• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Herkese merhabalar. Cook uzun zamandır girmiyordum hepiniz iyisiniz inşallah. Biz de 8 ayı bitirdik 12 şubatta. Emeklemek yok, diş de yok. Bol bol mizmizlaniyo ece hanim ☺
Adaşmız bebeklerimiz ikinci ismi varmı?biz tek ece koyduk bide başka çocuğunuz varmı ilkmi ece?

Hanımlar bebeğine demir ilacı veren var mıydı? şişe bitince ne yaptınız? yenisine mi başladınız?

Evet canim menenjit ozel.
Kızlar neler yediriyorsunuz bebişlere zor yiyor benim kızım bir sürü gruba üyeyim anneler neler yapıyorlar benim kızım hiç yemiyor çorba meyve aralarda da emziriyorum siz neler yediriyorsunuz?kaç öğün yapıyorsunuz çok çaresizim:110::110:
Ahh ah o gruplara baktikca benim psikolojim bozuluyor cunku yazilanlarin ceyregini yemiyor icim aciyor artik arilan malzemelere. Bir cok seyi denedim halada deniyorum istemiyor. Kavanoz mamasi veriyorum walla arada milupanin napim. Gonul isterki hep benim yaptigimi yesin ama ih ihh istemiyor. Annem ben gelimde ona cesit cesit corbalar yapicam dedi geldi 1 hafta kaldi yaptigi hic biseyi yemedi ispanagin dışinda. Kavanoz mamasi ve bizim yediklerimizi tattiriyorum. Yogurt olarakta babymix yediriyorum gunde 1 tane 100 gr. Ewde yaptigim yogurtlari biz yiyoruz oglum paket yiyor tam tersi olmasi gerekirken nerelere gidem beenn:mad::mad::mad:

Kızlar valla bizde de aynı problemler...Muhallebi sevmiyo,oyunla türküyle yediriyoruz.bitek çorbayı bayılarak yiyor.sebze ve tarhanıyı.kahvaltıya muhallebi verirdim onuda yemiyo artık.kahvaltı arayışındayız.köfteye başlayalım dedik pütürlü sevmiyo blendırdan çekip verdik sonunda...öyle yedi .çok kıvamlı şeyleride sevmiyo sıpa hafif sulu olcak.o dil çıkıveriyo dışarı.anlamadım ben bu işi nasıl alışcaklar.Dr. balık başlayabilirsiniz dedi.buakşam somon denicem bakalım.nasıl yicek bilmiyorum ama...
Benimkide oyle illa sulu olacak. puturlu veriyim dedim 2 kasik yedi cikardi hepsini geri. Dun babam ciftlikte kaplan icin tavuk kesti biraz yedi oda didikledik elimizde salata suyuna birazcik banip verdik suyunu emiyo tavugu tukuruyo. Tukurmesinden war ya sacim basim kalmiyo :D sabahta yumurta ihlamur biskuvi veriyorum yumurtayi tukuruyo, nerden ogreniyolar cok komik oluyo :D

Slm canım iyiyiz çok şükür 3 gün sonra 8. ayımız doluyor kilomuz 10 boyumuz 73 oldu MASALLAH..zamn çok çabuk geçiyor bebislerle yoruluyoruz vs ama onlar için can feda.. zaman buldukça giriyorum fakat okuyabiliyorum sadece yazmayı çok özlemişim gebelik günleri geliyor da aklıma doktordan gelince bi heyecanla buraya girip yazardık aslında her anin güzelliğini yaşamak gerekiyor hayatimiz çok kısa değerini bilelim:KK66: gelelim ek gıda olayına benim kızım hiç problem yaratmadı çok sukur günlük yogurt Veriyorum içerisine bazen tat versin diye muz yada cicibebe koyuyorum.. çorba olarak tarhana..sebzelerden havuç patates kabak kereviz brokoli bunları tattirdim sevdi.annem yanimda dolma yapmıştık içimi yoğurda karistirdim severek yedi sabah kahvaltısına yumurta labne peynir ıhlamur veriyorum birde fındık ceviz ve tuzsuz badem blendirden çektim biraz pekmez birazda tahin karıştırıp günlük 1 çay kasigi kadar veriyorum.yarın semt pazarına gidecem avakado çok faydalı dediler deneyecem inş sever çorbalarına kıyma koymaya başladım bi ara balık da verecem böyle işte aslında biz ne yersem öyle alışmasını istiyorum o yüzden kasmıyorum çoğunlukta emziriyorum.uyku düzenimiz gündüzleri kısa kısa gece de çok fazla uyanıyor sanırım diş etkiliyor altta 3 üstte 2 dışımız var biri de bugün yarın çıkacak bizlerde durumlar böyle sizleri kızımla oluyoruz sevgiyle kalın hoscakalin:KK66:
Masallah kizina canim, ne guzel üzmuyor annesini. Hamilelikte birbirimizin randevu gununu bile biliyorduk :) simdi hep bebegimize adapteyiz. Geceleri bizimkide kalkiyor hep birde ben yanimda yatiriyorum dört dönüyor resmen yatakta hep hareket halinde uyurkende. Tabi bende uykusuzluk hat safhada. Olsun meleklerimiz icin herseye deger. :KK68:

Merhaba anneler. bayadir giremiyorum ise basladim.malum. cok zor geciyor gunler bebekle. ..
kizim desteksis orurmuyir disimiz cikmadi hala falan emeklemek üzere .
ek gida olayi gercekten cok.zor. hem kati gida olcak hem dissiz yiyebilecek seyler bulmak zor. bi de istahsizlik.... kizim 1 ay oldu emmeyi birakti. biberonda sadece uyurken iciyor gunde bikac kere.

kahvaltida bebe biskuvisi ve labne yiyor, oglene dogru muz. oglen vakti bisey yedirenedigimden son care kasik mama aldim hero baby 8tahilli meyveli. cok sevdi. aksam da ekmek içi corba yiyor.. . yada sulu yemek yapmışsam ekmek dogruyorum yogurtla cok seviyor. dolma icinolursa da hayir demez. ben kizimi çözdüm tatli.muhallebi tarzi seyler kesinlikle sevmiyor. biz ne yesek onu istiyor.

yediklerimiz sadece genelde bunlar. bizimde cok istahsiz gunlerimiz oldu daha yeni bikac gundur kizim yiyor.

kasik mamasi kullananiniz varmi hangilerini tavsiye edersiniz? ben irmik li balli almistim hic sevmedi sadece tahilliyi sevdi. zaten tahilli daha besleyiciymisss.
Canim hipp in tahilli kasik mamasi var annesutuylede hazirlaniyor bi bak istersen. Onu yerse senin sutunude almis olur neguzel. Ben almistim ama kaplan sevmedi. Suyla hazirladim yine yemedi. Arimamanin muzlu su var ondan verdim 1 defa bide bebelak tahilli gece aldim rahatsiz oldu. Alismadigi icin mi allerjik bisey mi anlayamadim tamamen kestim kasik mamasini vermiyorum artik

Canim hipp in tahilli kasik mamasi var annesutuylede hazirlaniyor bi bak istersen. Onu yerse senin sutunude almis olur neguzel. Ben almistim ama kaplan sevmedi. Suyla hazirladim yine yemedi. Arimamanin muzlu su var ondan verdim 1 defa bide bebelak tahilli gece aldim rahatsiz oldu. Alismadigi icin mi allerjik bisey mi anlayamadim tamamen kestim kasik mamasini vermiyorum artik
kizim.icinde sut olan herseye ögürüyo anlamadimki hic sevmiyo. devam sutunude ayni. anca uyuklarken agzina tepiyorum. tahilli mamalar gaz yapabiliyor canim inda rahatsız olmustur. hero baby almistim rahatsiz etmedi. anne sütü konusunda artik beni pes ettirdi gercekten yoruldum ugrasmaktan. bende biraktim artik geceleri bazen iciyor. meyve suyu da verebilirsin cnm. ben 1 mandalina suyu veriyorum hergün. muz da yiyor

Masallah kizina canim, ne guzel üzmuyor annesini. Hamilelikte birbirimizin randevu gununu bile biliyorduk :) simdi hep bebegimize adapteyiz. Geceleri bizimkide kalkiyor hep birde ben yanimda yatiriyorum dört dönüyor resmen yatakta hep hareket halinde uyurkende. Tabi bende uykusuzluk hat safhada. Olsun meleklerimiz icin herseye deger. :KK68:

Aynen canım onlar huzurlu olsun yeter ben yatağında yatırıyorum sabaha karşı yanıma alıyorum çünkü odaya git gel gücüm kalmıyor bizimki de inanılmaz dönüyor ayağı babasının suratında başı göğsümde yatıyor;-) yatakta vücudum kadar yerde yatıyorum iki büklüm bel ağrısı başladı o yüzden biraz sabredecez napalim. Yemek konusunda şimdilik üzmüyor annem bu şekilde devam eder dedi inşallah eder zorlamaz çünkü ailemden uzak başka şehirdeyiz kimse yok yardım edecek

heyyy kızlar nasılsınız ne var ne yok görüşmeyeli :) ikinciyi yapmak isteyenler karar değiştirdi mi acaba? ben asla yapmam derken her an bir delilik yapabilirim kızımla öperiz hepinizi. :)
IMG_7530.JPG

kac aydır demir vermiyorum inşallah hata yapmiyorumdur. 1 yasina kadar devam edilmeli diyorlar cnm
ben 6. ayda kan değerlerine baktırdım, demir eksikliği çok yüksek derecedeydi.mecbur kaldım vermeye ama kabız oluyor yavrucum :( kayısı suyu içiriyorum.o da bağırsak tembelliği yapar diye korkuyorum.1 yaşa kadar çok uzun bir dönemmiş :( olmazsa tekrar kan değerlerine baktıralım.

Bende Vermiyorum canım doktorumuz önerdi ama içersinde paraben olduğunu duydum biraktim 9 ayımıza girdik doktora gidecez bi kanina bakarlar herhalde
parabensiz demir ilaçları satılıyor ama demir düzeyleri biraz düşük oluyor ona göre vereceğiniz miktarı yükseltmelisiniz.

heyyy kızlar nasılsınız ne var ne yok görüşmeyeli :) ikinciyi yapmak isteyenler karar değiştirdi mi acaba? ben asla yapmam derken her an bir delilik yapabilirim kızımla öperiz hepinizi. :)Eki Görüntüle 1781451
Canım su an ikinciyi hiç düşünemiyorum doğumun zzor geçti benim çünkü

Ama ikinci olursa da arkadaş gibi büyürler İnsallah

Benimkide oyle illa sulu olacak. puturlu veriyim dedim 2 kasik yedi cikardi hepsini geri. Dun babam ciftlikte kaplan icin tavuk kesti biraz yedi oda didikledik elimizde salata suyuna birazcik banip verdik suyunu emiyo tavugu tukuruyo. Tukurmesinden war ya sacim basim kalmiyo :KK70: sabahta yumurta ihlamur biskuvi veriyorum yumurtayi tukuruyo, nerden ogreniyolar cok komik oluyo :KK70:

Kaplancığa bak hele hala düzelme yok demek..Bunlar böyle gidecek anlaşılan Sibelim :( Cins bizim bebeler...

Back