- 26 Ekim 2014
- 621
- 531
- 63
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #58.801
Canim ben joie kullanıyorum en basindan beri cok memnunum. Ebebekten 500 almistim sanirim simdi ne kadar bilmiyorum. Artik yavas yavas alt kademeye gecirecegim yatağıni.par yatak kullanan arkadaslar. hangi model kullaniyorsunuz. biz de alacagiz da kafam karisti kizim sepet besige sigmiyor. gunduz yer yatagi yapiyorum done done uyuyor:) şöyle kaliteli kullanisli bisey iwtiyorum fikirlerinize ihtiyacim varrrrrrrrrr
darisi basimizaaaa :))))Kizlaaar disimiz ciktiii. Tosbaamin mini minnacik bir disi var artikkk ; ) cok şükür.
Hadi hayirlisiyla gelsiin ; ))darisi basimizaaaa :))))
Hayırlı uğurlu olsun canım saglik-2 kucağına al inşallah..bu kazayla çocuk nasıl oluyor benim aklım pek almıyor
Acaba sprial mi deniyor ondan taktiranlarin kayma falan yapabiliyormuş o olabilir hap kullananlar var bide korunmasız girenler var sonra aaa kazayla oldu işte istmeiyoduk aslında falan:)Al benden de okadar... Bence istiyorlar ama soylemeye dillendirmeye cesaret edemiyolar oluncada aaaa yalislikla oldu deniyor herhalde.
Hayırlı olsun. Canım kaç aylık bebişKizlaaar disimiz ciktiii. Tosbaamin mini minnacik bir disi var artikkk ; ) cok şükür.
Hep aynı canım bana çok bağlandı babada 2 dakika duruyor beni görünce kucagima yapışıyor bende artık hiç kendime vakit ayıramıyorum kendi kendibe muz mizlaniyor yerinde durmuyor uyuduğunda is yaparım diyorum ama oturdugum yerde kalıyorumDarısı bizim de basımıza ayy bi huysuz bi huysuz bi kac gundur uyku duzeni degisti geceleri uyumuyo yemek deseniz zaten istahsizdi su aralar zorlaa iki kasik bisey yiyo öldüm bittim kizlar.. Aynaya bakinca kendimi taniyamiyorum artik.. Ev desen her ter daginik offf off ne olacak bu halimiz cok kotu psikolojim
cnm peki hemsire ne dedi 12.ayda yapmayacaklar miymisKızlar saglik ocagindaki hemsiremiz persembe gunu kizamik asisi var dedi. Yaptrcak misiniz 1 yasinda olan asi 9 aya alinmis
Bizde haftaya perşembe gidecez canım mutlaka gelin dedi sürekli değişiyor önceden neden yoktu aklımda deli sorular..Kızlar saglik ocagindaki hemsiremiz persembe gunu kizamik asisi var dedi. Yaptrcak misiniz 1 yasinda olan asi 9 aya alinmis
Hayirli olsun canimm disiniizz sonunda patladi demek :) bizim 1 hafta arayla 2. Cikmisti. Toplan 4 disimiz war 2 alt 2 ust digerleeide cikmaya calisiyor ama bi turlu cikamiyorbizim de dişimiz cikti sonunda şükürler olsun:) hemde tam 9.ayimiza girdiginiz gün. bu dişler ne araliklarla cikiyor ya diger alttaki nezaman cikar acaba
benim doktor da oyle dedi de. bilmiyorum yine cok kararsiz kaldim. yatin gunumuz normaldeKizamik asisi 9. Ayda yaptirsanizda yaptirmasanizda 12. Ayda yapacaklar. Ben yaptirmicam bu ay olani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?