- 5 Aralık 2024
- 177
- 116
- 18
- 22
Bende. Evde penguen gıbı dolasıyorummBen de ya vakti gelince küvoz riskini atınca insan doğurmak istiyor, ben çok zorlanıyorum artık yatması kalkması, kişisel bakım bile cok zor. Tüm dişiliğim gitmiş gibi hissediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende. Evde penguen gıbı dolasıyorummBen de ya vakti gelince küvoz riskini atınca insan doğurmak istiyor, ben çok zorlanıyorum artık yatması kalkması, kişisel bakım bile cok zor. Tüm dişiliğim gitmiş gibi hissediyorum
ay ben de yürüyemiyorum. bugun hastaneye gittim geldim az bir yol yürüdüm adim atamaz oldumAvm ye gittik bugün, yok anacım yürüyemiyorum ben artık. Ağır aksak, penguen yürüyüşüne başlamışım ben. Bu zamana kadar ben de seviyordum hamileliği yoksa bir de kadınlar acır gözlerle bakıyordu bana atarız bebeğimizi arabasına fıldır fıldır kaldığımız yerden gezmelerimize devammmm
evet ev bunaltıyor ama hic vakit olmuyor sıkılmaya bebekle. hatta biraz boş boş kendi halime kalsam dediğim günleri hatırlıyorum . is ortamını, kafa rahat bir çay içmeyi özlüyor insan o ayrı.Vakit olduğu için değil de 100 senedir çalışıyorum evde olmaya alışık olmadığım için bi boşluğa düşeceğim gibime geliyor.
Aynen canımOlsun sağlık olsunBen de aynı kuzum göbeğim de catladı malesef , saglık olsun napalım
Yine de güzel. Bende yüzüstü yatmayı , koşmayı çok özledim. Brn anne olamam diye o kadar korkttum ki. Tedaviye başlayacağım ay kendi geldi. Kuzum benim. Çocukluk hayalim benim anne olmak. İnşallah ona layık olurumAvm ye gittik bugün, yok anacım yürüyemiyorum ben artık. Ağır aksak, penguen yürüyüşüne başlamışım ben. Bu zamana kadar ben de seviyordum hamileliği yoksa bir de kadınlar acır gözlerle bakıyordu bana atarız bebeğimizi arabasına fıldır fıldır kaldığımız yerden gezmelerimize devammmm
Ben aşırı tez canlı olduğum için her işimi hallettim 1 ay öncesinde şükür ki be kadar kalsa kardır bilemem doktorlar ne diyorsa ben ona uyma kafasındayım belki fazlasıda zarardır bilemeyiz
sorma ya dişilik mişilik kalmadı kalpli pijamalarımı giymekten başka dişilik yok canım eşimin bosbol pijamalarını giymek istiyor ama yapma kızım etme kızım salma o kadar da diyip durdurmaya çalışıyorum kendimi
Ben o fasla da gectim eş pijaması tişortu, cünkü hiç birşeyim olmuyor doğumdan sonra da nasıl toparlanacaksak , belli bir sure zor olacak
Şuan ustumdeki tişört, altimdaki eşofman esimin (gecenlerde boxerina da el koydum aşırı rahat bir şeymiş kendimize eziyet cektiriyormuşuz sjnxjsnxksjdj) bi de polar hirkasi var yanimda uzaniyorum suan kalkınca onu alcam üstüme
Ben ilk karnım çıkmaya başladığında direndim yeni kıyafet almaya, eşimin evliliğimizin en başından beri her giydiğinde söylendiğim ekose pijamalarını giydim. Başlarda romantik geldi onun kıyafetlerini giymek, onun da hoşuna gitti ama sonra ayyyy o kadar itici geldim ki aynada kendime sen napıyorsun ya dedim. Hemen bi tayt aldım, kıçıma geçirdiğim an kadın olduğumu tekrar hatırladım İnstada giyiyorlar dar dar takımlar evde bile, seksi hamile gayet olunuyormuş Özlem dedim. Rahat ok ama bana hiç iyi hissettirmedi eşimin kıyafetleri.. doğumdan sonra iç çamaşırımın üzerine gömleğini ya da tişörtünü giymeyi tercih ediyorumBen pek kilo almamama rağmen o moddayım uzun süredir. Çünkü rahat! Hamile değilken de hep eşimin kıyafetlerine dadanırdım. Kumaşını iyi seçiyor mübarek
Bu arada sancım geçti. Bebiş popişini dikince oluyor heralde. Çok ayakta durdum bugün. Klasör falan taşıdım. Artık kendime hamile olduğumu hatırlatmam lazım.
ohh iyi gelmemiş ya benim bebeğim öyle enfeksiyon kaptı. sepsise döndü sonra acısını yaşadım keseye geçen enfeksiyonunKız sorma bende öyle sandım beni bi gör far görmüş tavşan gibi kala kaldım şaşkın şaşkın. Kocamı mı uyandırsam beklesem mi duş mu alsam diye düşünmelere başladım sonra. Kız durdum bide aynada karnımı görünce ağlamaya başladım bidaha karnımda hissedemiycem bu haline çok alıştım çok güzel hamilelik geçirdim kızım bana hiç zorluk çıkarmadın diye için için ağla ağla öldüm. Sonra bi aydınlanma geldi aaa su gelmiyor bidaha diye
Aşkım devamı gelmeyince gitmedim tabiki riskli ama sabaha kadar uyumadım hiç su gelişi olmadı
Kıyabilir miyim bilmiyorum ya ne olursa olsun dün gece doğacağını sandığım an kızım bana hiç zorluk çıkarmadın hamilelik boyunca diye ağladım halbuki ki 32. Haftadan beri sancım var Analık bunu gerektirir
Offf evet yüzüstü yatmayı ben de çok özledim.. he bir de kot pantolon giymeyi deYine de güzel. Bende yüzüstü yatmayı , koşmayı çok özledim. Brn anne olamam diye o kadar korkttum ki. Tedaviye başlayacağım ay kendi geldi. Kuzum benim. Çocukluk hayalim benim anne olmak. İnşallah ona layık olurum
Ay öyle 1 ay sonra falan kotlarımızı giyebilir miyiz ki? Herkes kilo gitse de karın kalıyor falan diyor. Ben 5 kilocuk aldım heralde eski kıyafetlerimi giyebilirim dimi ^^ kıyafetlerimi çok özledim.Offf evet yüzüstü yatmayı ben de çok özledim.. he bir de kot pantolon giymeyi de
Çok mutlu oldum canım benim senin adına hayallerini yaşamaya ramak kalmış
-Öğretmenimmmm 14 kg alan Ozlac ağlıyoor, tuvalete gidebilir miyizAy öyle 1 ay sonra falan kotlarımızı giyebilir miyiz ki? Herkes kilo gitse de karın kalıyor falan diyor. Ben 5 kilocuk aldım heralde eski kıyafetlerimi giyebilirim dimi ^^ kıyafetlerimi çok özledim.
Tayt kesinlikle aurayı artırıyor , ama ben rahatlıktan da yanayım, zaten her yerim şişti surekli bi rahatsızlık durumu olunca kıyafette de bol rahat seyler tercih ettim, neyse ki son yola geldik , bir an once fitleşip kendimize gelmemiz gerekBen ilk karnım çıkmaya başladığında direndim yeni kıyafet almaya, eşimin evliliğimizin en başından beri her giydiğinde söylendiğim ekose pijamalarını giydim. Başlarda romantik geldi onun kıyafetlerini giymek, onun da hoşuna gitti ama sonra ayyyy o kadar itici geldim ki aynada kendime sen napıyorsun ya dedim. Hemen bi tayt aldım, kıçıma geçirdiğim an kadın olduğumu tekrar hatırladım İnstada giyiyorlar dar dar takımlar evde bile, seksi hamile gayet olunuyormuş Özlem dedim. Rahat ok ama bana hiç iyi hissettirmedi eşimin kıyafetleri.. doğumdan sonra iç çamaşırımın üzerine gömleğini ya da tişörtünü giymeyi tercih ediyorum
Ben 30 aldım. Piskolojım bozuldu. 57 ile hamile kalfım 87 oldum. Sımdı dua ediyorum. Doğumdan sonra hızlı gıtsın dıye-Öğretmenimmmm 14 kg alan Ozlac ağlıyoor, tuvalete gidebilir miyiz
Kız 5 kg nedir ya, bebiş nerede????
Ben de 56 ile başladım. Senin boyun uzundur sanırım, ben 1.60ım Çok alınca çabuk veriliyor bence, önemli olan en son kalan dirençli kiloyu verebilmek.. Yaza kadar az da olsa kendimize geliriz bence, uykusuzluk filan bu açıdan işimize yarabilirBen 30 aldım. Piskolojım bozuldu. 57 ile hamile kalfım 87 oldum. Sımdı dua ediyorum. Doğumdan sonra hızlı gıtsın dıye
Bende 1 . 60 . Sıgarayı bıraktıgım. İçin çok aldımmm.ama bı doğum yapayım hayırlı sı ile sureklı. Yürüyüş spor. Olsun inşallah aralıklı oruç devam edecegım. Etrafımdakı bakıslardanda yoruldum. Çok şükür hızlı kılo veren bırıyım.Ben de 56 ile başladım. Senin boyun uzundur sanırım, ben 1.60ım Çok alınca çabuk veriliyor bence, önemli olan en son kalan dirençli kiloyu verebilmek.. Yaza kadar az da olsa kendimize geliriz bence, uykusuzluk filan bu açıdan işimize yarabilir
Ay ne güzel canım maşallah o zaman kolay verirsin. Doğumdan eve geldiğimizde kaç kg gitmiş olacak çok merak ediyorum, sonrasına bakar plan yaparız artıkBende 1 . 60 . Sıgarayı bıraktıgım. İçin çok aldımmm.ama bı doğum yapayım hayırlı sı ile sureklı. Yürüyüş spor. Olsun inşallah aralıklı oruç devam edecegım. Etrafımdakı bakıslardanda yoruldum. Çok şükür hızlı kılo veren bırıyım.
Aynen inşallah yaAy ne güzel canım maşallah o zaman kolay verirsin. Doğumdan eve geldiğimizde kaç kg gitmiş olacak çok merak ediyorum, sonrasına bakar plan yaparız artık
Ay bende 48 buçukla kaldım 55im şu an, inşallah hemen göbek de gider öyle umuyorumAy öyle 1 ay sonra falan kotlarımızı giyebilir miyiz ki? Herkes kilo gitse de karın kalıyor falan diyor. Ben 5 kilocuk aldım heralde eski kıyafetlerimi giyebilirim dimi ^^ kıyafetlerimi çok özledim.