• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kızlar kayinvalidem bebeğime kimyon vereceğim diye 2 kasık karabiber icirmis .Kafayı yemek üzereyim. Sizce bir şey olur mu
Yavrum ya kıyamam çok ağlamıştır 2 çay kaşığı karabiber çok fazla bol bol su verseydiniz valla ne diyim şaşırdım olan olmuş zaten ama bi daha da emanet edemezsiniz zaten

Cidden bu insanları anlamakta zorlanıyorum artık. Onların çocuk baktığı dönem bitti keşke anlasalar. İnş bir şey olmaz. Kussa keşke çok iyi olurdu çıkarırdı bebiş. Bence midesi ve kaka yapınca poposunda rahatsızlık olur gibi en fazla inş
Dün çok ağladı canım benim de moralim bozuldu sinirden ağladım. Bugün iyi ama şükür

Kizlar ek gıda süreci de korkutuyor beni zaten biseye yetişemiyorum birde bu unlar falan onları nerden alacaksınız soul kithcen diye bir marka var organik görümcem almış ne diyorsunuz

Kizlar bir de ben Instagram'da birinde görmüştüm aldım bı fener var filmleri var katanlikta ışıklı duvara yansitiyorsun 80tane resim şekiller sayılar hayvanlar bir sürü şey gece uykusuna geçtiğimizde odaya karanlıkta onla oynayarak vakit geçiriyor uykusu gelip uyuyor tavsiye ederim çok güzel oyalaniyor ışıklı bişe duvara yansitiyorsun bilginiz olsun

Merhaba. Aslında kötü değildi ama ben 1 saat aç uykusuz gelsin diye yazıyordu o işi tam ayarlayamadığımdan işlem esnasında aşırı uykusuzdu o yüzden ağladı ama canı acıdığından değildi bence. Eve gelince 1-2 kez ağladı bir daha ağlamadı. Bugün hiç ağlamadı çok şükür 🙏🏻 babasıyla bezine birlikte bardak koyuyoruz sarı kantaron yağı damlatıyoruz şimdilik iyi gidiyor. Sizin nasıldı?
Bizim sünnet çok iyi geçti gitmeden bi krem sürdürdüler yarımşar saat arayla sonra, iğne yapıldı oyuncaklarla ses falan yaptılar ağlamadı sonra emzir uyut annesi dediler uyudu öyle sünmet yaptılar uyandığında sünnet bitmişti anestezinin etkisi geçince feryat figan ağladı bugün bi tık iyidi ucu kabuklanmış çiş yaptığı yer gazlı bezle sildik açtık ona ağladı ama çişini rahat yaptı sonrasında 🥴

Her cerrahın yoğurt yiyişi farklı sanırım 😅 biz 10 gün boyunca ılık suya oturttuk, ilk bir hafta 5 dakika boyunca batikonlu suya oturdu, sonra durulayıp çıkardık, dikişleri daha kolay döküldü, yarası da çabuk kurudu. Sonraki 5 gün sadece ılık suya oturdu. 2. Güne ağlama olayı bitiyor ama ekstra ilgiye çok ihtiyaçları oluyor 🥲
Hakikaten öyle ama bence bebek sünneti de hiç kolay değilmiş baya özveri ve bakım oluyor , şimdi iyidir sanırım 10 güne toparlar mıyız bizde😐

Kizlar ek gıda süreci de korkutuyor beni zaten biseye yetişemiyorum birde bu unlar falan onları nerden alacaksınız soul kithcen diye bir marka var organik görümcem almış ne diyorsunuz
Ek gıda benide korkutuyor süt alerjisi var diyetisyenden destek alacağım açıkcası

Kizlar bir de ben Instagram'da birinde görmüştüm aldım bı fener var filmleri var katanlikta ışıklı duvara yansitiyorsun 80tane resim şekiller sayılar hayvanlar bir sürü şey gece uykusuna geçtiğimizde odaya karanlıkta onla oynayarak vakit geçiriyor uykusu gelip uyuyor tavsiye ederim çok güzel oyalaniyor ışıklı bişe duvara yansitiyorsun bilginiz olsun
Linkini paylaşır mısın canım?

valla ilaçtan mı tam anlamadım da ama akşam içtim yemekten önce, çünkü ilaç içince yumurta falan yemeyin diye uyarılar vardı. neyse akşam içtim işte sonrasında böyle fenalaşır gibi çok garip bir şey oldu. göğüsle karnım arasında bir ağrı, böbreklerde ağrı, baş dönmesi falan çok garipti. buraya yazarken bile zorlandım hatta. sonra sızmış kalmışım. tekrar içmeyeceğim o ilacı çok korktum.
Hocam dok
Canım ben Osende Demir C kullanıyorum sabah aç karınla. Hiç öyle bir şey yaşamadım kokusu bile yok ilacın. Hatta kabızlık problemim vardı bunu kullandığımdan beri bağırsaklarımın maşallahı var ☺️❣️
Hocam osende demir ilacının tadı nasıl ben gyno ferro sanol icemedim iğrenç tadı var. Doktorum bunu önerdi. Agzima alınca midem bulanaacak mi?

Back
X