2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hayır canım muhakkak dinlenmek gerek ama benim ilişki bazlı bir kanamaydı ve çocuk ve keseyle alakalı değildi. Kese ve çevresinde de yoktu kanama. Oyüzden rapora gerek yok ded. Ki ben de okul öncesi öğretmeniyim hiç oturamıyorım ve 40 dklık yolum var

Kahverengi leke ise o tutunma kanı diye geçiyor 2 3 gün sürüyor kesiliyor. Kanama kırmızı ise o zaman tehlike oluyor.
1 hafta oldu geçmedi. normal diyolar ama dr kahverengi de olsa düşük riski var demektir dedi.ayakta fazla kalma dedi. inşallah geçer.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/7-ay-sonra-hamile-kalmak.755822/#post-37022172

bu başlığı açmış kendi,oku istersen canım..

bu arada olan oldu,dilerim sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın bebeğini..sanırım bende hamileyim..yarın kan vereceğim..benimde sezeryan..Rabbim güç kuvvet versin bizlere ne deyim

ben de öğretmenim. nöbetimin olduğu gün 7 saat dersim de var. hiç oturamicam yani. eğer bu riskliyse gerekirse rapor felan alırım. dr bana fazla ayakta kalma dedi. zaten biraz yorulunca artıyo lekelenme.

Amin canim amin......baglanti icin tesekkur ederim ..senin hakkindada hayirlisi olsun arkadasim...allah kolayligini verir insallah yarin testten sonra banada haber et canim ...

ben de öğretmenim. nöbetimin olduğu gün 7 saat dersim de var. hiç oturamicam yani. eğer bu riskliyse gerekirse rapor felan alırım. dr bana fazla ayakta kalma dedi. zaten biraz yorulunca artıyo lekelenme.

Merhaba sizi endişelendirmek istemem ama ben diğer arkadaşlarımdan biraz daha katı olacam bu konuda çünkü bir dusuk yaşadım ve bana Progestan verdi ve istirahat dedi şimdiki doktorum kanama veya dusuk belirtisi olmadığı halde ayakta fazla durma sıfır is diyor bence rapor alabilirseniz alın kahverengi uzun süreli lekenin sonu kırmızı olabilir dinlenin ne olur ne olmaz hiç endişelenmeyin ama bol bol ayak altında yüksek bişey olacak sekilde uzanin eğer ağrınız varsa o da geçecektir insallah. .. keşke birileri bana bunlari zamanında deseydi dedigim için size de yazdım. .. ama bence de 1 hafta sorun çıkmadiysa inşallah çıkmaz da bundan sonra, tedbirinizi alın içinizi ferah tutun ....

S a şimdi başka bi Dr geldim boş gebelik kürtaj olmam gerekiyor.cuma günü kendi Dr tekrar randevum var onda kürtaj olurum sanırım o gün.rabbim hepinizin bebişlerini size bağışlasın.(

Çok üzüldüm hayirlisi olsun hakkınızda.. ama bence bir kaç doktora teyit ettirmeden kürtaj olmayın çünkü ben bir çok dış gebeliğin bile aslında normal olduğunu çok duydum akrabalarımda.

iyi akşamlar arkadaşlar, kürtaj olmak durumunda kalan arkadaşlara sabır ve sağlık diliyorum hakkımızda hayırlısını versin Allahım...
bugün beta değerime baktırdım malum riskli gruptaydım;değer 1313 çıktı, son adet tarihim 19 ağustos idi. sizler keselerinizi ve kalp atışlarınızı ne zaman duydunuz? bu cumartesi gitmeyi düşünüyorum, çok tedirginim kalp atışını duyabilir miyim sizce?

Çok geçmiş olsun Allah hayırlısını versin..

Gecmis olsun bugun hastanede biriyle konustum onada ilk basta kese bos demisler ama sonrasinda sekizinci haftada kalp atisi duyulmus seninki kesinmi

Rabbim yardimcin olsun.

Çok üzüldüm hayirlisi olsun hakkınızda.. ama bence bir kaç doktora teyit ettirmeden kürtaj olmayın çünkü ben bir çok dış gebeliğin bile aslında normal olduğunu çok duydum akrabalarımda.
Allah razı olsun hepinizden.bu 3 Dr canım kesede bişi yok detaylı ıltrasyonda bakıldı.3 de aynısı söylüyor cımada kürtaj sanırım kendi doktorumda

neden riskli oluyo? benim de sat 19 ağustos

canm hayırlı olsun keseyi görebilirsin ama kalp atışı için erken sanki bidahaki hafta sonu gidebilirsin

Allah razı olsun hepinizden.bu 3 Dr canım kesede bişi yok detaylı ıltrasyonda bakıldı.3 de aynısı söylüyor cımada kürtaj sanırım kendi doktorumda

Hayirlisi o zaman.. uzmeyin kendinizi nasip boyleymis...Kürtaj sonraki hamilelikler için sıkıntı yaratan bir durum değil. Ve ağrı sizi için de korkmayın hersey bitmiş oluyor siz gözünüzü açtığınızda. .. Allahım kolaylıklar versin...

canm hayırlı olsun keseyi görebilirsin ama kalp atışı için erken sanki bidahaki hafta sonu gidebilirsin
çok teşekkür ederim canım, doktora geçen hafta gitmiştim iki hafta sonra gel dedi(yani haftaya çarşamba çağırdı) ama bahsettiğim çok panik durumdayım aklıma sürekli birşeyler takılıyor-kan pıhtılaşması mı var, sağlıksız gebelik mi...o nedenle ben cumartesi gitmek istedim-hani en azından keseyi falan görsek bir nebzede olsa rahatlıcak mışım gibi hissediyorum...

Dusuge kaesi dozunu yukseltti off su uc ay bi geceydi su tehlikeler biteydi ucuncu bebegim ilk ikisi dustu aetik biktim
Canım benim haklısın bole düşünmekte ama işte sen elinden geleni yapiyosun bol bol dua edip doktorların dediklerini yapmaktan başka çare yok senin için dua ediyorum

Şuan 6+2 yim kuzum 12 ağustos son adetim valla ikinci gebeligimin tadını çıkar cam diyodum ama bi şu cuma gelsin nasipse birazcik rahatlicam :) haber ver sende bebis ten :)

daha önce bir kürtajım var,9 haftalıkken kalp atışı alınamadı,aradada bir boş gebelik geçirdim o nedenle...sen doktora gittin mi peki ne durumdasın?
dün gittim. bhcg 867 çıktı. keseyi gördük. bebeği görmek için haftaya salıya randevu verdi. bu arada lekelenmem var kahverengi. progestan verdi ama dün içtim fenalaştım bana dokundu acile gittim. sonra dr vajinal jel verdi. peki bu kan pıhtılaşması nasıl bişey oluyo?

Izmirli hanımlar Dr kime nereye gidiyorsunuz ben izmir Dr larını pek bilmem ama sgk anlaşmalı bir yere gitmek istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum
Canım özel muayehane gidiyorum ama ege Pol sgk anlasmali doktorları ve hizmeti çok iyi tavsiye ederim

Kızlar ya Boğazlarım ağrıyor gebelikte ıhlamur mu serbestti ada çayı mi

bebeğe anneden giden kan pıhtılaşıyor canım,dolayısıyla bebek sağlıklı olsa bile bebekle anne arasında sağlıklı kan akışı sağlanamadığı için bebek kaybediliyor, benim ablam üç kez düşük yaptı dördüncüde sorunun kan pıhtılaşması olduğu anlaşıldı ve nihayet iğne tedavisiyle bebeklerini kucağına aldı çok şükür...doktoruma bende danıştım ablamdan bahsettim ve genetik bir yanı olabilir mi dedim olabilir dedi..ama bana herhangi bir test yapmadı ya da ilaç vermedi-o nedenle endişeliyim bende...danıştın mı doktoruna peki lekelenme nedenini?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…