• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Merhaba canim benimde 8 yasinda bir kizim ve sekiz aylik bir oglum var sat 16 agustos bende adet olmadim ve hamilelik belirtisi yasiyorum uyku halsizlik ve kasiklarimda kramp ...allah herseyin hayirlisini versin test yaptinmi sen canim

idrarda çıkmadı..inşallah değilimdir..sende mi korunuyordun yoksa beklenen bir gebelik mi canım?

T

Test yaptim 2.cizgi silik cikti benim gibi boyle bebegi kucukkn hamile kalan varmi ..lutfn bana destek olun birseyler soyleyin destege cok ihtiyacim var..korunuyorduk halbuki ben sezeryan oldum vede ayni anda kistimi aldi doktor uzyn bir ameliyatti...

ayyy korkmaya başladım..forumda bir arakadaş var onunda 7,5 aylık bebeği var oda hamile..yoksa prezervatiflerde mi bir sorun var ya töbe töbe..herkes korunuyor ama hamile kalıyor..valla sıradaki benim heralde..bende sezeryanım..Allahım adet olayım nolur ya..

canım bu arada bebeğin şubat doğumlu mu?

Ay duygulandim kuzum yazdiklarina Kıyamam sana ben HEP diyorum bizi bizden l başka kimse anlamaz :) ben duymadım daha :KK43: cuma günü allah izin verirse hemen paylascam sizlerle :) hep birlikte güzel güzel geçircez inşallah bu ayları :)
Inşallah güzelim benim bir sonraki randevum a 1 ay var siz olmasanız nasıl gecr ki zaman :)

kızlar okuyorum hepimizde aynı telaşlar duygular ne kadar güzel şeyler bunlar Allah olmayan herkese versin bu duyguları
ben o kadar hassas oldum ki şunu yapsam olur mu olmaz mı şunu yemeliyim mi yavaş hareket ediyorum ani hareketlerden kaçınıyorum 5 haftanın içindeyim hiç birşey yiyesim gelmiyor halsizim...
Ah ah bu hassaslik.
Benim Lahmacun muhabbetine dönücem gene, herseyden korkar olduk, annelik kolay degilki

Inşallah güzelim benim bir sonraki randevum a 1 ay var siz olmasanız nasıl gecr ki zaman :)

Ah ah bu hassaslik.
Benim Lahmacun muhabbetine dönücem gene, herseyden korkar olduk, annelik kolay degilki
midem bulanıyor ama canım bi yandanda lahmacun istedi :70: :)

Ay pardon, ben dün yedim ya maydanoz vardiye içinde burda Tribe girdim meğerse herkes yiyomus

Gözün aydın canım çok sevindim darısı bizim başımıza :)
saol canım cok tesekkurler .dr benı cok strese sokmustu bos gebelık olabılır atan kakp degıl damar olabılır kuretaj ıcın randevu vermıstı saglıklı gebelık olmayabılır vs. ama dun sukur hersey yolunda dedı.sız nıye gerılıyorsunuz ben gormustum kalp atısı sızın gorup rahat etmenız ıcın tekrar cagırdım vs dıye soylendı .neyse man netıce ıns hep devam ederde..sızlerınde ıns guzel haberleıyle sevınırız.Allah hıc bır anneyı bunlarla ımtıhan edıp uzmesın

bende guvendıgım yerlerden yedım dısardan hemde kackere Allaha emanet bısey olmaz ıns. rahat olalım bıraz tadını cıkarın kızlar:)

dikkat etmek gerek sağlıklı ama çok da abartmamalı ilk hamileliğimde 22 kg aldım 4-5 kilosu kaldı bunda dikkat etmeye çalışacağım

sanmam ya neden olsun ki düşük riski filan yoksa
Düşük riski var yatıyorum sürekli

bende guvendıgım yerlerden yedım dısardan hemde kackere Allaha emanet bısey olmaz ıns. rahat olalım bıraz tadını cıkarın kızlar:)
Ben de güvenilir bilindik yerden yedim, eşime diyorum bunda çok maydanoz var, o da kızdı maydanozsuz lhmacunmu olur bolca pismis onlar ye diye :D

K Kimyagerrr canım ben geçen hafta çarşamba ve perşembe üst üste uçağa bindim. dönünce dıme arabayla 4 saatlik bir yola gittim 2 gün sonra döndüm. yani birkaç gün içinde araba ve uçak baya yol yaptım. bende çok tedirgin gittim ama sağolsun muhteşem mayıs anneleri benim içimi rahatlattı. yolculuklarda ve sonrasında da hiçbir sorun yaşamadım. İçin rahat olsun canım. Aklıma geldikçe bol bol dua ettim yolda sadece, ayet iyiyiz miniğimle :) sende miniğinle yeğen görmeye rahatlıkla gidebilirsin bence:KK19::KK60:

kızlar benimde tavsiyem burada herkes hamile yediğiniz aşerdiğiniz şeylerden bahsetmeyin alan olur alamayan olur düşünmemiz lazım bunları

saol canım cok tesekkurler .dr benı cok strese sokmustu bos gebelık olabılır atan kakp degıl damar olabılır kuretaj ıcın randevu vermıstı saglıklı gebelık olmayabılır vs. ama dun sukur hersey yolunda dedı.sız nıye gerılıyorsunuz ben gormustum kalp atısı sızın gorup rahat etmenız ıcın tekrar cagırdım vs dıye soylendı .neyse man netıce ıns hep devam ederde..sızlerınde ıns guzel haberleıyle sevınırız.Allah hıc bır anneyı bunlarla ımtıhan edıp uzmesın
Ay Kıyamam çektiğin sıkıntıya strese bak ya allaha çok şükür en azından sonucu güzel olmuş ne biçim doktorlar bunlar ya bence kadın dogumcu önce güven sevecenlik vermeli. Amin kuzum allah kimseye bole sıkıntılar vermesin cuma gitcem bakalım nasipse günler hemen geçsin istiyorum :)

Her seyden midem bulanir oldu son gunlerde. Yemek yiyemiyorum. 1 kilo vermisim. :KK64:

Doktordan geliyorum isteykn wcde kan geldi hemen doktora gittim cok sukur kese dusmemis kanama yokmus on gun yatak istirahati verdi progesteron mg arttirdi fitil verdi dusik olmasin diye nasip artik

K Kimyagerrr canım ben geçen hafta çarşamba ve perşembe üst üste uçağa bindim. dönünce dıme arabayla 4 saatlik bir yola gittim 2 gün sonra döndüm. yani birkaç gün içinde araba ve uçak baya yol yaptım. bende çok tedirgin gittim ama sağolsun muhteşem mayıs anneleri benim içimi rahatlattı. yolculuklarda ve sonrasında da hiçbir sorun yaşamadım. İçin rahat olsun canım. Aklıma geldikçe bol bol dua ettim yolda sadece, ayet iyiyiz miniğimle :) sende miniğinle yeğen görmeye rahatlıkla gidebilirsin bence:KK19::KK60:
bende doktoruma çıktım hem bi ultrasonla baktırdım malum aynı hastanede olunca böyle oluyo. gayet iyi dedi yolculukta yapabilirsin dedi inşallah bi sorun çıkmaz canım içimi rahatlattın etraftakiler bu kadar küçükken çıkılmaz falan deyince kararsız kalmıştım.

Canım şuan acayip lahmacun çekti.... bencede bundan sonra yemek hakkında birşey yazmayalım kızlar. Hiç aklımda yokken aklıma düştü..

Back