• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
kizim.icinde sut olan herseye ögürüyo anlamadimki hic sevmiyo. devam sutunude ayni. anca uyuklarken agzina tepiyorum. tahilli mamalar gaz yapabiliyor canim inda rahatsız olmustur. hero baby almistim rahatsiz etmedi. anne sütü konusunda artik beni pes ettirdi gercekten yoruldum ugrasmaktan. bende biraktim artik geceleri bazen iciyor. meyve suyu da verebilirsin cnm. ben 1 mandalina suyu veriyorum hergün. muz da yiyor
Canim benimki 2 gundur mandalina suyuda icmiyor demir ilacini verip ardindan mandalina suyu veriyodum tükuruyor yine:110:
Aynen canım onlar huzurlu olsun yeter ben yatağında yatırıyorum sabaha karşı yanıma alıyorum çünkü odaya git gel gücüm kalmıyor bizimki de inanılmaz dönüyor ayağı babasının suratında başı göğsümde yatıyor;-) yatakta vücudum kadar yerde yatıyorum iki büklüm bel ağrısı başladı o yüzden biraz sabredecez napalim. Yemek konusunda şimdilik üzmüyor annem bu şekilde devam eder dedi inşallah eder zorlamaz çünkü ailemden uzak başka şehirdeyiz kimse yok yardım edecek
Benim esim hala salonda yatiyor zawallim. Yanimizda yatinca oksuruyor sesli hareketler yapiyor uyaniyor oğlus hemen. Bende uyanmasin diye bazen memem disarda uyuyakaliyorum:KK1: bizi mum ettiler walla:KK48:

ben 6. ayda kan değerlerine baktırdım, demir eksikliği çok yüksek derecedeydi.mecbur kaldım vermeye ama kabız oluyor yavrucum :KK43: kayısı suyu içiriyorum.o da bağırsak tembelliği yapar diye korkuyorum.1 yaşa kadar çok uzun bir dönemmiş :KK43: olmazsa tekrar kan değerlerine baktıralım.

parabensiz demir ilaçları satılıyor ama demir düzeyleri biraz düşük oluyor ona göre vereceğiniz miktarı yükseltmelisiniz.
Evett benimde etrafimda okadar demireksikligi olan bebek cikti ki yegenlerim komsularin bebekleri bende duzenli kullaniyorum ferrum u.

menenjit aşisini doktoruna soran varmi? merak ediyorum cunku bende yaptirmayi düşünüyorum acikcasi. ozel aşı galiba fiyati ne acaba?

menenjit aşisini doktoruna soran varmi? merak ediyorum cunku bende yaptirmayi düşünüyorum acikcasi. ozel aşı galiba fiyati ne acaba?
İyi akşamlar arkadaşlar ve küçük melekleri:) Dün doktora goturdum kızımı 10 kilo 100 gr olmuşuz 73 boyumuz 9.aya girdik kan damlasını vermiyordum tabi kan sayımı yapıldı çok fazla düşük değil fakat ferro sanol b adında sürüp verdi içerisinde vitaminlerde var çabuk yükseltir dedi bugün kullanmaya başladık hayırlısı onun haricinde bi sıkıntımız yok çok şükür ek gıda iyi gidiyor.bu ara da D vitamini damlasını hala 4 damla şeklinde mi veriyorsunuz kizlar

İyi akşamlar arkadaşlar ve küçük melekleri:) Dün doktora goturdum kızımı 10 kilo 100 gr olmuşuz 73 boyumuz 9.aya girdik kan damlasını vermiyordum tabi kan sayımı yapıldı çok fazla düşük değil fakat ferro sanol b adında sürüp verdi içerisinde vitaminlerde var çabuk yükseltir dedi bugün kullanmaya başladık hayırlısı onun haricinde bi sıkıntımız yok çok şükür ek gıda iyi gidiyor.bu ara da D vitamini damlasını hala 4 damla şeklinde mi veriyorsunuz kizlar
Aşıyı da sordum canım 1 yaşında yapılıyormuş devlet karşılamıyormuş onu şimdi onayda kızamık aşımız var sağlık ocaginda perşembe goturecem

ben 6. ayda kan değerlerine baktırdım, demir eksikliği çok yüksek derecedeydi.mecbur kaldım vermeye ama kabız oluyor yavrucum :KK43: kayısı suyu içiriyorum.o da bağırsak tembelliği yapar diye korkuyorum.1 yaşa kadar çok uzun bir dönemmiş :KK43: olmazsa tekrar kan değerlerine baktıralım.

parabensiz demir ilaçları satılıyor ama demir düzeyleri biraz düşük oluyor ona göre vereceğiniz miktarı yükseltmelisiniz.
Parabensiz demir ilacının adını söyler misin?sağlık ocağının verdiğini kullanıyorum ben

Canim benimki 2 gundur mandalina suyuda icmiyor demir ilacini verip ardindan mandalina suyu veriyodum tükuruyor yine:110:

Benim esim hala salonda yatiyor zawallim. Yanimizda yatinca oksuruyor sesli hareketler yapiyor uyaniyor oğlus hemen. Bende uyanmasin diye bazen memem disarda uyuyakaliyorum:KK1: bizi mum ettiler walla:KK48:
Aynı benim eşim o da sigara içtiği için çok öksürüyor ve kızım uyanıyor ben de oturma odasına attım ne olacak böyle bilmiyorum:110:

Ya benim kızımın boyu 67 cm kısa mı sizce 73 cm iyiymiş maşallah benimki tam 8 aylık

:KK33:Merhaba hanımlar bende 2015 haziran annelerindenim.Kızım 8.5 aylık ve geçen ay yaşadığımız bi kaza sonucu bu ay 5+3/7haftalık gebeyim Uzun zaman olmuştu yazamıyodum ama okumaya çalışıyodum.Hepiniz bebişlerinizi sağlıkla büyütün inşallah. Dualarınızı bekliyorum simdiki gebeliğin saglıklı geçsin bebişim sağlıklı olsun inşallah.

:KK33:Merhaba hanımlar bende 2015 haziran annelerindenim.Kızım 8.5 aylık ve geçen ay yaşadığımız bi kaza sonucu bu ay 5+3/7haftalık gebeyim Uzun zaman olmuştu yazamıyodum ama okumaya çalışıyodum.Hepiniz bebişlerinizi sağlıkla büyütün inşallah. Dualarınızı bekliyorum simdiki gebeliğin saglıklı geçsin bebişim sağlıklı olsun inşallah.
Hayirli olsun canim saglikla kucagina al insallah bebegini:KK200:

H
Hayirli ugurlu olsun bebegini saglikla kucagina al insallah canim

Hayırlı uğurlu olsun canım saglik-2 kucağına al inşallah..bu kazayla çocuk nasıl oluyor benim aklım pek almıyor;)

Masallah prensesine canim♡ d vitaminini 1 yaşa kadar 3 damla verilecegini soyledi doktorumuz.

Benim doktor santafer yazmıştı paraben yok dedi içerisinde ama piyasada bulamıyoruz ne kadar saçma bir durum ya.
Benim doktor santafer yazmıştı paraben yok dedi içerisinde ama piyasada bulamıyoruz ne kadar saçma bir durum ya.

Alla alla gerçekten saçma ama sağlık ocağı da veriyorsa vegaferonu bebekler için çok da zararlı değil herhalde paraben derecesi bilmiyorum ki

Back