• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Şuan 6+2 yim kuzum 12 ağustos son adetim valla ikinci gebeligimin tadını çıkar cam diyodum ama bi şu cuma gelsin nasipse birazcik rahatlicam :) haber ver sende bebis ten :)
tamam canım haberdar ederim..benim 22 ağustos cuma 5 haftalık olucak..herşey normalse kese görmeye gidicem..kısmet artık..sende allah nasip ederse kalp sesi duyarsın cuma günü...

Kızlar ya Boğazlarım ağrıyor gebelikte ıhlamur mu serbestti ada çayı mi :KK43:
adaçayı yasak ıhlamura emin değilim..genel olarak bitki çayları yasak dr.una sorarsın...ama adaçayı ile gargara yapabilirsin birde ben hastalandığımda vicks buhar yaptım...geçmiş olsun..

tamam canım haberdar ederim..benim 22 ağustos cuma 5 haftalık olucak..herşey normalse kese görmeye gidicem..kısmet artık..sende allah nasip ederse kalp sesi duyarsın cuma günü...

adaçayı yasak ıhlamura emin değilim..genel olarak bitki çayları yasak dr.una sorarsın...ama adaçayı ile gargara yapabilirsin birde ben hastalandığımda vicks buhar yaptım...geçmiş olsun..
Bir hafta varmış aramizda :) valla ben de emin olamadim limon kaynatcam şimdi en azından hem bogazimi yumusatirim hemde c vitamini Sağol canım :)

bebeğe anneden giden kan pıhtılaşıyor canım,dolayısıyla bebek sağlıklı olsa bile bebekle anne arasında sağlıklı kan akışı sağlanamadığı için bebek kaybediliyor, benim ablam üç kez düşük yaptı dördüncüde sorunun kan pıhtılaşması olduğu anlaşıldı ve nihayet iğne tedavisiyle bebeklerini kucağına aldı çok şükür...doktoruma bende danıştım ablamdan bahsettim ve genetik bir yanı olabilir mi dedim olabilir dedi..ama bana herhangi bir test yapmadı ya da ilaç vermedi-o nedenle endişeliyim bende...danıştın mı doktoruna peki lekelenme nedenini?
nedeni için bişey söylemedi. adet olacağım gün başladı bu lekelenme ve hala devam ediyo. olabilir böyl bişey ama yine de dikkat etmek gerektiğini söyledi. aslında azaldı ama yinede devam ediyo ve korkuyorum haliyle.

nedeni için bişey söylemedi. adet olacağım gün başladı bu lekelenme ve hala devam ediyo. olabilir böyl bişey ama yine de dikkat etmek gerektiğini söyledi. aslında azaldı ama yinede devam ediyo ve korkuyorum haliyle.
çok haklısın endişelenmekte...hamilelik öyle bir süreç ki nasıl devam edeceğini ve nasıl sonuçlanacağını hiç kestiremiyoruz bizler;ne diyelim Rabbim hayırlısını nasip etsin..

Bir hafta varmış aramizda :) valla ben de emin olamadim limon kaynatcam şimdi en azından hem bogazimi yumusatirim hemde c vitamini Sağol canım :)
10 gün var..bakalım dr. ne diycek bebek ne durumda? geç döllenme erken döllenmeye görede tarihim değişir..hayırılısı bakalım..caım dediğim gibi varsa vicks buhar yap..bir kaba vicks üzerinede kaynamış su dök başını kapat nefes al ver gözünü kapat..gözü yakar benim okdar bünyem zayıftır sürekli hasta olurum kızım 9 ayı böyle atlattım...

Kızlaaâaaaaaar iyi geceler hepinize :)
Ben yeni gelebildim malum ödevler :)
Yarın randevum var agrim da doktordan bir kez daha rapor almak istiyorum. Ne dicem doktora bana rapor mu ber dicem ;) Ayy hiç ağız burun egirdim yorum şu doktorlara. ...

Sağol canım Teşekkürler nette de her yerde ole diyo
Rica ederim :) ilaçta içemiyoruz bu aylarda mecburen,bu arada eczacı bi tanıdık bana boğaz pastili vermişti,doktorun ilaç vermediğini söyledik en iyisini yapmış demiş,iyi gelmişti uzun zamandır böyle hasta olmamıştım yani ilaçsız nası geçicek diye düşünüyodum.Sirkeyle gargarada iyi gelir mesela,bol c vitamini,ılık ballı süt anca bunlar elimizden gelen.Çok şükürki çabuk geçti,sanada geçmiş olsun canım umarım çabuk atlatırsın

Kızlaaâaaaaaar iyi geceler hepinize :)
Ben yeni gelebildim malum ödevler :)
Yarın randevum var agrim da doktordan bir kez daha rapor almak istiyorum. Ne dicem doktora bana rapor mu ber dicem ;) Ayy hiç ağız burun egirdim yorum şu doktorlara. ...
hoşgeldin canım,durumunu anlat yani bile bile riske atamazki,çalışıyordun galiba.Zorlanıyorum dinlenmem gerek de,çocuğum var yetişemiyorum de :)

hoşgeldin canım,durumunu anlat yani bile bile riske atamazki,çalışıyordun galiba.Zorlanıyorum dinlenmem gerek de,çocuğum var yetişemiyorum de :)
Agrim da oluyor hem. Onu da soyliycem bana sadece 5 gun rapor vermişti. Doğumdan sonra zaten cikcam ama su doguma kadar nasıl olacak bilmiyorum. Bir de ilk gebelıgım de de son 3 ay yatak istirahati ile geçti. Erken doğum riski vardı ve 8 cm açılmam vardı. Bunda da korkuyorum birsey olacak diye. Sonuçta beni is kurtarmaz. Iş veren düşünmez. ..

ay canım ben neden ben yakınım demişim anlamadım..biri bana yakın tarih olan varmıydı diye sormuştu ama baktım sanırım senin sorunun cevabı değil..kafam karıştı :) bu arada dr. berrayı biliyorum komşum bayan dr. aramıştı..ben kendi dr.umu önermiştim ama o bayan istediği için araştırarak bulduk..ama dr.dan istediği sonucu alamdı bir müddet sonra benim dr.a gitti ve dr.um büyük bir kist olduğunu bunu nasıl fark temedğini söyledi :KK43: çok şaşırdık..arkadaşım kist tedavisi gördü...bu arada sen hangi semttesin?
arkadaşın berrayamı gitmişti kisti berramı fark edememiş? Anlamadım canım valla.ayrıca benim bildigim kist birden bire cıkıp birden bire de kaybolabiliyormuş.1 günde oluşup 1 günde kaybolan kistler varmış.belki böyle birşeydir arkadasınınki farkedilmemiştir.ben yıllar önce gopta arkadasımla yasamıstım bir dönem.küçükköy taraflarında oturordu ozamanlar biraz bilirim sizin oraları.şimdi pendikte yaşıyorum.mayısın 31 inde evlendim. düzceden gelin geldim buraya :) yaşım 32

Back