• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
İyi geceler kızlar
Hasta bebişlerimize en kısa zamanda şifa annelerimize güç kuvvet dirayet diliyorum.

Öğretmen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim canım kızlar🪷ücretsiz iznim bitti şu an ayın 16 sıyla beraber ücretsiz izin için okula dilekçemi verdim onlar mem e bildirdiler ancak bugün maaş yatıyor ve iade etmem lazım ancak bir bilgiye sahip değilim. Bu süreci atlatan kızkardeşlerim bilgilendirme yaparsa çok sevinirim 🩷

İyi geceler kızlar
Hasta bebişlerimize en kısa zamanda şifa annelerimize güç kuvvet dirayet diliyorum.

Öğretmen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim canım kızlar🪷ücretsiz iznim bitti şu an ayın 16 sıyla beraber ücretsiz izin için okula dilekçemi verdim onlar mem e bildirdiler ancak bugün maaş yatıyor ve iade etmem lazım ancak bir bilgiye sahip değilim. Bu süreci atlatan kızkardeşlerim bilgilendirme yaparsa çok sevinirim 🩷
Merhaba,
Mutemet size bir kağıt veriyor. O kağıt ile ödenen fazla parayı mal müdürlüğüne yatırıyorsunuz.

Ben izne ayrılacağımı 1 ay önce söylemiştim. Maaşımı ona göre ayarlamışlardı. Hiç uğraşmadım para iadesi ile. Onlar eksik yatırmış oldular. Keşke önceden haberleşmiş olsaydık sen de öyle yapardın.

Merhaba,
Mutemet size bir kağıt veriyor. O kağıt ile ödenen fazla parayı mal müdürlüğüne yatırıyorsunuz.

Ben izne ayrılacağımı 1 ay önce söylemiştim. Maaşımı ona göre ayarlamışlardı. Hiç uğraşmadım para iadesi ile. Onlar eksik yatırmış oldular. Keşke önceden haberleşmiş olsaydık sen de öyle yapardın.
Ay keşke önceden haberleşmiş olsaydık. Çok teşekkür ederim 🩷

Merhaba nasıl geçti sünnetiniz bizde bugün olduk🥴
Merhaba. Aslında kötü değildi ama ben 1 saat aç uykusuz gelsin diye yazıyordu o işi tam ayarlayamadığımdan işlem esnasında aşırı uykusuzdu o yüzden ağladı ama canı acıdığından değildi bence. Eve gelince 1-2 kez ağladı bir daha ağlamadı. Bugün hiç ağlamadı çok şükür 🙏🏻 babasıyla bezine birlikte bardak koyuyoruz sarı kantaron yağı damlatıyoruz şimdilik iyi gidiyor. Sizin nasıldı?

Ahahahah kestir bacım kafam rahatlamıştı banyo rahatlığı etrafta saç yok bence herkesin 1 kere kısa saç kestirmesi lazım😁asker sacına cesaret edemiyosan kısa bir model yaptır
Ben de dayanamayıp küt kestirdim up uzun saçımı çeneme kadar fena olmadı ama ne rqhatmis ya banyo yapmak taramak kurutmak mükemmel gene dökülüyor ama eskisine göre daha azaldı

Ben biraz korkuyorum çünkü hiçbir şey bilmiyormusum gibi. Neyle başlayacağım, nasıl başlayacağım, ne kadar , hangi zamanlarda verecegim vs vs kafam çok karışık
Bizim 4 ay da elma armut ve havuc verin dedi çay kaşığı her gün vermiyorum ama arada veriyorum kilo almadı diye şimdi 5 aylık oldu bakalım neler yapcaz

Kizlar selam sünnet olanlara geçmiş olsun çabucak gelmiş geçmiş olsun hasta olanlara da geçmişler olsun şu 4 ay atağı nezaman biter ya uykuya geçişlerde hep ağlıyor uyumak istiyor ama dalmakta zorlanip ağlıyor sizlerde durum nasıl

Merhaba bizde bugün sünnetimizi olduk sizin dediğiniz gibi yavrum anestezi geçince o ağladı ben ağladım yarın sabah ılık suyla oturmamızı söyledi doktor sizde uyguluyor musunuz inşallah 2. Gün biraz daha hafif geçer sizin nasıl geçiyor siz bizden öndesiniz 🥹
Her cerrahın yoğurt yiyişi farklı sanırım 😅 biz 10 gün boyunca ılık suya oturttuk, ilk bir hafta 5 dakika boyunca batikonlu suya oturdu, sonra durulayıp çıkardık, dikişleri daha kolay döküldü, yarası da çabuk kurudu. Sonraki 5 gün sadece ılık suya oturdu. 2. Güne ağlama olayı bitiyor ama ekstra ilgiye çok ihtiyaçları oluyor 🥲

Ya
Kızlar kayinvalidem bebeğime kimyon vereceğim diye 2 kasık karabiber icirmis .Kafayı yemek üzereyim. Sizce bir şey olur mu
Neee!! Bir şey olmaz umarım da ya bu yaşlılar niye böyleler anlayamıyorum. Eminim çocuğun gazı çocuğu daha az rahatsız ederdi

Kızlar kayinvalidem bebeğime kimyon vereceğim diye 2 kasık karabiber icirmis .Kafayı yemek üzereyim. Sizce bir şey olur mu
Cidden bu insanları anlamakta zorlanıyorum artık. Onların çocuk baktığı dönem bitti keşke anlasalar. İnş bir şey olmaz. Kussa keşke çok iyi olurdu çıkarırdı bebiş. Bence midesi ve kaka yapınca poposunda rahatsızlık olur gibi en fazla inş

Biz de babannemi ziyarete gitmiştik, kahvaltı yapıcaz babannemin kucağındaydı bebeğimiz. Yumurtanın sarısından verecekmiş eşim durdurmuş, ek gıdaya geçmedi daha anne sütü içiyo sadece diye. Bir de biz 3 aylıkken başlıyoduk bunları vermeye falan diyomuş. Ben daha mutfaktan getirilecekkeri taşıyorum oturmadım görmemiştim sonradan eşim söyledi. O da olmasa verirdi kesin ya kimseyle yalnız bırakmamak gerek bebekleri

Biz de babannemi ziyarete gitmiştik, kahvaltı yapıcaz babannemin kucağındaydı bebeğimiz. Yumurtanın sarısından verecekmiş eşim durdurmuş, ek gıdaya geçmedi daha anne sütü içiyo sadece diye. Bir de biz 3 aylıkken başlıyoduk bunları vermeye falan diyomuş. Ben daha mutfaktan getirilecekkeri taşıyorum oturmadım görmemiştim sonradan eşim söyledi. O da olmasa verirdi kesin ya kimseyle yalnız bırakmamak gerek bebekleri
Ben kesinlikle yalnız bırakmıyorum sizde bırakmayın onlar öyle görmüş devam ettirmeye çalışıyorlar. Allah korusun .

Back
X