Golden goat 1Yaaa valla bende özledimmm maşallah Tuna’ya benim de süt durumları sana benziyor, emzirmeden sonra sağıyorum 2 memeden toplam 30 cc anca çıkıyor hangi mamayı kullanıyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Golden goat 1Yaaa valla bende özledimmm maşallah Tuna’ya benim de süt durumları sana benziyor, emzirmeden sonra sağıyorum 2 memeden toplam 30 cc anca çıkıyor hangi mamayı kullanıyorsun
Oğlum da tam 40 gün sürdü artıp azalması normal demişti doktorumSelam kızlar umarım herkes iyidir. Bir şey soracağım ben sezeryan olali 33. gün oldu kanamam kahverengi lekelenme haline dönmüştü ama dünden beri taze kan şeklinde kanamam var ve git gide artı böyle bir durum yaşayan var mı. Âdet mi oldum yoksa başka bir durum mu. İnternetten baktım emziren kadın üç aydan önce adet olmuyormus
Bende ocean aldım. Arkadaşlarım da hep devletin verdiği çok gaz yaptı diye beni uyarmıştıKızlar bebislere D vitamini vermeye başladınız mı? Sağlık ocağında verdikleri oğlumda inanılmaz gaz sancısı yapmıştı diye hatırlıyorum şimdi kızımda bı turlu kullanmaya elim gitmedi. Oğlum da ocean in kini kullanmıştım bunda da ondan mı alsam napsan bilemedim
Ocean içinden hem fıs fıs başlığı hem damla başlığı çıkıyorBen de ocean alırım öyleyse. Sprey var ocean da damlada var mı? Gazdan ne gecem kaldı ne gündüzüm
Bizim de genelde geceleri ayaktaydı gündüzleri hiç uyanmazdi gibi bsydi.sarilik geçti,40i çıktı.simdi değişiyor bı gece uyursa ertesi gün gece uyumuyor mesela.Kızlar doğum yapalı 1 hafta oldu. Sezaryen yerim yanıyor hareket edince. Onun haricinde iyiyiz çok şükür. Evden gönderdim herkesi. 2 buçuk yaş oğlum, kızım ve ben beraberiz. Annem ve kardeşim çok yardımcı oldular. Artık yoruldular diye gidin dedim.
Bebiş tam bir gece kuşu. Gündüz uyuyor, gece saatlerce uyumuyor. Kolik saatlerimiz gece olacak sanırım
Hayırlı uğurlu olsun inşallah canımSelam kızlar hepinize teşekkür ederim dualarınız için 24.01.2025 saat 14.25 te dünyaya geldi oğlum. 2800 kg 50 cm cinnabon dün akşam eve geçtik iyiyiz çok şükür benim kanamam ve dikişim çok oldu doğumum çok zor geçti suni sancıyla gece 23 te yatışım yapıldı. Ertesi gün 14.25 te doğum gerçekleşti. Doğumunu bekleyen arkadaşlarım dualarım sizlerle Allah yardımcınız olsun.
Oğlumda emzik vermedim baya sıkıntı çektim.simdi kızıma verdim.baya işe yarıyor.mama da verdim sarilik olduğu için.oglumda vermedim oğlum biberon hala daha bilmez.İnanın yalnız daha iyi. Kafana göre büyütürsün bebişi. Kayınvalidem sürekli bebeğe mama ver emzik ver diyor, annem de asla mama emzik verme diyor. Ben kulağımı kapadım, nasıl gerekirse öyle davranacağım. Kayınvalidem 1 gece kaldı Allahtan, değilse kavga ederdim ben Anneciğimi de yoruldu diye çağırmıyorum. Anne rahat, bebek rahat..
Bizde ondan aldık canı istedigi zaman güzel emer ,canı istemezse attırır agzindan.Bnmki philips avent emziklerini cok guzel tuttu. Cogu kisi memnun kaliyomus diye duydum ama belki denersiniz ?
Cnm bnm 40i çıkana kadar belki geçmiştir sürdü yani.Kızlar bizim yarı kirkiniz çıktı 25 günlük olduk bende hafif lekelenme geliyor hala ama pedi doldurmuyor hiç nezaman kadar sürer bu bide normal doğum yapan arkadaşlar rahim şuan iyilesmismidir açım sancım yok ama merak ediyorum
Deterjan da şampuan da Dalin kullaniyorum.ilk zaman bsy yoktu.40i çıktığı gün ilk kez bebe yağı kullandim yuzune de surmustum.buyuk ihtimal ondan.Görünce yazmak istedim. İlk gebeliğimde bebeğimde böyle olmuştu. Doktorum şampuanını kullandığımız deterjanı değiştirmişti ondan sonra düzelmişti. Atopik demişti.
Bizde oğlumda direk ocean vermiştik. Sağlık ocağının kini denemedik bile.kizima da yoğun bakımdan çıkacağı sıra vermislerdi. Sağlık ocağının verdiği damladan heralde verdikleri.cok şükür bizde gaz sorunu olmadı dogdugu günden itibaren.Kızlar bebislere D vitamini vermeye başladınız mı? Sağlık ocağında verdikleri oğlumda inanılmaz gaz sancısı yapmıştı diye hatırlıyorum şimdi kızımda bı turlu kullanmaya elim gitmedi. Oğlum da ocean in kini kullanmıştım bunda da ondan mı alsam napsan bilemedim
Cnm hee dogan bebege mitlaka d vitamini öneriliyor sana soylemeyi unutmuslardir. İki yasa kadar gunde uc samla kullanilmasi gerekiyir. Ocean ise fisfis kullanilacaksa bir fis aynı ölçü olmus oluyorDoktor mu öneriyor vitamini benim hiç bilgim yok
Selam biz de daha 4 günlüğüz aynı durum var. Dün gece hayatımın en kötü gecesini geçirdim. Öyle bir gazı vardı ki asla uyumadı. Biraz emerken rahatladı ama yok. 6 gibi çıkarabildik gazını. Gaz olmadığı sürece uykusu idare ediyor yerinde uyuyor ama gazı olduğunda hep kucak istiyor. Muhtemelen hem sancı hem de vücut sıcaklığımız iyi geliyor. Sürekli ütüyle battaniye ısıtıp yarım kundak yapıyorum. Öyle atlatıyoruz bu günleri. İnş yoluna girecek ama bu 4 günde toplamda 12 saat falan uyumuşumdjur. Tükenmek üzereyimKızlar selam , bende 13.01.2025 de 38+4 de kızımı sezaryenle dünyaya getirdim . 2 haftalık olscağıx geceleri asla uyumuyor memede uyumak istiyor sürekli yerine aldığım an uyanyor sizimde öylr mi
Biz 5. Günden sonra başladık kullanmaya, doktor bunu verdiKızlar bebislere D vitamini vermeye başladınız mı? Sağlık ocağında verdikleri oğlumda inanılmaz gaz sancısı yapmıştı diye hatırlıyorum şimdi kızımda bı turlu kullanmaya elim gitmedi. Oğlum da ocean in kini kullanmıştım bunda da ondan mı alsam napsan bilemedim
Evet aç mı değil mi anlayamıyorum.Biz 17 günlük olduk birkaç gündür bu şekilde ilerliyoruz.Memede kendini güvende ve huzurlu hissediyorKızlar selam , bende 13.01.2025 de 38+4 de kızımı sezaryenle dünyaya getirdim . 2 haftalık olscağıx geceleri asla uyumuyor memede uyumak istiyor sürekli yerine aldığım an uyanyor sizimde öylr mi
Ben de sürekli onunla birlikte ağlıyorum, gaz sancısından öyle bir ağlıyor ki bazen morarıyor gibi geliyorİlk bebegi olan ve bebeginin gaz problemi olan arkadaslarima birkaç şey soylemek istiyorum. Bu benim ikinci bebişim. Tabiki zor zamanlarimiz oluyor gaz problemi yasadigimizda özellikle epey zorlaniyoruz ama o anlarda şunu düşünüyorum hepsi gececek. Bu sadece bir süreç. Benim kizim inanilmaz gazli ve süt alerjisi ve reflusu olan bir bebekti. Cok zor zamanlar gecirdik. Bir cok kez onunla birlikte ben de aglamis olsam da bir gun kizim o kadar cok aglamisti ki kizima birsey olacak diye korkudan aglamistim. Ama simdi iki buçuk yaşında. Şükür ki o gunler gecti. Şimdi şu anda yasadigimiz zorluklar da gececek. Her gecen zamanin getirdigi zorluk farkli olsa da totalde atladigimiz her aşamada ben daha çok rahatlmistim. Su an evin altini ustune getirip iki yas sendromunun ortasinda olsak da eski gunlerle kiyaslanamayacak bir rahatlık bebisinin buyumesi. İlk aşamamiz bence kirkimizin cikmasi olmuştu. Buyuk rahatlama olmustu. İkinci aşama üçüncü ayimizin dolmasi sonraki aşama bebisimin artik oyuncaklara ilgi duyabilmesi olmuştu bu da dördüncü ayda falandi sanirim. Artik oyuncakla oyalabilmek cok guzeldi. Diger asamamizsa artik surekli kucagimda tasimak zorunda kalmadigim oturabildigi asamaydi. Aslinda bunlari yazdigim su gün kafayi yemek uzereydim evde ikisi iki taraftan ama olsun güzel zorluklar bunlar sonuçta iyi ki varlar ve bu zor günler geçiyor ve ek gıda telaşı oyuncak etkinlik park gibi tatli telaşlar basliyor. Ozellikle bebisine yalnız bakan cengaver anneler gücünüzü sabrinizi tüketmeyin bu gunler gececek
Bizde sarılık oldu mama vermemize aç kalmamasını rağmenKızlar sarılık tehlikesi kaçıncı günden itibaren azalıyor veya bitiyor ?
Bizde aynı sizin gibiyiz ama bizde gündüzde uyumuyor 2 gündür gece gündüz 10 saat uyumamıştır bebiş. Uyusun diye kucağımda bekletiyorum ama benim de bir sabrım var gece delirecektim nerdeyse. Emzirme danışma ile konuştum az evel memeyi emzik yapmış, yarım saat aktif emdikten sonra memeden ayırın pış pışlayarak uyutun falan dedi, işe yarar bir çözüm yok. Bebişim emzik de tutmuyor. 4 emzik oldu evde şimdi de bibs sipariş verdim. Emzik maliyeti bez maliyetini geçti tek benden bağımsız uyusun sussun diye ne gerekiyorsa yaparımKızlar selam , bende 13.01.2025 de 38+4 de kızımı sezaryenle dünyaya getirdim . 2 haftalık olscağıx geceleri asla uyumuyor memede uyumak istiyor sürekli yerine aldığım an uyanyor sizimde öylr mi
Oğlum 8 ay kucağımda uyudu, bazı bebişler kucakçı oluyor. Kızım da şimdiden seviyor kucağıBizde aynı sizin gibiyiz ama bizde gündüzde uyumuyor 2 gündür gece gündüz 10 saat uyumamıştır bebiş. Uyusun diye kucağımda bekletiyorum ama benim de bir sabrım var gece delirecektim nerdeyse. Emzirme danışma ile konuştum az evel memeyi emzik yapmış, yarım saat aktif emdikten sonra memeden ayırın pış pışlayarak uyutun falan dedi, işe yarar bir çözüm yok. Bebişim emzik de tutmuyor. 4 emzik oldu evde şimdi de bibs sipariş verdim. Emzik maliyeti bez maliyetini geçti tek benden bağımsız uyusun sussun diye ne gerekiyorsa yaparım
Başkasının kucağında da uyumuyordu değil mi tek sizin. Benden başka kimsede durmuyor yatağına giyilmiş kıyafetlerimi koyuyorum kokudan ben ordayım sanar diye. Anlıyor basıyor çığlığı.Oğlum 8 ay kucağımda uyudu, bazı bebişler kucakçı oluyor. Kızım da şimdiden seviyor kucağı
Bizimde genelde öyle ama mama veririrsen akşam 11.12 gibi gece iyi uyuyor.dün sürekli uyandı bizimkide memeye alıştı galiba hep aranıyor memeden çekince geri uyanıyor çoğu zamanKızlar selam , bende 13.01.2025 de 38+4 de kızımı sezaryenle dünyaya getirdim . 2 haftalık olscağıx geceleri asla uyumuyor memede uyumak istiyor sürekli yerine aldığım an uyanyor sizimde öylr mi
Gazlı olunca nasıl oluyor acaba ne onu haka çözemedim bebek çok ağlayınca ben meme veriyorum gene ağlarsa mama yapıyorumSelam biz de daha 4 günlüğüz aynı durum var. Dün gece hayatımın en kötü gecesini geçirdim. Öyle bir gazı vardı ki asla uyumadı. Biraz emerken rahatladı ama yok. 6 gibi çıkarabildik gazını. Gaz olmadığı sürece uykusu idare ediyor yerinde uyuyor ama gazı olduğunda hep kucak istiyor. Muhtemelen hem sancı hem de vücut sıcaklığımız iyi geliyor. Sürekli ütüyle battaniye ısıtıp yarım kundak yapıyorum. Öyle atlatıyoruz bu günleri. İnş yoluna girecek ama bu 4 günde toplamda 12 saat falan uyumuşumdjur. Tükenmek üzereyim