• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar benim oğlum da geceleri çok dık saat başı neredeyse uyanıyor. Sesli kaka yapıyor ve bazen sıvı olup zıbınına arkasına taşıyor. Rengi hardal sarısı genelde. Karnı da gurulduyor emerken. Bunlar alerjik bir bebek olduğunu mu gösterir
Bizimki doğduğundan beri sesli kaka yapıyo gazı olunca karnı gurulduyo eğer gece uykusuna yatmadan önce gazını yapmadıysa gece sık uyanıyo kakasıda hardal sarısı bizimde taşıyo bazen sıvı yapıyo bence normal diye düşünüyorum.siz rota yaptırdınız mı

Çok geçmiş olsun bu aşılar beni korkuturdu hala korkutur gaita testi nedir peki yani sizin bebekte demi vücudunda alerji çıktı
Aşılar hep korkutucu eskiden yapılan aşılarla şimdiki aşıların içeriği düşündürüyo beni.. yarın birgün korona aşısıda eklenir devletin zorunlu aşılarına 🙄

Aşılar hep korkutucu eskiden yapılan aşılarla şimdiki aşıların içeriği düşündürüyo beni.. yarın birgün korona aşısıda eklenir devletin zorunlu aşılarına 🙄
Haklısın peki bu menenjit aşısı yaptırdın mı ya da kızlar yaptıran var mı ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında ben Çok kararsızım 2 aylıkken 1 doz oldu şimdi 5 ayında olacak bexsora diye sanırım açıkçası kararsızım ya

Kızlar benim oğlum da geceleri çok dık saat başı neredeyse uyanıyor. Sesli kaka yapıyor ve bazen sıvı olup zıbınına arkasına taşıyor. Rengi hardal sarısı genelde. Karnı da gurulduyor emerken. Bunlar alerjik bir bebek olduğunu mu gösterir
Hayır alerjik olması için sürekli bir pişik olması ya da vücudunda yüzünde kızarıklıklar olması gerekiyor Bu arada kaka rengi normal gaz olması da çok normal şu an Bence telaş yapmayın anne sütü olan Bebeklerin kakası Genelde bu şekilde oluyor

Haklısın peki bu menenjit aşısı yaptırdın mı ya da kızlar yaptıran var mı ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında ben Çok kararsızım 2 aylıkken 1 doz oldu şimdi 5 ayında olacak bexsora diye sanırım açıkçası kararsızım ya
Ben yaptırdım. 3. Ayda 1. Dozu oldu. İkinci dozda ateş olacağını söyledi doktoru

Biz yaptıracaktık beşinci ayda ama doktor değiştirdik, yeni gittiğimiz doktor 1 yaşından sonra yaptırıyorum ben dedi. Onunla ilerleyeceğiz sanırım

Menenkit ben yaptırdım 3. Ayında ikisini de bence en önemli Aşılardan biri zor geçiyor ama ben devam edicem 3-5-7 sanırım bizim diğeri de 3 7 olması lazım

Hayır alerjik olması için sürekli bir pişik olması ya da vücudunda yüzünde kızarıklıklar olması gerekiyor Bu arada kaka rengi normal gaz olması da çok normal şu an Bence telaş yapmayın anne sütü olan Bebeklerin kakası Genelde bu şekilde oluyor
Bizim bugün yüzünde de çoktı kırmızılıklar kafayı yicem artık ya

Rota menenjit yaptırmayı düşünmüyorum ilk oğluma da yaptırmadım içime sinmiyor kendim içinde tetanoz şeker yüklemesi onlarıda yaptırmamıştım

Rota menenjit yaptırmayı düşünmüyorum ilk oğluma da yaptırmadım içime sinmiyor kendim içinde tetanoz şeker yüklemesi onlarıda yaptırmamıştım
İşte tam da bunu demek istedim içime sinmeyen Bi his var niye bilmiyorum ama ya sonradan da pişman olursam diyorum ee kızım olmadı mesela

İşte tam da bunu demek istedim içime sinmeyen Bi his var niye bilmiyorum ama ya sonradan da pişman olursam diyorum ee kızım olmadı mesela
Korkutuyolar ikilemde kalıyoruz ben o yüzden içime sinmeyen hiç bişeyi yaptırmıyorum düşünüyorum neden fikir ayrılıkları oluyor her doktor farklı konuşuyor yaptırmama tarafım ağır basıyor

Back