• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    102
Tahmini doğum tarihi 15-16 Şubat olanlar patır patır doğurdu. Benimkisi 24 Şubat. Ben de hiçbir belirti yok. Endişelenmeli miyim? Böyle belirti yokken küt diye doğuruluyor mu?

Doğurunca da burada buluşup dertleşeceğiz dimi? Evde sıkılırım ben 😂 bir de vajinal doğuran biri sürecini anlatsa keşke. Bize moral ve taktik verse...
Benimkide 15 ten sonra korkarak bekliyorum 🫣 şubatı görmeyeceğim diye 😁 zamanında dogacak bebiş olacakmı acaba grupta 😁

En azından normal olup olmadığını bilirsiniz tansiyonunuzun. Şişlik devam ediyor mu? Doktora gidince muhakkak sorun böyle böyle oldu diye.
Tamamen geçmiş değil ama geceki kadar da değil hafiflemiş tansiyonu da olceyim bi gariplik var mi diye, yarın da doktora yine sorarim

Tahmini doğum tarihi 15-16 Şubat olanlar patır patır doğurdu. Benimkisi 24 Şubat. Ben de hiçbir belirti yok. Endişelenmeli miyim? Böyle belirti yokken küt diye doğuruluyor mu?

Doğurunca da burada buluşup dertleşeceğiz dimi? Evde sıkılırım ben 😂 bir de vajinal doğuran biri sürecini anlatsa keşke. Bize moral ve taktik verse...
planlı sezaryen olmasa bende de tık yok 9 gün kaldı diyor uygulama oluyormuş öyle bir anda da

Banada 17 Şubat demişti ilk zamanlar son randevumda Şubat ilk haftası gibi tahmin ediyorum ebet ya vajinal doğum yağanlar yazsa bize keşke kaç saat sancı çekti sr nasıl ilerledi

Artık hepimiz çişimizi kontrol edeceğiz bu gidişle 🤣bana doktor haftaya tahmin ediyorum gelirdi dedi.dün çok kötüydüm biraz egzersiz yapmıştım birazda eşim ile temizlik yaptık ben çok iş yapmadım aslında kristallerim oynadı sanırım felaket bir baş ağrısı uyurken bir baş dönmesi çok çok kötüydü şimdi iyi gibiyim sanki :KK51: bugün de kiraladığım lohusa sabahlığı ve Şalı geldi duygusal anlar yaşandı :cry:Rabbim inşallah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin yavrularımızı :KK37:doğuranlarında yavrularını sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin

Doktora ısrarla sordum ama bebek iri bebek, seker riski de var. Doktor bana ben risk almam sana da risk alma derim, omuz yakilmasi, karin sıkışması riski var dedi. Aileden gelen seker var bende, esim iri bebek dogmus ve daha önce de bir düşük bir kimyasal olunca eşimle korkuyoruz. 5 hafta evvel perinatolog da bana risk alma sezaryen ol dedi. Almanya da doktora gittim o da bana aynisini söyledi. Yoksa en azından denemek istiyordum. Korku ustun geliyor maalesef.
Bebeginiz kac kg acaba ? 31.Haftadayken benim bebegede iri dedi dr. Bende gebelik sekeri yok ama ailede seker var ve esimde iri dogmus. Sizi okuyunca korktum bende. Bide devlette dogum yapicam. Orda bu kriterleri ciddiye alipta sezaryene alirlarmi acaba pek sanmiyorum ama

Merhaba sevgili anneler. Doğum yapanları çok tebrik ederim. Benim tahmini doğum tarihim 8 Şubat. Ama ben aylardır 5 Şubatta doğsun diye bebeğimle konuşuyorum kendimi öyle şartladım. (Bir arkadaş tavsiyesi ile , ya tutarsa hesabı 😁) Şuan normal doğumu bekliyorum ve her gün 5 şubatta gel oğlum diye konuşuyorum 🙈henüz vakti olanlar kendini öyle şartlandırsın bakalım belki gerçekleşir 🙈🙈

yok valla kuzum ödem inince onlar da düzeliyor el ayak şişer şu içmekten başka da yolu yok doğumdan sonra geçecek yalnız elinde hissizlik olur. o kadar. ayy 5. hamilelik olunca tüm tuşlara basmış oluyorum
Aynen oglak_kadini oglak_kadini hepsini söylemiş öyle acil bir durum değil ama zor hissiyat kaybı hele emzirmeye çalışırken daha zorlaştırıyor sürreci

Back