Senden de ozur dilerim canım bilemedim cahilligime ver, yediğimi söylemek değildi niyetim, sadece korkmustumVallahi benimde cekti
Merhaba kizlar bende doktordan geldim bugun 6+4 haftalik dedi alti hafta sonra ikili test yapilacakmis sizde yaptiracak misiniz?bende doktoruma çıktım hem bi ultrasonla baktırdım malum aynı hastanede olunca böyle oluyo. gayet iyi dedi yolculukta yapabilirsin dedi inşallah bi sorun çıkmaz canım içimi rahatlattın etraftakiler bu kadar küçükken çıkılmaz falan deyince kararsız kalmıştım.
Ayy estagfurullah afiyet bal kan olsun minnakina ve sanaS
Senden de ozur dilerim canım bilemedim cahilligime ver, yediğimi söylemek değildi niyetim, sadece korkmustum
Helal olsun canım, korktuğun için yazdığını biliyorum. Ama böyle konularda hepimiz daha dikkatli olalım bundan sonra. Afiyet olsun sana ve bebişe...Özür dilerim canım hakkını helal et
Sağol cnm benimmmmmmmAyy estagfurullah afiyet bal kan olsun minnakina ve sana
Sağol kuzummmHelal olsun canım, korktuğun için yazdığını biliyorum. Ama böyle konularda hepimiz daha dikkatli olalım bundan sonra. Afiyet olsun sana ve bebişe...
hamilelikte düşük tansiyon normal bebeğin iyi olduğunu ve iyi beslendiğini gösterirmiş doktorum söylemişti yüksek tansiyondan korkmak gerekirmişKızlar bugün kaydımı sağlık ocağında yaptırdım tansiyon ölçüler 9a6 çıktı bu progestan tansiyonu çok düşürüyor
Iyi bari, ben halbuki normalde tuz yemem şimdi hep tuzlu yiyorumhamilelikte düşük tansiyon normal bebeğin iyi olduğunu ve iyi beslendiğini gösterirmiş doktorum söylemişti yüksek tansiyondan korkmak gerekirmiş
Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm yormadan artık kendini daha fazla dikkat etcen gerçekten hep yatak şu tehlikeli dönemde sadece lavaboya kalk allah korusun inşallah bebisiniDoktordan geliyorum isteykn wcde kan geldi hemen doktora gittim cok sukur kese dusmemis kanama yokmus on gun yatak istirahati verdi progesteron mg arttirdi fitil verdi dusik olmasin diye nasip artik
Bnde gunde 200 mg sabah aksam icicem sersem gibi oldum tuzdan uzak dur canim siskinlik yapar cok rahatsz olursnKızlar bugün kaydımı sağlık ocağında yaptırdım tansiyon ölçüler 9a6 çıktı bu progestan tansiyonu çok düşürüyor
Korunuyorduk canim...olanli degildi..evet oglum subat dogumlu 15 subat sezeryan..adet olmadim olurum diye bekledim baktim yok bende test aldim yaptim silik cikti yani hamileyim canim ...cumartesi doktora gidecegim..nasil olur bilmiyorum canim ..forumda hamile dedigin arkadas sezeryan mi pekiayyy korkmaya başladım..forumda bir arakadaş var onunda 7,5 aylık bebeği var oda hamile..yoksa prezervatiflerde mi bir sorun var ya töbe töbe..herkes korunuyor ama hamile kalıyor..valla sıradaki benim heralde..bende sezeryanım..Allahım adet olayım nolur ya..
canım bu arada bebeğin şubat doğumlu mu?
Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm yormadan artık kendini daha fazla dikkat etcen gerçekten hep yatak şu tehlikeli dönemde sadece lavaboya kalk allah korusun inşallah bebisini
KOrkUmdan wc ye kalkamiyorum cok korkuyorumCanım çok geçmiş olsun çok üzüldüm yormadan artık kendini daha fazla dikkat etcen gerçekten hep yatak şu tehlikeli dönemde sadece lavaboya kalk allah korusun inşallah bebisini
canm çok geçmiş olsun ben doktorum bana günde 600 mg vermişti ya nden öyle acabaBnde gunde 200 mg sabah aksam icicem sersem gibi oldum tuzdan uzak dur canim siskinlik yapar cok rahatsz olursn
Amin canım ah yavrum metanetli ol KıyamamS a şimdi başka bi Dr geldim boş gebelik kürtaj olmam gerekiyor.cuma günü kendi Dr tekrar randevum var onda kürtaj olurum sanırım o gün.rabbim hepinizin bebişlerini size bağışlasın.(
Bu ilaçlar çok sersem ediyor yaaBnde gunde 200 mg sabah aksam icicem sersem gibi oldum tuzdan uzak dur canim siskinlik yapar cok rahatsz olursn
yomus canım yaa... dun baktık kalbıde atıyo artık.. :)bişey yokyur inşallah canm ya
Dusuge kaesi dozunu yukseltti off su uc ay bi geceydi su tehlikeler biteydi ucuncu bebegim ilk ikisi dustu aetik biktimcanm çok geçmiş olsun ben doktorum bana günde 600 mg vermişti ya nden öyle acaba
hadi gözün aydın çoook sevindimyomus canım yaa... dun baktık kalbıde atıyo artık.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?