2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Teşekkür ederim. İnşallah.
Kucaktayken başını ve gövdesini geriye doğru atıyor. Dönmeye başlamadı, denemiyor bile. Oturmak istemiyor. Yüzüstü pozisyonda ellerini ve ayaklarını hiç hareket ettirmiyor, önündeki oyuncağa falan uzanmıyor asla, kollarından destek alıp gövdesini yukarı kaldırmıyor, koyduğum gibi duruyor yani ve beş dakika içinde ağlamaya başlıyor. Kasları yorulduğu içinmiş. Sırtüstü yatarken başını gövdesini kaldırmaya çalışmıyor, sadece yatıyor. Kaslarında sertlik var. Çok daha önce farkederdim de kolikti benimki, gaz sancısından kendini kasıyor sandım. Bu hareketleri gecikince doktora gidelim dedim, bir de işte anlık dalmaları var.
Prematüreydi sanırım bir de zor bir doğum olmuştu galiba. Hatırlıyorum senin sürecini. Uzun zaman haber alamamıştık senden.
Doğru aslında kolik olunca insan birçok şeyi ona bağlıyor. 😔

Prematüreydi sanırım bir de zor bir doğum olmuştu galiba. Hatırlıyorum senin sürecini. Uzun zaman haber alamamıştık senden.
Doğru aslında kolik olunca insan birçok şeyi ona bağlıyor. 😔
Evet 31 haftalık doğdu. Çok şükür o günler geçti, yavrum kucağımda ya inşallah bunlar da geçecek.

Dişleri kaşınıyor olabilir. Damaklarını kaşıyacak bir şey verip, ellerinizi temizce yıkadıktan sonra soğuk bir parmak olabilir bu, sonrasında uyutmayı deneyin.
Herhangi bir şeyde gelmiyor elime . Kaşımaya çalışıyorum ama parmağımı emmeye çalışıyor . Kaşımaya izin vermiyor 😔

Back
X