• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Kızlar ben dün ilişki yaşamadım. Toz alerjim tuttu aman dedim yarın olur 9,11,13. Gun olmustu bugun 15. İnanılmaz akıntılar geliyor uzayan. Belim ve ıcım agrıyor. Azönce ilişki oldu Meme ucumda bsy yok hadi diyorum yne de bırakma. Öyle yani ovulasyon almayacagm. Sizce alsam mı böyle acabada kalacagm genelde memeucumdan anlıyrm ya nye böyle yaptı bu sımdi aaa meme ucu harıc hunharca agrım akıntım var 😌🤣 ısıma bakyrm ama 8de 36.1 10da 36.6 ckıyor buay cızelge dogrultısunda gdemedm.
Bnve gerek yok cnm bir gün arayla ilişki yasadıdıgında zaten kacırmamış oluyorsun vala bu test bu yüzden sıkıntılı daha cok stres yapıyor insana yinede sen bilirsin cnm ateşinle devam et ilk yaptıgın sonuç dogru benve kaçıncı gündesn şuan bende buay 11 17 arası gün aşırı yapıp bırakacağım

Bnve gerek yok cnm bir gün arayla ilişki yasadıdıgında zaten kacırmamış oluyorsun vala bu test bu yüzden sıkıntılı daha cok stres yapıyor insana yinede sen bilirsin cnm ateşinle devam et ilk yaptıgın sonuç dogru benve kaçıncı gündesn şuan bende buay 11 17 arası gün aşırı yapıp bırakacağım
15.gün kuzucummm. 14de catlardım yolculuk yorgunluk uykusuzluk var buara gec yatıyorum ıllakı etklıyor . Çatlamamısscasına hareket edeceğim 2 günde bir 🥰 evet ya almayayım sen ne yaptın kuzum

Kızlar bir soru: adet döngüsü için hangi takip uygulamasını kullanıyorsunuz?
Tavmimim kulanıyorum ben birde femometer takviminden memnumum 10 yıldır kullanıyorum oglumada onun göstermesiyle olan günlerde olmuştu adet uzunluguna göre aysrlayınca tam gösteriyor

15.gün kuzucummm. 14de catlardım yolculuk yorgunluk uykusuzluk var buara gec yatıyorum ıllakı etklıyor . Çatlamamısscasına hareket edeceğim 2 günde bir 🥰 evet ya almayayım sen ne yaptın kuzum
Aynen etkiler tabi cnm 17 güne kadar ilişki yasa sen yinede gün aşırı sonra 2 güne bir git cnm illaki denk gelir ne yapayım ben düne göre bıraz daha iyim oglum aynı benim gbi oldu şimdi ateşleniyor

babylovee babylovee canım nasılsın daha önce yazmıştın sanırım elinde femara olduğunu başlayacakmısın kendin? Bende letu siparişi verdim şimdi adetin 3. Günü başlayıp 5 gün kullanmak istiyorum. Ama burda doktor kontrolünde olmıcam biraz da tedirginim açıkçası ama döngüm çok uzun olduğu için de bunaldım artık yumurtalarım erken gelişsin istiyorum tabi geç de olabilir ama ne kadar geç olur bana göre bilmiyorum zaten 22,23. Günler yumurtluyorum en azından bu ay kullanıp ovülasyon testleriyle takip yapayım dedim bişey kaybetmem herhalde

BAT'ı 2-3 Şubat olan arkadaşlar ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuzz. Ben 21 inde çatlatma iğnesi oldum 2 gün önce test yaptığımda çok çok silik çıkmıştı iğne etkisi geçmiştir artık bu günlerde. Beklemedeyim ben :))
Benimde bat o tarihlerde 23 ünde sadece pik gününü değerlendirdik 2 sinde yapmayı düşünüyorum.

Uygulamalar yumurtlama günlerini falan da tahmini olarak söylüyor o açıdan iyi oluyor. Aslinda en dogrusu denin yaptigin hic degilse strese sebep olmaz ama takvime bakmayip ov.testi yapınca da ayni oluyor iste. Sen ne kadar istiyorsun bebis canim
Adet döngüsü için de rahat olur yoksa bazen unutuyorum 2 3 gün sonra takvime not almak aklıma geliyor. Aslında bu ay daha başladık çalışmalara, benim bir oğlum var 5 yaşında ellerinizden öper :) 2. Çocuk istiyoruz sebebi hem sağlığım için hem de seviyoruz..

Kızlarrrr uzun süredir yoktum güzel haberler alanları tebrik ediyorum geri kalanlar en yakın sürede güzel haberler alır grup yeni topik açıldığında 5 mesaj olarak bırakmıştım dolmuş taşmış buralar 🤭 Ben bu ay doktora gittim eşimle sperm yumurtalık adet düzeni herşey çok iyi çıktı şükür yumurta takibi yaptırdım değerlendirdim bıraktım nasip artık 🫶

babylovee babylovee canım nasılsın daha önce yazmıştın sanırım elinde femara olduğunu başlayacakmısın kendin? Bende letu siparişi verdim şimdi adetin 3. Günü başlayıp 5 gün kullanmak istiyorum. Ama burda doktor kontrolünde olmıcam biraz da tedirginim açıkçası ama döngüm çok uzun olduğu için de bunaldım artık yumurtalarım erken gelişsin istiyorum tabi geç de olabilir ama ne kadar geç olur bana göre bilmiyorum zaten 22,23. Günler yumurtluyorum en azından bu ay kullanıp ovülasyon testleriyle takip yapayım dedim bişey kaybetmem herhalde
Sagol canim iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın stres yuklenerek ilerliyoruz hergüne..
Canim ben bu ay kürtajdan sonra yeni reglimi fln tam olup bitirdim ya o nedenle bir ilac baslamak istemedim. İnşallah ihtiyacim da kalmaz kullanmaya diyorum.
Canim şöyle yapabilirsin ilaci alip kullan, sonra mesela ilaci ictin 5 gün, üstünden 7 gün falan geçsin normal bir kadin doguma muayeneye git. Baktırırsin muayeneye geldim deyip. Yumurta var mi varsa kac mm olmus veya kist olma durumu olmus mu diye. Ilaci dr kontrolu olmadan kullaninca kist oldugunda bilemiyor insan ondan kullanmayin deniyor. Ilaci icip testle takip edip dedigim gibi 7.gun falan da bir kontrole gidebilirsen iyi olur. Gidemezsen de testle bakar takip edersin. Yumurtlama catlama takibini yaparsin

Benim ki uymuyor ki kuzum gecen ayda yumurtlama takibi yaptim yumurtam 12sinde çatladigi halde 22gun sonra regl oldum benim icin gecerli degil sanirim 14kurali 😅
Şimdi yorumunuza denk geldim de evet her kadında aynı olmuyor ben de çatlamadan 16 gün sonra regl oluyorum :)

Adet döngüsü için de rahat olur yoksa bazen unutuyorum 2 3 gün sonra takvime not almak aklıma geliyor. Aslında bu ay daha başladık çalışmalara, benim bir oğlum var 5 yaşında ellerinizden öper :) 2. Çocuk istiyoruz sebebi hem sağlığım için hem de seviyoruz..
Aynen canim regl takini açısından lazim tabiki. Ben belki 2016 dan beri faln peppap kullaniyorum. Sonra gebelik dusunmeye baslayinca eklendi diger uygulamalar listeme 😊
Allah bağışlasın canim benim. Istersen 4.cocugunu planlarsin açıklamaya gerek bile yok. Allahım kim kac tane istiyorsa o kadar nasip etsin 🙏🥰 insallah gönlümüzden geçenler saglikla karnimiza gelir önce sonra da saglikla dogar büyütürüz 🙏

Kızlarrrr uzun süredir yoktum güzel haberler alanları tebrik ediyorum geri kalanlar en yakın sürede güzel haberler alır grup yeni topik açıldığında 5 mesaj olarak bırakmıştım dolmuş taşmış buralar 🤭 Ben bu ay doktora gittim eşimle sperm yumurtalık adet düzeni herşey çok iyi çıktı şükür yumurta takibi yaptırdım değerlendirdim bıraktım nasip artık 🫶
O zaman yeniden hosgeldin😊
Ne zaman oldu yumurtlama ve catlaman. Bu ay inşallah bebek müjdesini aliriz hepimiz 🙏🌸

Bı forumda erken gebelik testinde çıkmayan gebelik normal kaset teste çıkmış insallh sizinde öyle olur
Bende prodoctor erken gebelik testi var kaset testi olsa direk yapivaktim regle 4 gün var 😐
Ben cumaya kadar dayanblrsem yapmycm kuzum hayirlisi bakalim hakkimizda hayirlsi

Aynen etkiler tabi cnm 17 güne kadar ilişki yasa sen yinede gün aşırı sonra 2 güne bir git cnm illaki denk gelir ne yapayım ben düne göre bıraz daha iyim oglum aynı benim gbi oldu şimdi ateşleniyor
Yaaa geçmiş olsun hasta oldgunugözumden kacırmısım😔 Rabbim şifa versin. Meme ucum açmaya başlamış sanırım biraz bu sabah da çok Batman ve çok akıntım oldu ya sanırım çatladı şimdi dil altı baktım ve vücudum 37 derece çekti normalde çatlama öncesi gün içi asla 37 olmazdı hareket halindeyken bile Ama yine de ben bırakmayacağım kuzum

Eklentiler

• IMG_20250129_162013.jpg
    IMG_20250129_162013.jpg
    61,6 KB · Görüntüleme: 31
Cnm o 4 kalmayı unut sen catlamadan 14 gün geçti varsa bebek inşallah vardır cıkwr yoksada çıkmaz artık ona göre regl beklersin ne marka kaset testin
Bilindik bi marka degil kuzum eczaneden almiştim boyle bi test

Eklentiler

• 17381569136488175814639473422734.jpg
    17381569136488175814639473422734.jpg
    42,2 KB · Görüntüleme: 31
Back