- 9 Haziran 2015
- 892
- 346
- 33
- 40
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #58.781
Eşimde ben de minyonuDeğil bence canım eşinle senin boy durumunuz nasıl birde persentil hesaplama var oradan bakabilirsin
Eşim de ben de minyonuz Can'ım malzeme de bu oluyor haliyle :)Değil bence canım eşinle senin boy durumunuz nasıl birde persentil hesaplama var oradan bakabilirsin
Evet kötü bir durum ayrı yatmak ne yapalım bebişler için her şeyHanileyken esimden hic ayrilmicam diyodum ama yaklasik 5 aydir ayri yatiyoruz
canim senin fikrin ama bi an önce esinle beraber yatmaya basla bence:) baba olarak ikinci plana atilmis gibi hissetmesin. bebegim 1 aylik olmadan esimlee yatmaya başladım. tabi bebis de dibimizde besikteHanileyken esimden hic ayrilmicam diyodum ama yaklasik 5 aydir ayri yatiyoruz
Evet kötü bir durum ayrı yatmak ne yapalım bebişler için her şey[/QUO
Evde durumunuz nasil bilmiyorum fakat bebeğe ait beşik varsa orada yatırmalısın ben odasında yatırıyorum uyanınca ses veriyor gidiyorum yanına biraz zor oluyor odadan odaya bu bir süreç geçecek diyorum teselli buluyorum..eşinle ayrı yatma bence
Canım endişe etme 15. Aya kadar normal diye biliyorum doktora sordun mu? Biraz genetik diye düşünüyorum biz 9 aydayız 3.5 aylıktı ilk dişimiz cikti esimin öyle erken çıkmış ben 9. Ayda cikarmisimhala dış çıkarmayan var mi. haftaya 9 aylik olacak kizim ama diş yok hala. normal midir
Aynen canım Bende şapka almayı dusunuyorum mart ayı da soğuk geçer az daha bekleyelimKızlar merhaba Güneş yüzünü göstermeye başladı bebişleri güneşten nasıl koruycaz. Benim oğlum beyaz tenli ciltleri çok hassas şimdiden araştırmak Lazım ilk fırsatta şapka almam Lazım
Canım bize doktor ferromixin diye bir toz şase verdi içinde paraben yokmuş. Onu kullanıyorduk ama bu ay başka doktora gitmiştik o da kan ve idrar tahlili istedi sonuçlara baktıktan sonra da Demir ilacı kullanmayın gerek yok dedi.Parabensiz demir ilacının adını söyler misin?sağlık ocağının verdiğini kullanıyorum ben
Maşallah canım Allah nazarlardan korusun. Bizim doktorumuz da kış aylarında 5-6 damla verilmeli dedi. Bu aya kadar ben hep 3 veriyordum yeni doktorumuz arttır dedi şimdilikİyi akşamlar arkadaşlar ve küçük melekleri:) Dün doktora goturdum kızımı 10 kilo 100 gr olmuşuz 73 boyumuz 9.aya girdik kan damlasını vermiyordum tabi kan sayımı yapıldı çok fazla düşük değil fakat ferro sanol b adında sürüp verdi içerisinde vitaminlerde var çabuk yükseltir dedi bugün kullanmaya başladık hayırlısı onun haricinde bi sıkıntımız yok çok şükür ek gıda iyi gidiyor.bu ara da D vitamini damlasını hala 4 damla şeklinde mi veriyorsunuz kizlar
bugun sordum bir iki aya gelir dis dediii cnm:)Canım endişe etme 15. Aya kadar normal diye biliyorum doktora sordun mu? Biraz genetik diye düşünüyorum biz 9 aydayız 3.5 aylıktı ilk dişimiz cikti esimin öyle erken çıkmış ben 9. Ayda cikarmisim
ben hep aksattim demiri. hic vermedim nerdeyse. doktor tahlilde istemedi. acaba kiziminda ihtiyaci var mıdır. ..Canım bize doktor ferromixin diye bir toz şase verdi içinde paraben yokmuş. Onu kullanıyorduk ama bu ay başka doktora gitmiştik o da kan ve idrar tahlili istedi sonuçlara baktıktan sonra da Demir ilacı kullanmayın gerek yok dedi.
Zaten genel olarak doktorlar 9.ayda kan be idrar tahlili istiyormuş canım istemediyse de sen mutlaka yaptır oradan çıkan sonuca göre ya Demir'i vermemeye devam edersin ya da önem verir dikkat edersinben hep aksattim demiri. hic vermedim nerdeyse. doktor tahlilde istemedi. acaba kiziminda ihtiyaci var mıdır. ..
Ferro mixin tamam alayım ben de sağolCanım bize doktor ferromixin diye bir toz şase verdi içinde paraben yokmuş. Onu kullanıyorduk ama bu ay başka doktora gitmiştik o da kan ve idrar tahlili istedi sonuçlara baktıktan sonra da Demir ilacı kullanmayın gerek yok dedi.
Bende 4 verdim kış boyu güneş olunca da elini ayağını açıyorum biraz balkonda geziyoruz aşısı var bu ay gidince sorayim bakalimMaşallah canım Allah nazarlardan korusun. Bizim doktorumuz da kış aylarında 5-6 damla verilmeli dedi. Bu aya kadar ben hep 3 veriyordum yeni doktorumuz arttır dedi şimdilik
Gelecek tabi annesi o ellerinizi yanaginizi ısıracak;-)bugun sordum bir iki aya gelir dis dediii cnm:)
Benim eşimde içiyor canım ama öksürüğü yok horluyor sadece uyandiriyorum horluyorsun uyuyamiyorum diye ben horlamam diyor..bende ayrı yatmak istemem ama ilerde daha çok bağlanır o yüzden mecburZelisAltu Can'ım bebişi ayıramam yanımdan bilmiyorum ayrı yatamam eşime baskı yapıyorum artık sigarayı bırak kilo ver diye ama nafile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?