- 16 Temmuz 2017
- 969
- 1.156
- 33
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #7.001
Canim birden bire olmadi aslinda.5+5de keseyi gordum sorun yoktu.6+5de kese bostu,doktorum saglikli gebelik olmayabilir bekleyelim dedi.7+5de embriyo olusmustu,kalp atisi azdi.yine bekleyelim dedi.ben gec dollenme oldugunu dusunmustum ama 8+5de kese yine bostu cunku embriyoyu vucut emmis.yok olmus
Kanamam falan da olmayinca anlamamistim ama zaten bi belirsizlik vardi.
evet su içemiyorum canım sabah akşam ilaç alırken içiyorum sadece günde 4 bardağı geçmez tükettiğim su , dün kv böyle yaparsan düşük yaparsın diyo içemiyorum ne yapayımGeçmiş olsun. Baş ağrısı için ilaç almak istemediğinde ikiye böldüğü patatesi alnına tülbentle sabitlerdi. İstersen bir dene. Su içemiyorsan o da baş ağrısı yapıyor. Bir de nane yağını sinüslerine ve burun deliklerinin yakınına sürünce de yarım saat içinde ağrı kesiliyor.
benim metabolizmam öyle sık sık çalışmıyor bi de çalışsa daha da zayıflarım kurban olduğum Allah biliyo işini :)Yaa birebir ben46 47 kiloyum hayatım da hiç daha fazla olduğumu bilmem hamileliğimi 60 kiloyla bitirmek istiyorum ama benim için çok zor, metabolizmam sağolsun sürekli lavabodayım
12. haftada kan testi yapılıyor test ile beraber usg kontrolüne de bakılıyor sonuçla birlikte ikisi değerşendirilecek ense kalınlığı falan ölçülecek ikisi kombine edildiği için ikili test deniyor.ikide üçüzde farklımı hiç bilmiyorumIkizlerde 3. Ay 2li test yapilmiyormus arkadaslar . Sadece ense kalinligina bakiliyor mus. Bilen var mi yada size ne dediler
kızımı 12. haftada öğrenmiştim ama usg iyi bir makineydi devlet hastanesinde 20 haftadan önce net söylenmez16 . Hafta da belli oluyormuş ya keskedaha erken belli olsa bizim 8 -9 haftamiz var ahh insan cok merak ediyor da ama rabbim hepimize saglikli bebişler nasip etsin
arkadaşım bence mayıs annelerine takıl derim 40 haftayı tamamlasan bile yine de mayıs annesi sayılırsın ben aralık annesi iken kasımda doğum yapmıştım. mayıs topiğindekilerle daha yakın tarihin tecrübelerinden yararlanırsın. hayırlı olsunBenim tahmini doğum tarihim 2 haziran. Acaba haziran annesi mı olurum mayıs mı
canım kesin meyveden alıyorum ya aşırı meyve tüketiyorum kendime resmen hakim olamıyorumCnm o saydıkların dısında da alıyoruz şekeri diyet ile kontrol altında tutarlar endişe etme
Amin inşallah hepimiz sağ Salim kavuşuruzCanim ben duydum ki 4 kadar sıkıntı olmuyormuş fakat işini iyi bilen bi doktorsa daha iyi gercekleştiriyor ameliyatı insallah sende bebegini saglıklı bir sekilde alırsın kucagina
Amin inşallah hepimiz sağ Salim kavuşuruz, dediğim gibi ben çok araştırmıştım o zamanlar Allah’ın izniyle hiç bişey olmaz korkmayınAllahım bu bebeğinizi sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin ben ilk defa şimdiden korkuyorum hayırlısı bakalım.
Bende aynı ya hamile kaldığımdan beri o kadar rüya görüyorum ki rüya görmekten uyku uyuyup dinlenemiyorum sanki her sabah baş ağrısı ile uyanıyorum dinlenmeden kalkıyorum bana kalsa biraz daha uyumaya çalışırım ama bu seferde mide bulantısından uyuyamıyorum, bende evdeyim iki sene olacak çalışmıyorum ilk hamileliğimde bulantılar daha yoğun hatta ne yesem çıkarıyordum ve çalışıyordum çok fenaydı şükür şimdi evdeyim rahat rahat dinleniyorum bu arada tsh ilacına bugün başladım sabah içtim tekrar yattım yarım saat daha uyudum ayakta olsam çıkarırdım kesin, pzt ölçtürdüm 3 97 den 2 97 ye düşmüş ama yinede 2,5 civarı olması gerektiği için 0,25 başlattıBen yine bulantılarla uyandım üzerine bi sürü rüya gördüm başım çatlıyor.. Allah hepimizin yardımcısı olsun hamilelikten önce işi bırakmıştım iyi ki bırakmışım bu halde nasıl çalışırdım bilmem
Insallah canim insallahAmin inşallah hepimiz sağ Salim kavuşuruz
bi an yanlış okuduğumu filan sandım bende kendime aşırı zayıfım derdimhadi inşallah bebişin sana bol bol yedirsin kan can olsun doğum sonrası daha yorucu ve hareketli geçiyor o yüzden hamilelikte aldığın her kilo şu an senin için avantaj olur..
Vala bilmiyorum canim peki hangisi gno ferro sonal diye bi kapsul var demir vitamin bide b12 iceriyor baya iyimiş bana doktor hangisini verir bilemiyorum ama mini surup var bi icmelik ooysa ben daha oncede kullanmistim etkisi varbana saglık ocagı doktoru verdi. kadın dogumcumda dun sordu kan srubu başlandımı diye.
Yaaa okuyunca cok sasirdim canim hayirlisi olsun hakkinda inslh tez vakitte yeniden saglikli bir sekilde gelir bebeginCanim birden bire olmadi aslinda.5+5de keseyi gordum sorun yoktu.6+5de kese bostu,doktorum saglikli gebelik olmayabilir bekleyelim dedi.7+5de embriyo olusmustu,kalp atisi azdi.yine bekleyelim dedi.ben gec dollenme oldugunu dusunmustum ama 8+5de kese yine bostu cunku embriyoyu vucut emmis.yok olmus
Kanamam falan da olmayinca anlamamistim ama zaten bi belirsizlik vardi.
Arkadaşlar kilo aldınız mı? Ben çok kilo almak istemiyorum. Kızımda 11 kg almıştım ama almamak için epey çabalamıştım. Dr yürüyüş yapabilirsin dedi ama ben 30 40 dk ayakta durunca bile yoruluyorum. Bir de ilk trimesterde yürüyüş yapmaktan çekiniyorum. Siz yürüyüş yapıyor musunuz?
Bu ara canım ekşi, baharatlı ve acılı şeyler istiyor. İştahım şimdilik normal. Sonra açılır mı bilmem. Siz de durum nedir?
Güncelleriz görürsem bebeğimi 25 eylül 3 gebelik yaş 37 istanbul tahmini doğum 27.06.2018
Ausencia
Yaşım20, SAT 27 ağustos 2017, Tahmini doğum tarihi 4 haziran 2018 ,şehir kayseri
Kalp atışı izlendi.
Beni de tabloya ekler misiniz?
Ausencia canım merhaba uzun zamandır bakamıyordum buraya. Bizim haberlerimiz var :) geç döllenme olmuş tahmini doğum tarihi değişti haliyle 27.06. Pazartesi de kalp atışını duyduk ponçiğimin çok şükür. :))
benim ilk hamilelik ben şimdiden 4-5 kilo aldım düşünemiyorum kendimi tam zayıflıyorum dedim 95'ten 84,9 'a düştüm hamile kaldım zaten tombik hamile kaldık 2 ayda bu kadar aldıysam sonum hayra gitmiyor demektirBu arada 55 ile hamile kaldim 2 ayda 2 kilo almisim bile. Oglumda 18 kilo almistim insallah bunda cok fazla almam
Arkadaşlar kilo aldınız mı? Ben çok kilo almak istemiyorum. Kızımda 11 kg almıştım ama almamak için epey çabalamıştım. Dr yürüyüş yapabilirsin dedi ama ben 30 40 dk ayakta durunca bile yoruluyorum. Bir de ilk trimesterde yürüyüş yapmaktan çekiniyorum. Siz yürüyüş yapıyor musunuz?
Bu ara canım ekşi, baharatlı ve acılı şeyler istiyor. İştahım şimdilik normal. Sonra açılır mı bilmem. Siz de durum nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?