• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar merhaba Güneş yüzünü göstermeye başladı bebişleri güneşten nasıl koruycaz. Benim oğlum beyaz tenli ciltleri çok hassas şimdiden araştırmak Lazım ilk fırsatta şapka almam Lazım

Evet kötü bir durum ayrı yatmak ne yapalım bebişler için her şey:KK15:[/QUO
Evde durumunuz nasil bilmiyorum fakat bebeğe ait beşik varsa orada yatırmalısın ben odasında yatırıyorum uyanınca ses veriyor gidiyorum yanına biraz zor oluyor odadan odaya bu bir süreç geçecek diyorum teselli buluyorum..eşinle ayrı yatma bence;)

hala dış çıkarmayan var mi. haftaya 9 aylik olacak kizim ama diş yok hala. normal midir
Canım endişe etme 15. Aya kadar normal diye biliyorum doktora sordun mu? Biraz genetik diye düşünüyorum biz 9 aydayız 3.5 aylıktı ilk dişimiz cikti esimin öyle erken çıkmış ben 9. Ayda cikarmisim

Kızlar merhaba Güneş yüzünü göstermeye başladı bebişleri güneşten nasıl koruycaz. Benim oğlum beyaz tenli ciltleri çok hassas şimdiden araştırmak Lazım ilk fırsatta şapka almam Lazım
Aynen canım Bende şapka almayı dusunuyorum mart ayı da soğuk geçer az daha bekleyelim

Parabensiz demir ilacının adını söyler misin?sağlık ocağının verdiğini kullanıyorum ben
Canım bize doktor ferromixin diye bir toz şase verdi içinde paraben yokmuş. Onu kullanıyorduk ama bu ay başka doktora gitmiştik o da kan ve idrar tahlili istedi sonuçlara baktıktan sonra da Demir ilacı kullanmayın gerek yok dedi.

İyi akşamlar arkadaşlar ve küçük melekleri:) Dün doktora goturdum kızımı 10 kilo 100 gr olmuşuz 73 boyumuz 9.aya girdik kan damlasını vermiyordum tabi kan sayımı yapıldı çok fazla düşük değil fakat ferro sanol b adında sürüp verdi içerisinde vitaminlerde var çabuk yükseltir dedi bugün kullanmaya başladık hayırlısı onun haricinde bi sıkıntımız yok çok şükür ek gıda iyi gidiyor.bu ara da D vitamini damlasını hala 4 damla şeklinde mi veriyorsunuz kizlar
Maşallah canım Allah nazarlardan korusun. Bizim doktorumuz da kış aylarında 5-6 damla verilmeli dedi. Bu aya kadar ben hep 3 veriyordum yeni doktorumuz arttır dedi şimdilik

ksk iltihabı olmusuz. doktora gittik yine ilaclara kaldik.

9. ay aşısını da sordum. kizamik ayni aşı 12.ayda da var. yaptirmana gerek yok dedi.

Canım bize doktor ferromixin diye bir toz şase verdi içinde paraben yokmuş. Onu kullanıyorduk ama bu ay başka doktora gitmiştik o da kan ve idrar tahlili istedi sonuçlara baktıktan sonra da Demir ilacı kullanmayın gerek yok dedi.
ben hep aksattim demiri. hic vermedim nerdeyse. doktor tahlilde istemedi. acaba kiziminda ihtiyaci var mıdır. ..

ben hep aksattim demiri. hic vermedim nerdeyse. doktor tahlilde istemedi. acaba kiziminda ihtiyaci var mıdır. ..
Zaten genel olarak doktorlar 9.ayda kan be idrar tahlili istiyormuş canım istemediyse de sen mutlaka yaptır oradan çıkan sonuca göre ya Demir'i vermemeye devam edersin ya da önem verir dikkat edersin

Maşallah canım Allah nazarlardan korusun. Bizim doktorumuz da kış aylarında 5-6 damla verilmeli dedi. Bu aya kadar ben hep 3 veriyordum yeni doktorumuz arttır dedi şimdilik
Bende 4 verdim kış boyu güneş olunca da elini ayağını açıyorum biraz balkonda geziyoruz aşısı var bu ay gidince sorayim bakalim

ZelisAltu ZelisAltu Can'ım bebişi ayıramam yanımdan bilmiyorum ayrı yatamam eşime baskı yapıyorum artık sigarayı bırak kilo ver diye ama nafileo_O
Benim eşimde içiyor canım ama öksürüğü yok horluyor sadece uyandiriyorum horluyorsun uyuyamiyorum diye ben horlamam diyor..bende ayrı yatmak istemem ama ilerde daha çok bağlanır o yüzden mecbur:(

par yatak kullanan arkadaslar. hangi model kullaniyorsunuz. biz de alacagiz da kafam karisti kizim sepet besige sigmiyor. gunduz yer yatagi yapiyorum done done uyuyor:) şöyle kaliteli kullanisli bisey iwtiyorum fikirlerinize ihtiyacim varrrrrrrrrr

Back