• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Gece emzirip uyuttuğunuz bebeklerin gazını çıkarıyorsunuz benimkini çıkartırlen uyanıyor bi daha da uyumuyor
odada çok az ışık varken dik pozisyonda kucağımda gezdiriyorum bir yandan piş piş dinletiyorum bir yandan sırtına vuruyorum😂Bazen uyuyor orada bazen de uyanık kalıyor peşine ağlama😂
Kızlar bebeğim 24 günlük doğduğundan beri uykusu çok güzeldi düzenliydi. Son 3 gündür gündüzleri asla uyumuyor. Hep kucakta durmak istiyor. Şanslıysam slingte uyutmayı başarıyorum. Doktora gittiğimde gelişimi önde demişti 1 ayda alması gereken kiloyu 17 günde almıştı. Sizce 5. hafta atağını erken geçiriyor olabilir mi? Aynı durumu yaşayan var mı?
ben yaşadım yaklaşık 28 gün civarında başlamıştı galiba.Bu ara biraz iyileşme var gibi

isilik ve kızarıklık icin bisey kullanıyor musunuz pamukla siliyorum ama evde bioderma atoderm ve la roche cicaplast var sürsem iyi olur mu

Biz yarın 1. Ay aşısını vurduracağız. Vurduranlar aşıdan sonra huzursuzluk, ateş yükselmesi oldu mu sizde?

Bu ara bu arttı gibi dimi bu kizarikalr isilikler yarın aşı için gidince soracam doktoruma
Evet aslında cok sıcakta tutmuyorum battaniyeyle gezerdi penye o falan yok ama anlamadım biraz bakındım süt degdirmeyin diyorlar tenine dikkat edicem azalcak mı bakalım

Evet aslında cok sıcakta tutmuyorum battaniyeyle gezerdi penye o falan yok ama anlamadım biraz bakındım süt degdirmeyin diyorlar tenine dikkat edicem azalcak mı bakalım
Bizimkinde alnında ve kulağına doğru var. Süt yanağına akıyor hep yanağında hiç yok. 🤣

Kızlar bebişi emzirdim uyudu yaptırınca uyandı mama verdim 3.4 saat uyurdu yarım saate gene uyandı gazimi var acaba napmam lazjm 😭

Selamm kızlaar, ben bir şey sormak istiyorum size. Benim 2.5 yaşında bir kızım ve 1 aylık oğlum var. Kızım kardeşini çok seviyor, öpüyor, ilgileniyor ve oynamaya çalışıyor. Bazen üzerine eğiliyor veya bastırıyor o zaman sakin bir şekilde müdahale etmeye çalışıyoruz ama bize kızarsa hem bize hem de bebeğe vurmaya başlıyor. Birkaç gece uyutmaya çalışırken bebeği istemedi. Aslında büyüdükçe bu sorunların ortadan kalkacağını düşünüyorum. Ancak bir süredir onu da emzirmemi istiyor. Kardeşini kıskanmasını istemiyorum ama süreci yönetme konusunda çaresiz kaldım. Siz neler yapıyorsunuz?

Kızlar bebişi emzirdim uyudu yaptırınca uyandı mama verdim 3.4 saat uyurdu yarım saate gene uyandı gazimi var acaba napmam lazjm 😭
Normal canım henüz bir düzenleri yok 3.4 saat uyuyorsa normalde harika bişey bizimki 2 saat uyusa şükrediyorum 🫠

Kızlar bebislerin kakası nasıl? Anne sütü ve arada mama kullanıyoruz. Şuan cıvık ve sarı kıvamlı baya sulu. Eskiden daha katımsı sarı olurdu. Acaba ishal mi oldu ki günde 2 3 kez yapıyor hepsi de sulu🤔

Kızlar bebislerin kakası nasıl? Anne sütü ve arada mama kullanıyoruz. Şuan cıvık ve sarı kıvamlı baya sulu. Eskiden daha katımsı sarı olurdu. Acaba ishal mi oldu ki günde 2 3 kez yapıyor hepsi de sulu🤔
Ya ben de bunu soracaktım bizim de böyle oldu.Normal mi değil mi fikrim yok

Kızlar bebeğimin hırıltısı var birkaç gündür.Buhar veriyoruz sabah akşam ateşi yok takip ediyoruz.Yarın sağlık ocağına soracağım çok üzülüyorum geçmedi diye benzer bir şey yaşadınız mı ?

isilik ve kızarıklık icin bisey kullanıyor musunuz pamukla siliyorum ama evde bioderma atoderm ve la roche cicaplast var sürsem iyi olur mu
Bu ara bu arttı gibi dimi bu kizarikalr isilikler yarın aşı için gidince soracam doktoruma

Ya ben de bunu soracaktım bizim de böyle oldu.Normal mi değil mi fikrim yok
Normal kızlar. Hatta bı anda günde ikiye falan düşecek kakalari korkmayın 😀 ilk çocukta ben şok olmuştum

Kızlar, kızım her beslenmesinden sonra 4-5 kere geğiriyor, 2-3 de alttan pırtlatıyor ama hala gazlı, hala ağlıyor, uyuyamıyor. Sürekli kucağımda hoplatıyorum. Böyle olan var mı, yoksa sorun gaz değil mi?

Back
X