• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
bende doktoruma çıktım hem bi ultrasonla baktırdım malum aynı hastanede olunca böyle oluyo. gayet iyi dedi yolculukta yapabilirsin dedi inşallah bi sorun çıkmaz canım içimi rahatlattın etraftakiler bu kadar küçükken çıkılmaz falan deyince kararsız kalmıştım.
Merhaba kizlar bende doktordan geldim bugun 6+4 haftalik dedi alti hafta sonra ikili test yapilacakmis sizde yaptiracak misiniz?

Kızlar bugün kaydımı sağlık ocağında yaptırdım tansiyon ölçüler 9a6 çıktı bu progestan tansiyonu çok düşürüyor

Kızlar bugün kaydımı sağlık ocağında yaptırdım tansiyon ölçüler 9a6 çıktı bu progestan tansiyonu çok düşürüyor
hamilelikte düşük tansiyon normal bebeğin iyi olduğunu ve iyi beslendiğini gösterirmiş doktorum söylemişti yüksek tansiyondan korkmak gerekirmiş

S a şimdi başka bi Dr geldim boş gebelik kürtaj olmam gerekiyor.cuma günü kendi Dr tekrar randevum var onda kürtaj olurum sanırım o gün.rabbim hepinizin bebişlerini size bağışlasın.:((

Doktordan geliyorum isteykn wcde kan geldi hemen doktora gittim cok sukur kese dusmemis kanama yokmus on gun yatak istirahati verdi progesteron mg arttirdi fitil verdi dusik olmasin diye nasip artik
Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm yormadan artık kendini daha fazla dikkat etcen gerçekten hep yatak şu tehlikeli dönemde sadece lavaboya kalk allah korusun inşallah bebisini

Bnde gunde 200 mg sabah aksam icicem sersem gibi oldum tuzdan uzak dur canim siskinlik yapar cok rahatsz olursn

ayyy korkmaya başladım..forumda bir arakadaş var onunda 7,5 aylık bebeği var oda hamile..yoksa prezervatiflerde mi bir sorun var ya töbe töbe..herkes korunuyor ama hamile kalıyor..valla sıradaki benim heralde..bende sezeryanım..Allahım adet olayım nolur ya..

canım bu arada bebeğin şubat doğumlu mu?
Korunuyorduk canim...olanli degildi..evet oglum subat dogumlu 15 subat sezeryan..adet olmadim olurum diye bekledim baktim yok bende test aldim yaptim silik cikti yani hamileyim canim ...cumartesi doktora gidecegim..nasil olur bilmiyorum canim ..forumda hamile dedigin arkadas sezeryan mi peki

Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm yormadan artık kendini daha fazla dikkat etcen gerçekten hep yatak şu tehlikeli dönemde sadece lavaboya kalk allah korusun inşallah bebisini
KOrkUmdan wc ye kalkamiyorum cok korkuyorum

merhaba canlarim bu sabah dayanamadim doktora gittim devlet hastahanesine. bebisi gorduk kalp atisini ilk kez duydum cok guzeldi kiyamam ona ben. yasiyor dusuk tehlikem yokmus ama kahve rengi kanaman dusuk sikayeti dedi. sikayetlerin o yonde dedi. ama kese etrafi kese ici temiz bebek saglikli dedi. progestan 100 mg gunde iki kez verdi dinlen dedi. radyoloji uzmani sadece dinlenmen yeterli demisti oysa. kendi doktorum bilmiyor henuz devlet hastahanesjne gittigimi. progestana baslamadim agrim filan yok o kahve rengi lekede durdu gelmiyor dunden beri bi daha. persembe gunu kendi doktorumda randevum var bakalim ne diyecek.

bugün doktor amcamız 6 haftalık olduğumuzu ve daha çok küçük olduğumuzu aklp atışlarımızın daha yeni yeni atmaya başladığını söyledi, 20 gün sonra tekrar kontrole gitcez :KK46::nazar::nazar:

S a şimdi başka bi Dr geldim boş gebelik kürtaj olmam gerekiyor.cuma günü kendi Dr tekrar randevum var onda kürtaj olurum sanırım o gün.rabbim hepinizin bebişlerini size bağışlasın.:KK43:(
Amin canım ah yavrum metanetli ol Kıyamam
Bnde gunde 200 mg sabah aksam icicem sersem gibi oldum tuzdan uzak dur canim siskinlik yapar cok rahatsz olursn
Bu ilaçlar çok sersem ediyor yaa

Back