- 12 Aralık 2012
- 2.788
- 3.348
- 208
- Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi
- 1 Ocak 1970
B.evlerdeyim canım, tüm gün mü gidiyor kreşe?Neresindensin tatlım? Biz 1 aydır gidiyoruz. Ben bayrampaşa bu arada
Bir de senin eski üyelik ismin neydi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
B.evlerdeyim canım, tüm gün mü gidiyor kreşe?Neresindensin tatlım? Biz 1 aydır gidiyoruz. Ben bayrampaşa bu arada
Bayağı yakınmışız :) eski üyeliğim edatuccarB.evlerdeyim canım, tüm gün mü gidiyor kreşe?
Bir de senin eski üyelik ismin neydi?
Ben de kısmet olursa yeni okul döneminde özele vereceğim, artık o zamana kadar 4'ü dolduruyor tam gün vereceğim.Bayağı yakınmışız :) eski üyeliğim edatuccar
Kreşe 10.30da giriş yapıyor 15.30 da çıkıyor. Bir kaç ay denemek için yolladım ben 2. Dönemde. Aslında erken ama,işte.. saat 12 öğle yemeği 3 te meyve yeyip eve geliyorlar aralarda dini ders deney etkinlik oyun vs yapılıyor bizimki sübyan okulu
350 ₺ tatlımBen de kısmet olursa yeni okul döneminde özele vereceğim, artık o zamana kadar 4'ü dolduruyor tam gün vereceğim.
Yarım gün için ne kadar ödüyorsun canım sen?
Tam gün için bu civarda bizim en az 1000 tl fiyatlar..
Bence çok çok iyi350 ₺ tatlım
Evet canım ama cok hastalandi sanirim erteleyecegim alipBence çok çok iyi
İyi bulmuşsun cidden arkadaşım. Bende araştırmaya başlayacağım.
Selam, 2 Eylül'den sonra deneyimlerimi anlatabilirim, henüz başlamadıKızlar merhaba kreş deneyimleriniz nasıl gidiyo :)
Aaa öyle mi, çok geçmiş olsunEvet canım ama cok hastalandi sanirim erteleyecegim alip