- 15 Nisan 2015
- 1.611
- 1.227
- 53
- 33
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #58.761
Canim benimki 2 gundur mandalina suyuda icmiyor demir ilacini verip ardindan mandalina suyu veriyodum tükuruyor yinekizim.icinde sut olan herseye ögürüyo anlamadimki hic sevmiyo. devam sutunude ayni. anca uyuklarken agzina tepiyorum. tahilli mamalar gaz yapabiliyor canim inda rahatsız olmustur. hero baby almistim rahatsiz etmedi. anne sütü konusunda artik beni pes ettirdi gercekten yoruldum ugrasmaktan. bende biraktim artik geceleri bazen iciyor. meyve suyu da verebilirsin cnm. ben 1 mandalina suyu veriyorum hergün. muz da yiyor
Benim esim hala salonda yatiyor zawallim. Yanimizda yatinca oksuruyor sesli hareketler yapiyor uyaniyor oğlus hemen. Bende uyanmasin diye bazen memem disarda uyuyakaliyorum bizi mum ettiler wallaAynen canım onlar huzurlu olsun yeter ben yatağında yatırıyorum sabaha karşı yanıma alıyorum çünkü odaya git gel gücüm kalmıyor bizimki de inanılmaz dönüyor ayağı babasının suratında başı göğsümde yatıyor;-) yatakta vücudum kadar yerde yatıyorum iki büklüm bel ağrısı başladı o yüzden biraz sabredecez napalim. Yemek konusunda şimdilik üzmüyor annem bu şekilde devam eder dedi inşallah eder zorlamaz çünkü ailemden uzak başka şehirdeyiz kimse yok yardım edecek