• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    132
Korse sudyen atlet için biraz bekleyin bence, ilk gebelerim bende küçük almistm ne kadar sisebilirim.diye de öyle olmuyor ya acayip sisiyorsun son ayda bir de ödem yani bı beden buyusem faln diye plan yapmayın ayarlanabilir birşeyler bakın ya da geniş alın biraz, alışverişte kadın bana dedi ileri ki haftalarda gel yardımcı olayım şimdi böyle tam bilemeyiz falan dedi ben de kızıp gidip başka yerden aldım çok biliyorum ya 🤣🤣 olmadılar 🤣 doğum sonrası ödem falan pıss diye eskiye donulmuyor

Mrb canım anneler umarım hepiniz iyisiniz bebişlerinizde iyidir bı süredir yoğunluktan giremedim ama takip ediyordum sizleri galiba cinsiyeti en geç ben öğrendim benimde oğluşum oluyormuş sağlıklı gelsin inşallah 🥹 kızlar bu arada Dr banada plesanta aşağıda dedi on duvarında hatta takip edecez dedi ayrıca miyomlarimda var beni biraz huzursuz etti bu durum erken doğum riski olabilirmiş plesantanin aşağıda olması benim gibi olan arkadaşlar vardı hatırlayamadım isimleri şuan durumunuz nasıl tekrar kontrole gittiniz mi plesantasi yukarı çıkan oldu mu benim ilk hamileligim ve biraz tedirginim bu yüzden 🥹

Mrb canım anneler umarım hepiniz iyisiniz bebişlerinizde iyidir bı süredir yoğunluktan giremedim ama takip ediyordum sizleri galiba cinsiyeti en geç ben öğrendim benimde oğluşum oluyormuş sağlıklı gelsin inşallah 🥹 kızlar bu arada Dr banada plesanta aşağıda dedi on duvarında hatta takip edecez dedi ayrıca miyomlarimda var beni biraz huzursuz etti bu durum erken doğum riski olabilirmiş plesantanin aşağıda olması benim gibi olan arkadaşlar vardı hatırlayamadım isimleri şuan durumunuz nasıl tekrar kontrole gittiniz mi plesantasi yukarı çıkan oldu mu benim ilk hamileligim ve biraz tedirginim bu yüzden 🥹
Canim benim plesanta da assada bol bol yatıp dinlenecek sin calismiyorsan benimde ilk gebeliğim bol su iç yat dedi drum yarın tekrar kontrolüm var bakalım ne durumda plesantasi yarın tekrar güncellerim bu arada umutvari arkadaşımızın 1 ay arayla yukarı çıktığını hatırlıyorum yanlış değilse sıkma canını bol istirahatle çıkar zaten bebek gibi plesentada hareket ediyormuş bebek büyürken oda büyüyor yüzde 90 çıkıyor yani

Ben şu tam boy elbise ve eteklerin linki varsa alırım 😊 tesettürlü değilim ki inşallah Allah birgün nasip eder ama kısa giyemiyorum hep modest koleksyonlardan giyinirim. Var mı bu dönem için aldığın 😂

Bu elbisenin iki rengini aldım. Krem ve yeşil

————————————————
Etek tam boy. Boyum 1.64 Göbeğimin üstüne kadar çektiğim halde bileğime geliyor boyu.
Etek - LC WAIKIKI - 499,99 TL
————————————————
Bir Mavi’den füme, maksi boy, beli lastikli saten etek aldım. Ama internette linkini bulamadım. 🤷‍♀️ görseldeki etek gibi.

Eklentiler

• IMG_4583.webp
    IMG_4583.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 34
Bu elbisenin iki rengini aldım. Krem ve yeşil

————————————————
Etek tam boy. Boyum 1.64 Göbeğimin üstüne kadar çektiğim halde bileğime geliyor boyu.
Etek - LC WAIKIKI - 499,99 TL
————————————————
Bir Mavi’den füme, maksi boy, beli lastikli saten etek aldım. Ama internette linkini bulamadım. 🤷‍♀️ görseldeki etek gibi.
Teşekkür ederimmm

Canim benim plesanta da assada bol bol yatıp dinlenecek sin calismiyorsan benimde ilk gebeliğim bol su iç yat dedi drum yarın tekrar kontrolüm var bakalım ne durumda plesantasi yarın tekrar güncellerim bu arada umutvari arkadaşımızın 1 ay arayla yukarı çıktığını hatırlıyorum yanlış değilse sıkma canını bol istirahatle çıkar zaten bebek gibi plesentada hareket ediyormuş bebek büyürken oda büyüyor yüzde 90 çıkıyor yani
Evet kuzucum benim bir ay arayla önce aşağıdaydı. Sonraki kontrolde yukarı rahmin arkasına yerleşmiş demişti doktorum. Sürekli hareket eden bir şeymiş zaten o yüzden endişe etme yukarı çıkar muhtemelen 😍 beyons beyons

Ben doğum öncesi sonrası idrar kaçırma vs işlerinden korktuğum için yıllardan beri yapıyorum bu aralar sıklaştırdım ama 😅
Ya valla eşim sürekli her güldüğümde altına kaçırmadın dimi diye dalga geçiyor 😀 yok diyorum daha o kadar büyümedi bebiş 🤣 neyse ben de başlasam iyi olur sanırım 😀

Ya valla eşim sürekli her güldüğümde altına kaçırmadın dimi diye dalga geçiyor 😀 yok diyorum daha o kadar büyümedi bebiş 🤣 neyse ben de başlasam iyi olur sanırım 😀
Anam erken değil mi yav kaçırma için :oha: bak ben kegelin ekmeğini yiyorum demek, daha kaçırmanın k'sını görmedim büyük konuşmayayım da başıma gelir çünkü benim.

Kızcelerim selamlar, ben birkaç gün önce akıntımın yogunlasıp artması ve dün başlayan kasık ağrısı ile bugün esimin hastanesinde bi doktora gittim. Kendim de tit bakıp idrar yolu enfeksiyonunu görmüştüm zaten. Bir sürü ilaç yazmış. Kendi doktorum bu kadar yazar mıydı emin olamadım başlamakta:( çok şükür bebisim iyidi büyümüş hareketliydi. 16+4 üm ben hareketlerini hissetmeye başladım dedim barsak hareketidir o 20-24 haftada hissedersin dedi. Bu zaten ikinci bebek bence barsak hareketi filan değil bu arada 😀 daha önce barsagimda böyle şeyler yoktu yani ne bileyim. Kızımı da 17-18 hf arasında hissetmiştim. Zaten sürekli değil ama hissediyor gibiyim.Siz ne zaman hissettiniz bebislerinizi?
Nasıl anlamıştınız idrar yolu enfeksiyonunu

Kizlar vajinada ağrı doluluk hissi baskı zonklama yanma tarzı şeyler hissediyormusunuz ben mi panik yapıyorum acaba
Ben tam kaşık vajina arası yerde doluluk hissediyorum WC’ye gidiyorum bi şey yok gidiyorum bi şey yok neden oldu bu acaba biraz ağrım da var

Kızlar en azından tuvalette çiş yaparken bırak tut bırak tut yapın yoksa ileriki haftalarda bez lazım olur, bende de kaçırma yok da bende pelvik kaslar için olan egzersiz aletleri var ya onlardan alacağım doğumdan sonra da hem kaslar hem bacaklar için iş görür gibi geldi

Herkesin kendi tercihi ama atletin surtunmeleri çekilir gibi olmayacak göğüs agrisiyla uç açısıyla sudyende sürtünme min. Bir deee emzirirken öyle ter atacaksiniz ki lohusayken atlet mallet üst üste durulur mu bilmiyorum kışın doğurdum üstsüz duracaktım utanmasam 🤣
Allah Allah ya hiç bir şey bilmiyormuşum ben valla ya neler öğreniyorum

Back
X