2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
S a şimdi başka bi Dr geldim boş gebelik kürtaj olmam gerekiyor.cuma günü kendi Dr tekrar randevum var onda kürtaj olurum sanırım o gün.rabbim hepinizin bebişlerini size bağışlasın.(
cnm cok gecmiş olsun hakkınızda hayırlısı olsun canın sağ olsun RABBİM yar ve yardımcın olsun

Doktordan çıktım bebeğim iyi ama içerde ki kanama devam ediyor düşük tehlikesi devam yani devamlı istirahat verdi

ay canım ben neden ben yakınım demişim anlamadım..biri bana yakın tarih olan varmıydı diye sormuştu ama baktım sanırım senin sorunun cevabı değil..kafam karıştı :) bu arada dr. berrayı biliyorum komşum bayan dr. aramıştı..ben kendi dr.umu önermiştim ama o bayan istediği için araştırarak bulduk..ama dr.dan istediği sonucu alamdı bir müddet sonra benim dr.a gitti ve dr.um büyük bir kist olduğunu bunu nasıl fark temedğini söyledi çok şaşırdık..arkadaşım kist tedavisi gördü...bu arada sen hangi semttesin?

S a şimdi başka bi Dr geldim boş gebelik kürtaj olmam gerekiyor.cuma günü kendi Dr tekrar randevum var onda kürtaj olurum sanırım o gün.rabbim hepinizin bebişlerini size bağışlasın.(
Canım çok geçmiş olsun.. Rabbim sabır versin, herşeyin hayırlısı canım benim inşallah en yakın zamanda tekrar bu duyguyu yaşarsın ve sağsalim bebeğini kucağına alırsın...

Cuma kontrol var doktor o zamana randevu vermişti ne var ne yok nasıl kalbini duycazmi falan filan hepsi aklımda soru bi kontrolü atlatip iyi olduğunu bilirsem uyurum belki :)

benimde cuma ilk randevum hayırlısı bakalım..sata göre kaç haftalıksın?

kızlar şimdiden 2 kilo almışım çok değil mi ya.. iştahım fena açılmış... sadece bazı sağlıklı yemeklerden tiksiniyorum
canım dikkat et bu haftalar için fazla almışsın...

çok geçmiş olsun canım..seni çok iyi anlıyorum..buna benzer durumlar yaşadım..ve şuan ne durumdayım bilmiyorum..Allah en kısa sürede sağlıklı gebelikle sağlıklı evlat versin...

Çok geçmiş olsun Allah hayırlısını versin..

kızlar lekelenmesi olan herkesin düşük tehlikesi var ve sürekli dinlenmesi mi gerekiyor? eğer öyleyse benim dr dan rapor felan almam gerekir belkide. hiç bunu düşünmemiştim. çalışan yok mu içinizde? siz ne yaptınız?

Izmirli hanımlar Dr kime nereye gidiyorsunuz ben izmir Dr larını pek bilmem ama sgk anlaşmalı bir yere gitmek istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum

Doktordan geliyorum isteykn wcde kan geldi hemen doktora gittim cok sukur kese dusmemis kanama yokmus on gun yatak istirahati verdi progesteron mg arttirdi fitil verdi dusik olmasin diye nasip artik
Rabbim hayirlisini versin, gecmis olsun.

Selam kızlar yarından sonra Dr kontrolumuz var nasıl bebiş çok merak ediyorum ya

Selam kızlar yarından sonra Dr kontrolumuz var nasıl bebiş çok merak ediyorum ya

hamilelikte düşük tansiyon normal bebeğin iyi olduğunu ve iyi beslendiğini gösterirmiş doktorum söylemişti yüksek tansiyondan korkmak gerekirmiş

alakası hiç yok... benim tansiyonum çok iyi 12.8 bebeğim de iyi çok şükür. .. yanlış bilgi verip insanları evhamlandirmayin rica ederim. .. herkes kötü bir dönemden geçiyor herkes telaşlı zaten. . Tansiyonu iyi olanlar ne yapacak bunu okuduktan sonra

Rabbim yardimcin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…