2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canim ben joie kullanıyorum en basindan beri cok memnunum. Ebebekten 500 almistim sanirim simdi ne kadar bilmiyorum. Artik yavas yavas alt kademeye gecirecegim yatağıni.

Darısı bizim de basımıza ayy bi huysuz bi huysuz bi kac gundur uyku duzeni degisti geceleri uyumuyo yemek deseniz zaten istahsizdi su aralar zorlaa iki kasik bisey yiyo öldüm bittim kizlar.. Aynaya bakinca kendimi taniyamiyorum artik.. Ev desen her ter daginik offf off ne olacak bu halimiz cok kotu psikolojim

Çocuk varken evi toplamak kar yagarken kapinin önünü supurmeye benzer derler. Hepsi gececek ve bi sure sonra normallesecegiz. En azindan umuyorum ; )))

Hayırlı uğurlu olsun canım saglik-2 kucağına al inşallah..bu kazayla çocuk nasıl oluyor benim aklım pek almıyor

Al benden de okadar... Bence istiyorlar ama soylemeye dillendirmeye cesaret edemiyolar oluncada aaaa yalislikla oldu deniyor herhalde.

Al benden de okadar... Bence istiyorlar ama soylemeye dillendirmeye cesaret edemiyolar oluncada aaaa yalislikla oldu deniyor herhalde.
Acaba sprial mi deniyor ondan taktiranlarin kayma falan yapabiliyormuş o olabilir hap kullananlar var bide korunmasız girenler var sonra aaa kazayla oldu işte istmeiyoduk aslında falan:)

Hep aynı canım bana çok bağlandı babada 2 dakika duruyor beni görünce kucagima yapışıyor bende artık hiç kendime vakit ayıramıyorum kendi kendibe muz mizlaniyor yerinde durmuyor uyuduğunda is yaparım diyorum ama oturdugum yerde kalıyorum

9. Aydayiz. Dorduncu aydan beri ordaydilar sanki cok belliydi ama dis etinin disina anca cikti minnak. Sanirsin dunyayi fethetti ama ben pek mesudum ; ))

Kızlar saglik ocagindaki hemsiremiz persembe gunu kizamik asisi var dedi. Yaptrcak misiniz 1 yasinda olan asi 9 aya alinmis

merhaba kızlar
Nasılsıniz umarım herkes iyidir. buralar ne kadarda sessiz olmuş
Biz bugün 9. ay aşımizi olduk atesi cikmadi. ama cok halsiz görünüyor. bir dahaki aşı 1 yasina girince boyu ve kilosuna bakıldı.

kilo 9500 boy 75 cm oğlum 2 haftadir dogru durust bişey yemiyor cok hareketli yerinde durmuyor o yuzden de zayifladi baya koltuklara tutunarak yuruyor :))

Kızlar saglik ocagindaki hemsiremiz persembe gunu kizamik asisi var dedi. Yaptrcak misiniz 1 yasinda olan asi 9 aya alinmis
Bizde haftaya perşembe gidecez canım mutlaka gelin dedi sürekli değişiyor önceden neden yoktu aklımda deli sorular..

bizim de dişimiz cikti sonunda şükürler olsun:) hemde tam 9.ayimiza girdiginiz gün. bu dişler ne araliklarla cikiyor ya diger alttaki nezaman cikar acaba

bizim de dişimiz cikti sonunda şükürler olsun:) hemde tam 9.ayimiza girdiginiz gün. bu dişler ne araliklarla cikiyor ya diger alttaki nezaman cikar acaba
Hayirli olsun canimm disiniizz sonunda patladi demek :) bizim 1 hafta arayla 2. Cikmisti. Toplan 4 disimiz war 2 alt 2 ust digerleeide cikmaya calisiyor ama bi turlu cikamiyor salya cok akitiyor onluk degistiriyorum surekli

Herkese merhaba
Aylar olmuş buraya yazmayalı, özlemişim. Biçok arkadaşı tanıyorum, onlarla hamileliğin basından doğuma kadar geçen sürede neler paylaşmadık ki... Zor geçen hamileliğimde en büyük destekçimdiniz. Doğumdan sonrada ara ara yazdım ama epeydir bırakmıştım. Şimdi dişlerden, ek gıdalrdan, yürümelerden bahsediliyor.
Hepsine kocaman maşallahh

Hazal çok iyi şükür, 8 ay 18 günlük olduk, zaman su misali... henüz dişimiz yok, emeklemeyide öğrenmedi, tembel kızım.
Ek gıda bizim için bastan beri idare eder vaziyette. Gündüz uykularımız çok azaldı, emmeyide azalttı, sol göğsümde sütüm kesildi malesef emmediğinden. Günde 3-4 kere anca emiyor, yasına kadar en azından böyle devam eder inş.

Ara ara girip okuyodum, artık fırsat buldukça yazmayada basliycam inşallah.
Şimdilik hoşçakalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…