• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
35 günlük oldu bebeğim sizce 2 numaralı Molfix büyük mu olur ? Siz hangi marka kaç numara kullanıyorsunuz?
Bezler genelde kiloya göre uyuyor canım. Kaç kilo oldu ona göre bezin üstünde de yazar şu-şu kilo arası diye. Bizim bebek 4300 civarı olunca sleepy 2 ye geçtik daha 18 günlük falandı.

35 günlük oldu bebeğim sizce 2 numaralı Molfix büyük mu olur ? Siz hangi marka kaç numara kullanıyorsunuz?
Canım biz bugün bı aylık olduk 1 numara anca oluyor kızıma birle iki arasında çok fark yok bnde ikisi de var sana foto atarım birazdan. Bel kısmı Cok esnek 15 günlükken 4 kiloydu şimdi olsa olsa 4.5 kilodur
Gece emzirip uyuttuğunuz bebeklerin gazını çıkarıyorsunuz benimkini çıkartırlen uyanıyor bi daha da uyumuyor
İşte bu kanayan bir yara😭😭😭 çıkarmadan yatirsan yarım saat olmadan gazla uyanıyor çıkarmaya çalışsam uykusu dağılıyor uyutmuyo gaizni da çıkaramıyor. Benim kız gece gaz çıkaramiyor ya😒

Eklentiler

• IMG_20250213_091015.webp
    IMG_20250213_091015.webp
    47,3 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_20250213_090951.webp
    IMG_20250213_090951.webp
    80,4 KB · Görüntüleme: 38
Gece emzirip uyuttuğunuz bebeklerin gazını çıkarıyorsunuz benimkini çıkartırlen uyanıyor bi daha da uyumuyor
Zaten çıkaramıyor çıkarırken de uyanıyor tamamen aynı senaryo birde üstüne hıçkırık tutuyor sil baştan
Canım biz bugün bı aylık olduk 1 numara anca oluyor kızıma birle iki arasında çok fark yok bnde ikisi de var sana foto atarım birazdan. Bel kısmı Cok esnek 15 günlükken 4 kiloydu şimdi olsa olsa 4.5 kilodur

İşte bu kanayan bir yara😭😭😭 çıkarmadan yatirsan yarım saat olmadan gazla uyanıyor çıkarmaya çalışsam uykusu dağılıyor uyutmuyo gaizni da çıkaramıyor. Benim kız gece gaz çıkaramiyor ya😒
Hele sonra hıçkırık tutuyor birde onun geçmesini beklerken kac saat geçiyor sil baştan

Kızlar bebeğim 24 günlük doğduğundan beri uykusu çok güzeldi düzenliydi. Son 3 gündür gündüzleri asla uyumuyor. Hep kucakta durmak istiyor. Şanslıysam slingte uyutmayı başarıyorum. Doktora gittiğimde gelişimi önde demişti 1 ayda alması gereken kiloyu 17 günde almıştı. Sizce 5. hafta atağını erken geçiriyor olabilir mi? Aynı durumu yaşayan var mı?

Dün bir doktoru izledim her doyurma sonrası mutlaka gaz çıkarmalıymış çünkü çıkmayan gaz bağırsağa inip 2 gün kalıyormuş yani her sancılanma biriken gazlardan ötürüymüş ben de başlarda doyurup uyuyorsa zorlamıyordum çıkaralım diye ama dinleyince uyusa bile o gark sesini duyana kadar uğraşıyorum

Zaten çıkaramıyor çıkarırken de uyanıyor tamamen aynı senaryo birde üstüne hıçkırık tutuyor sil baştan

Hele sonra hıçkırık tutuyor birde onun geçmesini beklerken kac saat geçiyor sil baştan
Arttiyorum hıçkırık kusmayı beraberinde getiriyor eğer gaz çıkmazsa kusuyor. İlk zamaae çok rahat çıkartirdim şimdi zorlanıyoruz 😭

Kızlar selam uzun zamandır giremedim. Önce 2,5 yaşındaki kızım uzun süre grip oldu bronşite çevirdi onu tedavi et derken şimdi de 50 günlük bebeğim bronşiolit oldu:( dün gece hastaneye yatış yaptık. Gece de yenidoğan yoğun bakımında kaldı:( çok zormuş gerçekten birazdan odaya yanımıza verecekler ve bir süre hastanede tedavi devam edecek. Çok kaygilaniyorum😕 kızı kreşten almayı planlıyorum en azından bebek 6 aylık olana kadar hem de yaz gelmiş olur hastalıklar biter insallah. Bebeği ablasından uzak da tutamiyorum. :( şifa dualarınızı beklerim 🤲🙏
Geçmiş olsun canım benim 🥺 Rabbim bebeğine şifalar versin Allah'ım daha beterinden korusun

Kızlar bebeğim 24 günlük doğduğundan beri uykusu çok güzeldi düzenliydi. Son 3 gündür gündüzleri asla uyumuyor. Hep kucakta durmak istiyor. Şanslıysam slingte uyutmayı başarıyorum. Doktora gittiğimde gelişimi önde demişti 1 ayda alması gereken kiloyu 17 günde almıştı. Sizce 5. hafta atağını erken geçiriyor olabilir mi? Aynı durumu yaşayan var mı?
Merhaba 17 günde kaç gram aldı acaba.Bizimki de 3 gün o şekilde kucak istedi şuan normale döndü.Kucak istediğinde de bırakıyorum kucağımda yeterki uyusun uykusunu alsın diye

Merhaba 17 günde kaç gram aldı acaba.Bizimki de 3 gün o şekilde kucak istedi şuan normale döndü.Kucak istediğinde de bırakıyorum kucağımda yeterki uyusun uykusunu alsın diye
17 günde 700 gram aldı doktor biz bunu 1 ayda bekleriz dedi. Şu 3 gündür de böyle davranınca acaba gelişimi ileri de 5. hafta atağını erken yaşıyor olabilir mi diye düşündüm. Ben de aynı şekilde yeter ki uyusun diye kucak kucağa takılıyoruz

Back
X