• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    103
Avm ye gittik bugün, yok anacım yürüyemiyorum ben artık. Ağır aksak, penguen yürüyüşüne başlamışım ben. Bu zamana kadar ben de seviyordum hamileliği yoksa 🥹 bir de kadınlar acır gözlerle bakıyordu bana 😂 atarız bebeğimizi arabasına fıldır fıldır kaldığımız yerden gezmelerimize devammmm 🤩
ay ben de yürüyemiyorum. bugun hastaneye gittim geldim az bir yol yürüdüm adim atamaz oldum😄

Vakit olduğu için değil de 100 senedir çalışıyorum evde olmaya alışık olmadığım için bi boşluğa düşeceğim gibime geliyor.
evet ev bunaltıyor ama hic vakit olmuyor sıkılmaya bebekle. hatta biraz boş boş kendi halime kalsam dediğim günleri hatırlıyorum . is ortamını, kafa rahat bir çay içmeyi özlüyor insan o ayrı.

Avm ye gittik bugün, yok anacım yürüyemiyorum ben artık. Ağır aksak, penguen yürüyüşüne başlamışım ben. Bu zamana kadar ben de seviyordum hamileliği yoksa 🥹 bir de kadınlar acır gözlerle bakıyordu bana 😂 atarız bebeğimizi arabasına fıldır fıldır kaldığımız yerden gezmelerimize devammmm 🤩
Yine de güzel. Bende yüzüstü yatmayı , koşmayı çok özledim. Brn anne olamam diye o kadar korkttum ki. Tedaviye başlayacağım ay kendi geldi. Kuzum benim. Çocukluk hayalim benim anne olmak. İnşallah ona layık olurum 🥹🐣

valla ben hamileliği hiç sevmiyorum. hiç romantik gelmiyo bana. şu son zamanlarda özellikle sinirim bozulup ağlıyorum artık sürekli. tansiyon beni çok geriyor. evimi bile toplayamaz haldeyim tüm gün yatıyorum gene 135 den aşağı düşemedi. bi çıkıp hava almak istiyorum cesaret edemiyorum dışarda tansiyonum çıkarsa diye. doğurup kurtulmak istiyorum artık. bugün çok ağladım sinirlerim yıprandı.

Ben aşırı tez canlı olduğum için her işimi hallettim 1 ay öncesinde şükür ki be kadar kalsa kardır bilemem doktorlar ne diyorsa ben ona uyma kafasındayım belki fazlasıda zarardır bilemeyiz

sorma ya dişilik mişilik kalmadı kalpli pijamalarımı giymekten başka dişilik yok🤓 canım eşimin bosbol pijamalarını giymek istiyor ama yapma kızım etme kızım salma o kadar da diyip durdurmaya çalışıyorum kendimi 🤣
Ben o fasla da gectim eş pijaması tişortu, cünkü hiç birşeyim olmuyor :( doğumdan sonra da nasıl toparlanacaksak , belli bir sure zor olacak 🙈

Şuan ustumdeki tişört, altimdaki eşofman esimin (gecenlerde boxerina da el koydum aşırı rahat bir şeymiş kendimize eziyet cektiriyormuşuz sjnxjsnxksjdj) bi de polar hirkasi var yanimda uzaniyorum suan kalkınca onu alcam üstüme 😂😂😂

Ben pek kilo almamama rağmen o moddayım uzun süredir. Çünkü rahat! Hamile değilken de hep eşimin kıyafetlerine dadanırdım. Kumaşını iyi seçiyor mübarek 😂

Bu arada sancım geçti. Bebiş popişini dikince oluyor heralde. Çok ayakta durdum bugün. Klasör falan taşıdım. Artık kendime hamile olduğumu hatırlatmam lazım.
Ben ilk karnım çıkmaya başladığında direndim yeni kıyafet almaya, eşimin evliliğimizin en başından beri her giydiğinde söylendiğim ekose pijamalarını giydim. Başlarda romantik geldi onun kıyafetlerini giymek, onun da hoşuna gitti ama sonra ayyyy o kadar itici geldim ki aynada kendime sen napıyorsun ya dedim. Hemen bi tayt aldım, kıçıma geçirdiğim an kadın olduğumu tekrar hatırladım 🥹 İnstada giyiyorlar dar dar takımlar evde bile, seksi hamile gayet olunuyormuş Özlem dedim. Rahat ok ama bana hiç iyi hissettirmedi eşimin kıyafetleri.. doğumdan sonra iç çamaşırımın üzerine gömleğini ya da tişörtünü giymeyi tercih ediyorum 🫣😂

Kızlar bugün doktora gittim 35+6 bebiş 2750 Gr olmuş suyu iyi baş geliş dedi. Bütün değerler haftasıyla uyumlu çıktı şükür ♥️ daha kanala girmemiş dedi. Ama her gittiğimde baş geliş doğum pozisyonunda şu an için herşey vajinal doğumu gösteriyor bakalım ☺️ e bu da ne demek ha geldi ha gelecek suyum mu geldi a bu sancı mı kafa yemelik günler devam 😂😂😂 senin oğlan ne zaman isterse o karar verecek doğuma dedi bakalım :)

Kız sorma bende öyle sandım beni bi gör far görmüş tavşan gibi kala kaldım şaşkın şaşkın. Kocamı mı uyandırsam beklesem mi duş mu alsam diye düşünmelere başladım sonra. Kız durdum bide aynada karnımı görünce ağlamaya başladım bidaha karnımda hissedemiycem bu haline çok alıştım çok güzel hamilelik geçirdim kızım bana hiç zorluk çıkarmadın diye için için ağla ağla öldüm. Sonra bi aydınlanma geldi aaa su gelmiyor bidaha diye 🤣🤣🤣

Aşkım devamı gelmeyince gitmedim tabiki riskli ama sabaha kadar uyumadım hiç su gelişi olmadı

Kıyabilir miyim bilmiyorum ya ne olursa olsun dün gece doğacağını sandığım an kızım bana hiç zorluk çıkarmadın hamilelik boyunca diye ağladım halbuki ki 32. Haftadan beri sancım var 🤣🤣🤣🤣 Analık bunu gerektirir
ohh iyi gelmemiş ya benim bebeğim öyle enfeksiyon kaptı. sepsise döndü sonra acısını yaşadım keseye geçen enfeksiyonun

Yine de güzel. Bende yüzüstü yatmayı , koşmayı çok özledim. Brn anne olamam diye o kadar korkttum ki. Tedaviye başlayacağım ay kendi geldi. Kuzum benim. Çocukluk hayalim benim anne olmak. İnşallah ona layık olurum 🥹🐣
Offf evet yüzüstü yatmayı ben de çok özledim.. he bir de kot pantolon giymeyi de😅
Çok mutlu oldum canım benim senin adına hayallerini yaşamaya ramak kalmış 🥰

Offf evet yüzüstü yatmayı ben de çok özledim.. he bir de kot pantolon giymeyi de😅
Çok mutlu oldum canım benim senin adına hayallerini yaşamaya ramak kalmış 🥰
Ay öyle 1 ay sonra falan kotlarımızı giyebilir miyiz ki? Herkes kilo gitse de karın kalıyor falan diyor. Ben 5 kilocuk aldım heralde eski kıyafetlerimi giyebilirim dimi ^^ kıyafetlerimi çok özledim.

Ay öyle 1 ay sonra falan kotlarımızı giyebilir miyiz ki? Herkes kilo gitse de karın kalıyor falan diyor. Ben 5 kilocuk aldım heralde eski kıyafetlerimi giyebilirim dimi ^^ kıyafetlerimi çok özledim.
-Öğretmenimmmm 14 kg alan Ozlac ağlıyoor, tuvalete gidebilir miyiz 🥺🥺🥺🥺

Kız 5 kg nedir ya, bebiş nerede????

Ben ilk karnım çıkmaya başladığında direndim yeni kıyafet almaya, eşimin evliliğimizin en başından beri her giydiğinde söylendiğim ekose pijamalarını giydim. Başlarda romantik geldi onun kıyafetlerini giymek, onun da hoşuna gitti ama sonra ayyyy o kadar itici geldim ki aynada kendime sen napıyorsun ya dedim. Hemen bi tayt aldım, kıçıma geçirdiğim an kadın olduğumu tekrar hatırladım 🥹 İnstada giyiyorlar dar dar takımlar evde bile, seksi hamile gayet olunuyormuş Özlem dedim. Rahat ok ama bana hiç iyi hissettirmedi eşimin kıyafetleri.. doğumdan sonra iç çamaşırımın üzerine gömleğini ya da tişörtünü giymeyi tercih ediyorum 🫣😂
Tayt kesinlikle aurayı artırıyor , ama ben rahatlıktan da yanayım, zaten her yerim şişti surekli bi rahatsızlık durumu olunca kıyafette de bol rahat seyler tercih ettim, neyse ki son yola geldik , bir an once fitleşip kendimize gelmemiz gerek

Ben 30 aldım. Piskolojım bozuldu. 57 ile hamile kalfım 87 oldum. Sımdı dua ediyorum. Doğumdan sonra hızlı gıtsın dıye
Ben de 56 ile başladım. Senin boyun uzundur sanırım, ben 1.60ım 🥲 Çok alınca çabuk veriliyor bence, önemli olan en son kalan dirençli kiloyu verebilmek.. Yaza kadar az da olsa kendimize geliriz bence, uykusuzluk filan bu açıdan işimize yarabilir 🙃

Ben de 56 ile başladım. Senin boyun uzundur sanırım, ben 1.60ım 🥲 Çok alınca çabuk veriliyor bence, önemli olan en son kalan dirençli kiloyu verebilmek.. Yaza kadar az da olsa kendimize geliriz bence, uykusuzluk filan bu açıdan işimize yarabilir 🙃
Bende 1 . 60 . Sıgarayı bıraktıgım. İçin çok aldımmm.ama bı doğum yapayım hayırlı sı ile sureklı. Yürüyüş spor. Olsun inşallah aralıklı oruç devam edecegım. Etrafımdakı bakıslardanda yoruldum. Çok şükür hızlı kılo veren bırıyım.

Bende 1 . 60 . Sıgarayı bıraktıgım. İçin çok aldımmm.ama bı doğum yapayım hayırlı sı ile sureklı. Yürüyüş spor. Olsun inşallah aralıklı oruç devam edecegım. Etrafımdakı bakıslardanda yoruldum. Çok şükür hızlı kılo veren bırıyım.
Ay ne güzel canım maşallah o zaman kolay verirsin. Doğumdan eve geldiğimizde kaç kg gitmiş olacak çok merak ediyorum, sonrasına bakar plan yaparız artık 🥰

Ay bende 48 buçukla kaldım 55im şu an, inşallah hemen göbek de gider öyle umuyorum 🥹

Back