ilk onerisi idrar yolu enfeksiyonuna gecmis olsun bian ewwel gecer insallah

Bazen çok iyi yiyorum bazen de hiç yiyemiyorum. Mide bulantılarım ve bitmek bilmeyen gaz sancılarım var. Sürekli geğirme isteği. :oops:

Çatlayacak gibi oluyorum. 38 39 kilo ile hamil e kaldım 40 olmuşum :KK54: inşallah bol bol kilo alırım çok ihtiyacım var :KK17:
bi an yanlış okuduğumu filan sandım bende kendime aşırı zayıfım derdim :KK57: hadi inşallah bebişin sana bol bol yedirsin kan can olsun doğum sonrası daha yorucu ve hareketli geçiyor o yüzden hamilelikte aldığın her kilo şu an senin için avantaj olur..

Canım vermedi yani kan tahlili aldı tekrardan sonuclar icin bu ayın 16 da gidicem ben konustum doktor ile bana ilk haftalarda vermiyecegini soyledi yani bu dogru degil dedi ama ilerki zamanlar da seni dahiliye sevk edebkirim rengin aşırı soluk falan dedi biraz korkuyorum bol böl pekmez tuket dedi fakat ben hiç tuketemiyorum
bana saglık ocagı doktoru verdi. kadın dogumcumda dun sordu kan srubu başlandımı diye.

Ben yine bulantılarla uyandım üzerine bi sürü rüya gördüm başım çatlıyor.. Allah hepimizin yardımcısı olsun hamilelikten önce işi bırakmıştım iyi ki bırakmışım bu halde nasıl çalışırdım bilmem :ruh:
Geçmiş olsun. Baş ağrısı için ilaç almak istemediğinde ikiye böldüğü patatesi alnına tülbentle sabitlerdi. İstersen bir dene. Su içemiyorsan o da baş ağrısı yapıyor. Bir de nane yağını sinüslerine ve burun deliklerinin yakınına sürünce de yarım saat içinde ağrı kesiliyor.

İştahım iyi yada kötü diyemem ama hiçbişey yiyemiyorum o yüzden muhtemelen de kilo verdim, oğlum da 52 kiloyla doğuma girmiştim, bulantılar geçince bu sefer 9 aya kadar 60 olma planım var, kısmetse tabii... şu an 46-47 kiloyum çok halsiz ve güçsüzüm yürüyüş filan kesinlikle yapamam ilk 3 ayda da gerek yok bence

Yaa birebir ben :KK70: 46 47 kiloyum hayatım da hiç daha fazla olduğumu bilmem hamileliğimi 60 kiloyla bitirmek istiyorum ama benim için çok zor, metabolizmam sağolsun sürekli lavabodayım :KK70:

Ausencia Ausencia canım merhaba uzun zamandır bakamıyordum buraya. Bizim haberlerimiz var :) geç döllenme olmuş tahmini doğum tarihi değişti haliyle 27.06. Pazartesi de kalp atışını duyduk ponçiğimin çok şükür. :))

Canım çok geçmiş olsun nasıl oldu birden bire :KK43:(

Canim birden bire olmadi aslinda.5+5de keseyi gordum sorun yoktu.6+5de kese bostu,doktorum saglikli gebelik olmayabilir bekleyelim dedi.7+5de embriyo olusmustu,kalp atisi azdi.yine bekleyelim dedi.ben gec dollenme oldugunu dusunmustum ama 8+5de kese yine bostu cunku embriyoyu vucut emmis.yok olmus :(
Kanamam falan da olmayinca anlamamistim ama zaten bi belirsizlik vardi.

Back