Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bezler genelde kiloya göre uyuyor canım. Kaç kilo oldu ona göre bezin üstünde de yazar şu-şu kilo arası diye. Bizim bebek 4300 civarı olunca sleepy 2 ye geçtik daha 18 günlük falandı.35 günlük oldu bebeğim sizce 2 numaralı Molfix büyük mu olur ? Siz hangi marka kaç numara kullanıyorsunuz?
Canım biz bugün bı aylık olduk 1 numara anca oluyor kızıma birle iki arasında çok fark yok bnde ikisi de var sana foto atarım birazdan. Bel kısmı Cok esnek 15 günlükken 4 kiloydu şimdi olsa olsa 4.5 kilodur35 günlük oldu bebeğim sizce 2 numaralı Molfix büyük mu olur ? Siz hangi marka kaç numara kullanıyorsunuz?
İşte bu kanayan bir yaraGece emzirip uyuttuğunuz bebeklerin gazını çıkarıyorsunuz benimkini çıkartırlen uyanıyor bi daha da uyumuyor
35 günlük oldu bebeğim sizce 2 numaralı Molfix büyük mu olur ? Siz hangi marka kaç numara kullanıyorsunuz?
Zaten çıkaramıyor çıkarırken de uyanıyor tamamen aynı senaryo birde üstüne hıçkırık tutuyor sil baştanGece emzirip uyuttuğunuz bebeklerin gazını çıkarıyorsunuz benimkini çıkartırlen uyanıyor bi daha da uyumuyor
Hele sonra hıçkırık tutuyor birde onun geçmesini beklerken kac saat geçiyor sil baştanCanım biz bugün bı aylık olduk 1 numara anca oluyor kızıma birle iki arasında çok fark yok bnde ikisi de var sana foto atarım birazdan. Bel kısmı Cok esnek 15 günlükken 4 kiloydu şimdi olsa olsa 4.5 kilodur
İşte bu kanayan bir yaraçıkarmadan yatirsan yarım saat olmadan gazla uyanıyor çıkarmaya çalışsam uykusu dağılıyor uyutmuyo gaizni da çıkaramıyor. Benim kız gece gaz çıkaramiyor ya
![]()
Ben kullanıyorum gayet rahat ve güzel bizde 34. Gündeyiz babasının düzgün bağlayamadığı zamanlar haricinde bol gelip sızma yapmadı35 günlük oldu bebeğim sizce 2 numaralı Molfix büyük mu olur ? Siz hangi marka kaç numara kullanıyorsunuz?
Ben uykulu sekilde besliyorsam geri yatiriyorum eger gözleri acıldı uyandıysa cıkartıyorum instagramda takip ettigim doktorlarda gece icin aynı şeyi söylüyorGece emzirip uyuttuğunuz bebeklerin gazını çıkarıyorsunuz benimkini çıkartırlen uyanıyor bi daha da uyumuyor
Bizim de öyle oluyor. Çıkartmasam da gaz sancısına uyanıyor. Gece 1-2 saat uyanığız, uykumu alamıyorum hiçGece emzirip uyuttuğunuz bebeklerin gazını çıkarıyorsunuz benimkini çıkartırlen uyanıyor bi daha da uyumuyor
Dün bir doktoru izledim her doyurma sonrası mutlaka gaz çıkarmalıymış çünkü çıkmayan gaz bağırsağa inip 2 gün kalıyormuş yani her sancılanma biriken gazlardan ötürüymüş ben de başlarda doyurup uyuyorsa zorlamıyordum çıkaralım diye ama dinleyince uyusa bile o gark sesini duyana kadar uğraşıyorumCanım biz bugün bı aylık olduk 1 numara anca oluyor kızıma birle iki arasında çok fark yok bnde ikisi de var sana foto atarım birazdan. Bel kısmı Cok esnek 15 günlükken 4 kiloydu şimdi olsa olsa 4.5 kilodur
İşte bu kanayan bir yaraçıkarmadan yatirsan yarım saat olmadan gazla uyanıyor çıkarmaya çalışsam uykusu dağılıyor uyutmuyo gaizni da çıkaramıyor. Benim kız gece gaz çıkaramiyor ya
![]()
4 kiloyuz şu an ikisine de uygun gozukuyorBezler genelde kiloya göre uyuyor canım. Kaç kilo oldu ona göre bezin üstünde de yazar şu-şu kilo arası diye. Bizim bebek 4300 civarı olunca sleepy 2 ye geçtik daha 18 günlük falandı.
Arttiyorum hıçkırık kusmayı beraberinde getiriyor eğer gaz çıkmazsa kusuyor. İlk zamaae çok rahat çıkartirdim şimdi zorlanıyoruzZaten çıkaramıyor çıkarırken de uyanıyor tamamen aynı senaryo birde üstüne hıçkırık tutuyor sil baştan
Hele sonra hıçkırık tutuyor birde onun geçmesini beklerken kac saat geçiyor sil baştan
Ahh canım keskee öyle bebisli bir arkadaşım olsaydı beraber buyuturduk valla ne güzel olurduMaşallah bal kıza40da yıkamak şart değil. Yakın olsak biz gelirdik Tunişle
![]()
Geçmiş olsun canım benimKızlar selam uzun zamandır giremedim. Önce 2,5 yaşındaki kızım uzun süre grip oldu bronşite çevirdi onu tedavi et derken şimdi de 50 günlük bebeğim bronşiolit oldudün gece hastaneye yatış yaptık. Gece de yenidoğan yoğun bakımında kaldı
çok zormuş gerçekten birazdan odaya yanımıza verecekler ve bir süre hastanede tedavi devam edecek. Çok kaygilaniyorum
kızı kreşten almayı planlıyorum en azından bebek 6 aylık olana kadar hem de yaz gelmiş olur hastalıklar biter insallah. Bebeği ablasından uzak da tutamiyorum.
şifa dualarınızı beklerim
![]()
Dün gece emzirdim yatırdım e sabah 8 de uyanmış yavrum çok şükür gündüz hiç uyumadı doğru düzgünGece emzirip uyuttuğunuz bebeklerin gazını çıkarıyorsunuz benimkini çıkartırlen uyanıyor bi daha da uyumuyor
Bazen bizede oluyor canım malesef emzirirken sırtına vurmaya çalışıyorum bazen atıyor öyle gecede uyuyup uyanmasi çok yoruyor gerçektenGece emzirip uyuttuğunuz bebeklerin gazını çıkarıyorsunuz benimkini çıkartırlen uyanıyor bi daha da uyumuyor
Merhaba 17 günde kaç gram aldı acaba.Bizimki de 3 gün o şekilde kucak istedi şuan normale döndü.Kucak istediğinde de bırakıyorum kucağımda yeterki uyusun uykusunu alsın diyeKızlar bebeğim 24 günlük doğduğundan beri uykusu çok güzeldi düzenliydi. Son 3 gündür gündüzleri asla uyumuyor. Hep kucakta durmak istiyor. Şanslıysam slingte uyutmayı başarıyorum. Doktora gittiğimde gelişimi önde demişti 1 ayda alması gereken kiloyu 17 günde almıştı. Sizce 5. hafta atağını erken geçiriyor olabilir mi? Aynı durumu yaşayan var mı?
17 günde 700 gram aldı doktor biz bunu 1 ayda bekleriz dedi. Şu 3 gündür de böyle davranınca acaba gelişimi ileri de 5. hafta atağını erken yaşıyor olabilir mi diye düşündüm. Ben de aynı şekilde yeter ki uyusun diye kucak kucağa takılıyoruzMerhaba 17 günde kaç gram aldı acaba.Bizimki de 3 gün o şekilde kucak istedi şuan normale döndü.Kucak istediğinde de bırakıyorum kucağımda yeterki uyusun uykusunu alsın diye