- 8 Kasım 2024
- 68
- 139
- 8
- 33
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #7.501
Bence anne ve bebek sağlıklı olduğu müddetçe kilo alımını çok kafaya takmamalıyız tabi aşırıya kaçmadan.Kesinlikle. Ben kolay kilo alan çok zor veren biriyim. Hamilelikte 19 kg aldım. Hiç dikkat de etmediğim halde doğumdan 6 ay sonra üstümde sadece 3 kg kalmıştı. O da sporla gitti.
Yasınız da genç old için de emzirmeyle uçup gidecek o kilolar. Buna dayanıp kendinizi salıvermeyin ama kilo aldım diye kasmayın da.
Dr lar ipin ucu kaçmasın diye korkutuyorlar. Ben ilk üç ayda 1.5 kg almıştım da Dr beni azarlamıştı. Her ay onun korkusuyla muayeneye gidiyordum. Bi yandan o kontrol mekanizması da iyi oluyor hani
Ben 2 yıldır düzenli spor yapıyordum bırakmak durumunda kaldım tabi onunda etkisi vardır belki. Bulantılarım yüzünden de sürekli bir şeyler yemek zorundaydım (midem yarım saat boş kalsa başlıyor bulanmaya çünkü ). O yüzden 2,5 kilo az bile aldım bence
A acemianne92 her tartıda farklı çıkman normal. Yerçekiminden dolayı kilo farkı oluşuyor. Evde bile tartının yerini değiştirince fark görebilirsin (zeminden falan kaynaklı). Sabah uyanınca tuvaletten çıktıktan sonra en az kıyafetle tartılmak en doğru sonucu verir