• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    103
Bende şimdi çıktım doktordan kızlar, doktor 35e geldin artık doğsa da sıkıntı yok dedi 2500 gram olmuş 47 cm🥹 kan sulandırıcıyı kestirdi. Ben yatmaya devam mı dedim artık o kadar yatmana gerek yok bence 38i bekler diye düşünüyorum dedi. 10 şubatta çağırdı o gün sezaryen günü belirleriz bir aksilik olmazsa dedi🫠 su gelme meselesini de sordum. Su gelirse banyo yapacak vaktimiz vs oluyormuş doğum olacak diye değil de enfeksiyon olacak diye hastaneye gidin diyorlarmış

Benim gece önce sağ aonra sol elim parmaklarımı sıkıp yumruk yapamadim sol elim de gece aynı hale gelmişti 6 gibi fark ettim sonra geri yattım 10 gibi hafiflemisti. Odemden şişti galiba emin değilim bunu yaşayan varsa nedir bu tek sebebi ödem mi ¿
Benim de 2 haftadır neredeyse anlattığın gibi canım. Hatta geçen sabah diş fırçalarken fırçayı tutmakta zorlandım. Doktor normal dedi, bol su önerdi. Gece kalktığımda bileklerimi kıvırıyorum, ileri geri hareket ettiriyorum. Gün içinde geçiyor Allahtan

Tahmini doğum tarihi 15-16 Şubat olanlar patır patır doğurdu. Benimkisi 24 Şubat. Ben de hiçbir belirti yok. Endişelenmeli miyim? Böyle belirti yokken küt diye doğuruluyor mu?

Doğurunca da burada buluşup dertleşeceğiz dimi? Evde sıkılırım ben 😂 bir de vajinal doğuran biri sürecini anlatsa keşke. Bize moral ve taktik verse...
Benim de 25 Şubat. Bende de ağrı sancı bir şey yok şimdilik. Doktora söylediğimde 36 dan sonra olmasını bekliyoruz zaten dedi, yarın doluyor 36 da 😕Sadece oğluşum poposunu ya da sırtını dayıyor bir sağa bir sola, o kadar. Artık hareket alanı daraldı kıyamam. Annem sürekli ne olacağı belli olmaz sen hazırlıklı ol diyor ama ben 40a kadar dursun istiyorum nedense, hiç erken geleceği ihtimalini düşünmek istemiyorum 😂 korkudan mı bilmiyorum 🫣

Ben hamileliği sevdim. Bebisle gezmeyiz içimde olmasını.. bu zamanları da ozlerim galiba. Bazen meraktan hemen gelsin istiyorum bazen böyle çok güzel her şeyden korunaklı doye benle kalsın istiyorum 🥹
Avm ye gittik bugün, yok anacım yürüyemiyorum ben artık. Ağır aksak, penguen yürüyüşüne başlamışım ben. Bu zamana kadar ben de seviyordum hamileliği yoksa 🥹 bir de kadınlar acır gözlerle bakıyordu bana 😂 atarız bebeğimizi arabasına fıldır fıldır kaldığımız yerden gezmelerimize devammmm 🤩

Geçmiş olsun canım ve hayirli olsun 🌸🌸☺️☺️☺️

Kız doğuruyon sandim nxnxjjxxjd

Hayırlı olsun canim 🥹🥹🥹🥹❤️
Kız sorma bende öyle sandım beni bi gör far görmüş tavşan gibi kala kaldım şaşkın şaşkın. Kocamı mı uyandırsam beklesem mi duş mu alsam diye düşünmelere başladım sonra. Kız durdum bide aynada karnımı görünce ağlamaya başladım bidaha karnımda hissedemiycem bu haline çok alıştım çok güzel hamilelik geçirdim kızım bana hiç zorluk çıkarmadın diye için için ağla ağla öldüm. Sonra bi aydınlanma geldi aaa su gelmiyor bidaha diye 🤣🤣🤣
gitmen lazım bebekten olabilir öyle ise enfeksiyon olur bebeğin kesesine geçer. böyle bir risk almazdım.
Aşkım devamı gelmeyince gitmedim tabiki riskli ama sabaha kadar uyumadım hiç su gelişi olmadı
Artık evde kaderine teslim ol. Bişey desen sana hastaneye mi git diyelim ne diyelim bilemedik 😂😂😂 doğunca iyice mıncır onu haketti😅
Kıyabilir miyim bilmiyorum ya ne olursa olsun dün gece doğacağını sandığım an kızım bana hiç zorluk çıkarmadın hamilelik boyunca diye ağladım halbuki ki 32. Haftadan beri sancım var 🤣🤣🤣🤣 Analık bunu gerektirir

Kız sorma bende öyle sandım beni bi gör far görmüş tavşan gibi kala kaldım şaşkın şaşkın. Kocamı mı uyandırsam beklesem mi duş mu alsam diye düşünmelere başladım sonra. Kız durdum bide aynada karnımı görünce ağlamaya başladım bidaha karnımda hissedemiycem bu haline çok alıştım çok güzel hamilelik geçirdim kızım bana hiç zorluk çıkarmadın diye için için ağla ağla öldüm. Sonra bi aydınlanma geldi aaa su gelmiyor bidaha diye 🤣🤣🤣

Aşkım devamı gelmeyince gitmedim tabiki riskli ama sabaha kadar uyumadım hiç su gelişi olmadı

Kıyabilir miyim bilmiyorum ya ne olursa olsun dün gece doğacağını sandığım an kızım bana hiç zorluk çıkarmadın hamilelik boyunca diye ağladım halbuki ki 32. Haftadan beri sancım var 🤣🤣🤣🤣 Analık bunu gerektirir
Gerçekten hiç zorluk çıkarmadı. 😂😂😂

Daha yapılacak işlerim var. Bir de henüz 36. hafta. İçerde ne kadar kalsa kardır bebiş için.
Ben aşırı tez canlı olduğum için her işimi hallettim 1 ay öncesinde şükür ki be kadar kalsa kardır bilemem doktorlar ne diyorsa ben ona uyma kafasındayım belki fazlasıda zarardır bilemeyiz
Ben de ya vakti gelince küvoz riskini atınca insan doğurmak istiyor, ben çok zorlanıyorum artık yatması kalkması, kişisel bakım bile cok zor. Tüm dişiliğim gitmiş gibi hissediyorum 😬😬
sorma ya dişilik mişilik kalmadı kalpli pijamalarımı giymekten başka dişilik yok🤓 canım eşimin bosbol pijamalarını giymek istiyor ama yapma kızım etme kızım salma o kadar da diyip durdurmaya çalışıyorum kendimi 🤣

Benim de 25 Şubat. Bende de ağrı sancı bir şey yok şimdilik. Doktora söylediğimde 36 dan sonra olmasını bekliyoruz zaten dedi, yarın doluyor 36 da 😕Sadece oğluşum poposunu ya da sırtını dayıyor bir sağa bir sola, o kadar. Artık hareket alanı daraldı kıyamam. Annem sürekli ne olacağı belli olmaz sen hazırlıklı ol diyor ama ben 40a kadar dursun istiyorum nedense, hiç erken geleceği ihtimalini düşünmek istemiyorum 😂 korkudan mı bilmiyorum 🫣
Ben sancıyı çağırdım galiba. Bebek hareket ettikçe karnım kasılıyor.

Ben aşırı tez canlı olduğum için her işimi hallettim 1 ay öncesinde şükür ki be kadar kalsa kardır bilemem doktorlar ne diyorsa ben ona uyma kafasındayım belki fazlasıda zarardır bilemeyiz

sorma ya dişilik mişilik kalmadı kalpli pijamalarımı giymekten başka dişilik yok🤓 canım eşimin bosbol pijamalarını giymek istiyor ama yapma kızım etme kızım salma o kadar da diyip durdurmaya çalışıyorum kendimi 🤣
Ben o fasla da gectim eş pijaması tişortu, cünkü hiç birşeyim olmuyor :( doğumdan sonra da nasıl toparlanacaksak , belli bir sure zor olacak 🙈

Şuan ustumdeki tişört, altimdaki eşofman esimin (gecenlerde boxerina da el koydum aşırı rahat bir şeymiş kendimize eziyet cektiriyormuşuz sjnxjsnxksjdj) bi de polar hirkasi var yanimda uzaniyorum suan kalkınca onu alcam üstüme 😂😂😂

Arkadaşlar herkesin iyi dilekleri için teşekkürler bu arada tek tek alıntılayamadım❤️❤️❤️

Bebiş de ben de iyiyiz alışmaya çalışıyoruz sezaryen sürecim gayet iyiydi ama sonrası epidural biraz sancılı geçti bir de hiç uyuyamadım bebeği kontrol etmekten
:/
ama halledeceğiz bir şekilde. Dualarınızı isteriz.

Hepinize hayırlı doğumlar dilerim

Ben o fasla da gectim eş pijaması tişortu, cünkü hiç birşeyim olmuyor :( doğumdan sonra da nasıl toparlanacaksak , belli bir sure zor olacak 🙈

Şuan ustumdeki tişört, altimdaki eşofman esimin (gecenlerde boxerina da el koydum aşırı rahat bir şeymiş kendimize eziyet cektiriyormuşuz sjnxjsnxksjdj) bi de polar hirkasi var yanimda uzaniyorum suan kalkınca onu alcam üstüme 😂😂😂

Ben pek kilo almamama rağmen o moddayım uzun süredir. Çünkü rahat! Hamile değilken de hep eşimin kıyafetlerine dadanırdım. Kumaşını iyi seçiyor mübarek 😂

Bu arada sancım geçti. Bebiş popişini dikince oluyor heralde. Çok ayakta durdum bugün. Klasör falan taşıdım. Artık kendime hamile olduğumu hatırlatmam lazım.

Back