2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım
canım en iyisi serum benimde geçen hafta oyle oldu baş agrısı bulantı ve arkasında istifra cok affedersin ishalde de vardı artik dayanamadı özel dogum hastanesine gittik serumun icine midenjn bulanmasını engellicek birsey bıraktı o baya iyi geldi bence bi hastaneye gitmelisin canm rabbim sifa versin
Saol canım ya en son o olacak galiba.ama 1 günlük sonra ne yaptin

Ben kullanmaya daha yeni başladım. O yüzden kanama olur mu bilmiyorum. Zaten dr versem mi vermesem mi diye çok düşündü. Niye verdiğini ben de anlamış değilim. Lekelenme de iki gündür yok.
Inşallah olmaz canım.kan akışını hizlandirip bebeği besliyomus galiba ama bende ters etki yapti:) insallh sende birşey olmaz canim

Saol canım ya en son o olacak galiba.ama 1 günlük sonra ne yaptin
Vala canim napiyim midem cok bulanmiyor Allah'a sukurler Olsun fakat kansızlığım oldugu icin asiri bitkinlik ve yorgunluk artı o baş agrısı oluyor ama cok sukur iyi geldi o serum mide bulantısına

Vala canim napiyim midem cok bulanmiyor Allah'a sukurler Olsun fakat kansızlığım oldugu icin asiri bitkinlik ve yorgunluk artı o baş agrısı oluyor ama cok sukur iyi geldi o serum mide bulantısına
doktor ilaç verdimi kansızlık için?

@Ausencia ellerine sağlık eksik bilgi yaş 30 tahmini doğum 22 haziran ancak sezeryanla olacağı için daha erken hamilelik haftalarda olur arkadaşlar bu malesef 3. Sezeryan olacak Allah nasip ederse çevrenizde yaşayan varmı bu durumu ben korkuyorum ameliyattan aynı yeri tekrar tekrar açmak zordur Allahım hepimize yardım etsin inşallah
Benim allah kısmet ederse ikinci sezeryanım olacak ilkim sezeryandı ama maalesef yaşamadı, allah nasip ederse ona kardeşte istiyoruz yani en az 3 sezeryan olacak ne yazık ki ama 5 sezeryana kadar olan varmış 5 ten sonra sıkıntı

Arkadaşlar kilo aldınız mı? Ben çok kilo almak istemiyorum. Kızımda 11 kg almıştım ama almamak için epey çabalamıştım. Dr yürüyüş yapabilirsin dedi ama ben 30 40 dk ayakta durunca bile yoruluyorum. Bir de ilk trimesterde yürüyüş yapmaktan çekiniyorum. Siz yürüyüş yapıyor musunuz?
Bu ara canım ekşi, baharatlı ve acılı şeyler istiyor. İştahım şimdilik normal. Sonra açılır mı bilmem. Siz de durum nedir?

Ara ara cok acikiyorum, bir 15-20 dakika sonra hepsi geri cikiyor. Simdilik kilo verdim 1 kg kadar. Ben 90 kg ile hamile kaldim niyetim kilo almamak :D umarim basaririm. Tabi saglikli beslenmeyi de ihmal etmiyorum (yiyebildigim zaman)

doktor ilaç verdimi kansızlık için?
Canım vermedi yani kan tahlili aldı tekrardan sonuclar icin bu ayın 16 da gidicem ben konustum doktor ile bana ilk haftalarda vermiyecegini soyledi yani bu dogru degil dedi ama ilerki zamanlar da seni dahiliye sevk edebkirim rengin aşırı soluk falan dedi biraz korkuyorum bol böl pekmez tuket dedi fakat ben hiç tuketemiyorum

Benim allah kısmet ederse ikinci sezeryanım olacak ilkim sezeryandı ama maalesef yaşamadı, allah nasip ederse ona kardeşte istiyoruz yani en az 3 sezeryan olacak ne yazık ki ama 5 sezeryana kadar olan varmış 5 ten sonra sıkıntı
Canim ben duydum ki 4 kadar sıkıntı olmuyormuş fakat işini iyi bilen bi doktorsa daha iyi gercekleştiriyor ameliyatı insallah sende bebegini saglıklı bir sekilde alırsın kucagina :KK200:

Arkadaşlar kilo aldınız mı? Ben çok kilo almak istemiyorum. Kızımda 11 kg almıştım ama almamak için epey çabalamıştım. Dr yürüyüş yapabilirsin dedi ama ben 30 40 dk ayakta durunca bile yoruluyorum. Bir de ilk trimesterde yürüyüş yapmaktan çekiniyorum. Siz yürüyüş yapıyor musunuz?
Bu ara canım ekşi, baharatlı ve acılı şeyler istiyor. İştahım şimdilik normal. Sonra açılır mı bilmem. Siz de durum nedir?

Bazen çok iyi yiyorum bazen de hiç yiyemiyorum. Mide bulantılarım ve bitmek bilmeyen gaz sancılarım var. Sürekli geğirme isteği. :oops:

Çatlayacak gibi oluyorum. 38 39 kilo ile hamil e kaldım 40 olmuşum :KK54: inşallah bol bol kilo alırım çok ihtiyacım var :KK17:

Bende dun geceden beri bas agrisi cektim parol ictigim halde ise yaramadi. Gece surekli agridan uyandim cok kotuydu. Bir daha yasamayalim insallah

İnşallah canım ben şimdi hastaneden geldim idrar yolu enfeksiyonu olmusum çok fenayım kızlar dikkat edin kendinize banada bol dua edin :KK43:

.
Ben de 34üm canım neden öyle diyorsun aaaa:KK48:ben de kocaelidenim golcukten.Sen nerdeydin?Allah tamamına erdirsin sağlıkla bu arada:KK200::anneadayı:
Şaka yaptım canım. Bugün yaş muhabbeti oldu da oradan kaldı bu sanırım.
İştahım iyi yada kötü diyemem ama hiçbişey yiyemiyorum o yüzden muhtemelen de kilo verdim, oğlum da 52 kiloyla doğuma girmiştim, bulantılar geçince bu sefer 9 aya kadar 60 olma planım var, kısmetse tabii... şu an 46-47 kiloyum çok halsiz ve güçsüzüm yürüyüş filan kesinlikle yapamam ilk 3 ayda da gerek yok bence
İnşallah iştahın kısa zamanda düzelir. Ne güzel düşük kiloyla hamile kalmışsın. Bir an önce toparlanırsın inşallah.​
Inşallah olmaz canım.kan akışını hizlandirip bebeği besliyomus galiba ama bende ters etki yapti:) insallh sende birşey olmaz canim
Şimdi nasılsın, kanama hala sürüyor mu?
Ara ara cok acikiyorum, bir 15-20 dakika sonra hepsi geri cikiyor. Simdilik kilo verdim 1 kg kadar. Ben 90 kg ile hamile kaldim niyetim kilo almamak :KK70: umarim basaririm. Tabi saglikli beslenmeyi de ihmal etmiyorum (yiyebildigim zaman)
İnşallah dilediğin gibi olur. Kusmalar da tez zamanda biter umarım.
Bazen çok iyi yiyorum bazen de hiç yiyemiyorum. Mide bulantılarım ve bitmek bilmeyen gaz sancılarım var. Sürekli geğirme isteği. :oops:

Çatlayacak gibi oluyorum. 38 39 kilo ile hamil e kaldım 40 olmuşum :KK54: inşallah bol bol kilo alırım çok ihtiyacım var :KK17:
Yediklerin lop lop et olsun diye dua edelim o zaman :) Hep bu kilolarda mıydın?

İnşallah canım ben şimdi hastaneden geldim idrar yolu enfeksiyonu olmusum çok fenayım kızlar dikkat edin kendinize banada bol dua edin :KK43:
Geçmiş olsun. Daha önceki gebeliğimde ben de olmuştum. Enfeksiyon çok değildi. Dr 5 lt suya yarım brd elma sirkesi koy ve bu ılık suya otur demişti. Bana çok iyi gelmişti.

Back