Slm canım iyiyiz çok şükür 3 gün sonra 8. ayımız doluyor kilomuz 10 boyumuz 73 oldu MASALLAH..zamn çok çabuk geçiyor bebislerle yoruluyoruz vs ama onlar için can feda.. zaman buldukça giriyorum fakat okuyabiliyorum sadece yazmayı çok özlemişim gebelik günleri geliyor da aklıma doktordan gelince bi heyecanla buraya girip yazardık aslında her anin güzelliğini yaşamak gerekiyor hayatimiz çok kısa değerini bilelim
gelelim ek gıda olayına benim kızım hiç problem yaratmadı çok sukur günlük yogurt Veriyorum içerisine bazen tat versin diye muz yada cicibebe koyuyorum.. çorba olarak tarhana..sebzelerden havuç patates kabak kereviz brokoli bunları tattirdim sevdi.annem yanimda dolma yapmıştık içimi yoğurda karistirdim severek yedi sabah kahvaltısına yumurta labne peynir ıhlamur veriyorum birde fındık ceviz ve tuzsuz badem blendirden çektim biraz pekmez birazda tahin karıştırıp günlük 1 çay kasigi kadar veriyorum.yarın semt pazarına gidecem avakado çok faydalı dediler deneyecem inş sever çorbalarına kıyma koymaya başladım bi ara balık da verecem böyle işte aslında biz ne yersem öyle alışmasını istiyorum o yüzden kasmıyorum çoğunlukta emziriyorum.uyku düzenimiz gündüzleri kısa kısa gece de çok fazla uyanıyor sanırım diş etkiliyor altta 3 üstte 2 dışımız var biri de bugün yarın çıkacak bizlerde durumlar böyle sizleri kızımla oluyoruz sevgiyle kalın hoscakalin