• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Şimdi yorumunuza denk geldim de evet her kadında aynı olmuyor ben de çatlamadan 16 gün sonra regl oluyorum :)
Lutuel evre diye bisey var kimininki 14gun kimininki 16gün suruyo genelde duzenli adet gorenlerin 14 gun net oluyor ama benim her ay duzensz oldugu icin genel olarak ortalama 16.gunu buluyor 🙂💙

Evet atiyim ovulasyon testimi💕bu şekilde kuzum hatta yumrtlama iki gun surdu💜
14 Ocak biraz daha koyu demekki yumurtlama günü öğün sonrasında sikliklestiyse catlamistir yumurta ve bugün 15 gündesiniz varda gebelik çıkar inşallah 🤲😍

Lutuel evre diye bisey var kimininki 14gun kimininki 16gün suruyo genelde duzenli adet gorenlerin 14 gun net oluyor ama benim her ay duzensz oldugu icin genel olarak ortalama 16.gunu buluyor 🙂💙
Evet onun için yazmak istedim ben de herkeste illa ki 14.gün olmuyor bilinen aksine, benim adetlerim düzenli olduğu halde luteal fazım 16 gün. İnşallah hamilesinizdir hayırlısı olsun :)

Şimdi indirdim bilgileri girdim ta 5 şubat bat dedi bana. Ben niye 5 gündür kıvranıyorum sancılardan 😳 bacaklarıma çok vuruyor bir de sağ kalçama pelvik ağrısı benim aslaa bu kadar erken olmaz adet sancılarım 🥴
Takvimim uygulaması bendeki memnunum sasmiyor ❤️

Aynen canim regl takini açısından lazim tabiki. Ben belki 2016 dan beri faln peppap kullaniyorum. Sonra gebelik dusunmeye baslayinca eklendi diger uygulamalar listeme 😊
Allah bağışlasın canim benim. Istersen 4.cocugunu planlarsin açıklamaya gerek bile yok. Allahım kim kac tane istiyorsa o kadar nasip etsin 🙏🥰 insallah gönlümüzden geçenler saglikla karnimiza gelir önce sonra da saglikla dogar büyütürüz 🙏
Amiin canım amiiin inşallah 🥰🙏🙏 peppap ı da çok gördüm takvimim i indirdim şimdi bir de ona bakarım o da aklımda kalsın teşekkür ederimm 🌻

Sagol canim iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın stres yuklenerek ilerliyoruz hergüne..
Canim ben bu ay kürtajdan sonra yeni reglimi fln tam olup bitirdim ya o nedenle bir ilac baslamak istemedim. İnşallah ihtiyacim da kalmaz kullanmaya diyorum.
Canim şöyle yapabilirsin ilaci alip kullan, sonra mesela ilaci ictin 5 gün, üstünden 7 gün falan geçsin normal bir kadin doguma muayeneye git. Baktırırsin muayeneye geldim deyip. Yumurta var mi varsa kac mm olmus veya kist olma durumu olmus mu diye. Ilaci dr kontrolu olmadan kullaninca kist oldugunda bilemiyor insan ondan kullanmayin deniyor. Ilaci icip testle takip edip dedigim gibi 7.gun falan da bir kontrole gidebilirsen iyi olur. Gidemezsen de testle bakar takip edersin. Yumurtlama catlama takibini yaparsin
Kesinlikle öyle canım vallahi her gün bir stress 🙁 anladım canım sen bekle o zaman ben bu ay öyle yapayım dediğin gibi doktora gidemezsem de kendim testlerle takip ederim teşekkür ederim 🙏

Şimdi indirdim bilgileri girdim ta 5 şubat bat dedi bana. Ben niye 5 gündür kıvranıyorum sancılardan 😳 bacaklarıma çok vuruyor bir de sağ kalçama pelvik ağrısı benim aslaa bu kadar erken olmaz adet sancılarım 🥴
Regl dongun kaç günde bir diğer aylarida eklersen daha net sonuç verir

İnşallah hamilesindir ya bendede aynı ağrılar var yumurtlama dan beri devam ediyo şimdi regle 4 gün var sanki adet olcakmism gibi ağrılarım 😏

Kesinlikle öyle canım vallahi her gün bir stress 🙁 anladım canım sen bekle o zaman ben bu ay öyle yapayım dediğin gibi doktora gidemezsem de kendim testlerle takip ederim teşekkür ederim 🙏
Ne demek canim rica ederim 🥰 insallah hepimiz pozitifi görürüz bi an evvel. Aslinda salmak lazim da iste onu basarmak önemli

Back